به گزارش نافع، اگر قدری به سفرهایی که مقام معظم رهبری انجام میدهند دقت داشته باشیم متوجه میشویم که با سایر سفرهای مسئولان متفاوت است.
شاید سفر دیگر مسئولان بابت ارائه یکسری خدمات به مردم باشد، اما سفرهای مقام معظم رهبری ضمن دارابودن هدف ارائه خدمت، هدف اصلی ارائه الگو و راهکار برای بخشهای مختلف را دارد.
چنانچه در منطقه یا استانی توازن برقرار نباشد به آن موضوع پرداخته شده و به آن بخشی که نامتوازن است به صورت عملی پرداخته میشود و طبیعتا نیز مسئولان ارائه الگو را در بخشهای سیاستگذاری اجرایی و عملکردی مورد توجه قرار میدهند.
در آن برهه از زمان که مقام معظم رهبری به استانها سفر میکنند شاید در بخشهای مختلف، کاستیهایی باشدکه تا آن روز مسئولان استان به آن توجه چندانی نداشتند، اما در نگاه هوشمندانه دفتر معظم له به این موضوعات پرداخته میشود.
در یک دهه قبل، احساس کمبود آب نمیشد، اما یکی از نکات شاخص سفر مقام معظم رهبری به همدان، اشاره به همین مسئله بود.
ارائه الگو و بیان اولویتها و پرداختن به نقاط ضعف و آسیبها، برکاتی است که در سفر مقام معظم رهبری احساس میشود.
اما مهمترین برکت معنوی سفر معظم له، بحث تعظیم شعائر دینی و پرداختن به محوریت مردم در نقاط اسلامی بود که با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست.
هنگامی که مقام معظم رهبری در استانها اینگونه مواردی را مورد ارزیابی قرار میدهند برای همیشه این برکات و معنویات ماندگار خواهد بود.
یکی از شاخصترین برکت معنوی که در سفر مقام معظم رهبری در همدان قابل مشاهده و لمس بود؛ برخورد ایشان با مردم و قشرهای مختلف است که باز هم در اینها نوعی پیام برای مسئولان و مدیران نهفته است.
همچنین توجه به فرهنگ ایثار و شهادت در اولویت کاری ایشان بود چراکه یکی از ضرورتهای ما فرهنگ ایثار و شهادت است و مسئولیتپذیری در سیره رفتاری آن بزرگوار به صورت غیرمستقیم قابلمشاهده است که اگر به آن توجه شود؛ دریای بزرگی از برکت و عظمت است.
تکلیفمحوری نیز یکی از نقاط برجسته سفر رهبری به استان همدان بود که باید تلاش کنیم این برکات معنوی به صورت یک فرهنگ بین مردم و مسئولان نهادینه شود.
دیدگاه شما