به گزارش نافع، محمدعلی پورمختار گفت: گر چه جنگ هشت ساله تحمیلی به ظاهر نظامی بود اما اساسش فرهنگی محسوب می شود چرا که جنگ بستر ایجاد فرهنگ شهادت طلبی، مدیریت جهادی و فرهنگ حرکت بسیجی بود.
وی نهاد مقدس بسیج و سپاه را از برکات امام راحل عنوان کرد و گفت: همه نهادهایی که به دست امام خمینی (ره) بر زمین انقلاب کاشته شد امروز به درخت تنومند و تناور تبدیل شده اند که شاخ و برگ آن در آسمان است و آثار و برکات آن بر بسیاری از ملت ها و مستضعفین جهان سایه افکنده است.
پورمختار سپاه و بسیج را بزرگترین حافظ دستاوردهای انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: این نهادهای مقدس با شناخت دقیق و با آگاهی و بصیرت و با درک ضرورت ها نسبت به مسائل و موضوعاتی که برای انقلاب اتفاق می افتد ورود پیدا کند و اقدامات خاص و ویژه ای برای حفاظت از آن انجام می دهد.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ با اشاره به نامگذاری این دهه از انقلاب به نام دهه عدالت و پیشرفت از سوی مقام معظم رهبری گفت: امروز شاهد هستیم که سپاه و بسیج از طریق فعالیت های اقتصادی و سازندگی برای تحقق گسترش عدالت و پیشرفت طرح محرومیت زدایی را در جای جای میهن اسلامی اجرا می کند.
وی به تغییر نام « نیروی مقاومت بسیج» به « سازمان بسیج مستضعفین» اشاره کرد و گفت: این تغییر نام بدون تغییر جهت حرکت بسیج، ماهیت فرهنگی این سازمان را نشان داد و ثابت کرد که بسیج یک حرکت صرفا نظامی نیست.
پورمختار بسیج را سازمانی فرهنگی در دل اجتماع عنوان کرد و گفت: بسیج در کنار مردم و برای مردم و در اختیار خود مردم است.
وی حلقه های صالحین را بهترین، فعال ترین و نزدیکترین اقدام فرهنگی ممکن عنوان کرد و گفت: فعالیت های فرهنگی بسیج با تشکیل حلقه های صالحین اثرات بسیار مفیدی را در جامعه داشته است که جای تقدیر دارد.
پورمختار با اشاره به کاهش قابل ملاحظه بودجه بسیج و سپاه از سوی دولت فعلی و گذشته در طول سه سال گذشته گفت: مجلس با توجه به درک درست و شناخت ضرورت حمایت از سپاه و بسیج، نگاه ویژه ای به این دو نهاد دارد.
وی بر ضرورت حمایت از بسیج تاکید کرد و گفت: مجلس با رای بالای خود در کمیسیون تلفیق و صحن مجلس نشان داد که به هیچ وجه سپاه و بسیج را نباید در موضوع انجام ماموریت ها دست خالی گذاشت.
دیدگاه شما