به گزارش خبرنگار نافع معاون راهداری سازمان راهداری حمل و نقل جادهای کشور و هیئت همراه به همراه مدیر کل راه و شهرسازی استان همدان، نماینده مردم تویسرکان در خانه ملت و رییس اداره راه و شهرسازی از روند اجرایی چهار خطه تویسرکان کنگاور و چند پروژه راه این شهرستان بازید کردند.
عبدالهاشم حسننیا معاون راهداری سازمان راهداری حمل و نقل جادهای کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه عملیات اجرایی چهار خطه تویسرکان کنگاور به طول ۲۹۰ کیلومتر و عرض ۱۱ متر از سال ۸۹ آغاز شده است، اظهار کرد: تاکنون ۶۰ هزار متر مکعب خاکبرداری، ۵ هزار متر مکعب خاکریزی و ۲۵۰ متر مکعب بتنریزی کار انجام شده و در واقع قطعه نخست محور تویسرکان کنگاور در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه تیرهای برق موجود در مسیر در حال جابجایی است، تصریح کرد: در راستای عملیاتی کردن این پروژه، تعداد هشت دهانه آبرو تکمیل و ساخت دو دهنه هشت متری در حال اجرا است.
معاون راهداری سازمان راهداری حمل و نقل جادهای کشور از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی این پروژه خبر داد و افزود: خوشبختانه با پیگیری های نماینده مردم تویسرکان در خانه ملت و اختصاص اعتبار و اتخاذ قرارداد با پیمانکار جدید، عملیات اجرایی این پروژه مجدد آغاز شده است.
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی در حاشیه این بازدید در گفت و گو با خبرنگار تسنیم، با بیان اینکه محور چهار خطه تویسرکان جوکار و تویسرکان کنگاور در توسعه این شهرستان و برون رفت آن از بن بست اهمیت فراوان دارد، اظهار کرد: محور تویسرکان کنگاور همه ساله خسارات مالی وجانی زیادی را برای شهرستان وشهرهای اطراف در بر دارد که باید بهسازی و استاندارد سازی این مسیر همزمان با چهارخطه کردن انجام شود.
مفتح با اشاره به اینکه اتمام چهار خطه تویسرکان کنگاور علاوه بر تسهیل در توسعه شهرستان، مشکلات جاده ای را نیز حل می شود، ابراز کرد: در راستای حل مشکلاتی همچون قرار گرفتن تیرهای برق، لوله آب و فیبر نوری مسیر اجرای عملیات این طرح رایزنی های کارشناسانه ای با مدیران شهرستانی و استانی انجام شده و می شود.
وی حضور مسئولان کشوری و استانی در شهرستان را از برنامههای خود برای تسریع در روند توسعه همه جانبه تویسرکان به ویژه راه ها دانست و عنوان کرد: امیدواریم این گونه پیگیری ها و نشست ها با مسئولان کشوری و استانی در شتاب بخشی و تسریع در روند احداث پروژه ها مؤثر باشد.
نماینده مردم تویسرکان با بیان اینکه برنامه هایی نیز برای تعریض و بهسازی این دو راه مطرح شده است، افزود: پروژههای تویسرکان جوکار و تویسرکان کنگاور از راههای اتصالی مهم شهرستان هستند که ۵۶ کیلومتر از این راه ها سال گدشته به عنوان راه شریانی شناخته شد.
مفتح ابراز امیدواری کرد: با بهره بردن از زمان مناسب در فصل کاری امسال بتوان تغییرات قابل توجهی در راه های تویسرکان تا پایان سال انجام شود.
غلامرضا سقندلی مدیرکل راه و شهر سازی همدان نیز در گفت و گویی اظهار کرد: در نشست امروز مصوب شد ۲۰ کیلومتر از راههای تویسرکان از محل اعتبارات جادهای روکش آسفالت شود.
وی از اجرای طرحی با محوریت افزودن یک لاین از دو طرف مسیر جوکار تویسرکان برای ایمنسازی این گردنه و اصلاح قوسهای دو طرف این جاده در امسال و سال آینده خبر داد و افزود:همچنین روشنایی و ایمنسازی خروجی تونل دولایی، اجرای روشنایی مسیر حد فاصله تویسرکان به سرکان از مصوبات نشست امروز با معاون راهداری سازمان راهداری حمل و نقل جادهای کشور و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی بود.
مدیرکل راه و شهر سازی همدان رایزنی با باغداران در راستای ساماندهی باغات کنار جاده در پروژه چهار خطه تویسرکان کنگاور و همچنین تصمیم به برگزاری جالساتی برای رفع مشکلات مشکلات آب، برق و فیبر نوری واقع در حریم جاده را از دیگر تصمیمات اتخاذ نشست امروز مسئولان برشمرد.
دیدگاه شما