وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : چهارشنبه 10 دى 1393 ساعت 13:18   |   کد مطلب: 11925
 اقتصاد مقاومتي و دانش‌بنيان كليد پيشرفت
هر چند زيربناي همه چيز اقتصاد نيست، اما اگر قوانين اقتصادي اسلام اجرا شود، مملكت يك اقتصاد مترقي خواهد داشت. غايت انسان است زيرا انسان زحمتش براي اين نيست كه فقط شكمش را سير كند چون انسان مردني نيست و انسان تا آخر هست و برنامه اسلام اين است كه انسان در هر دو عالم صحيح باشد.

به گزارش نافع، اسلام داراي فرهنگ غني انسان‌ساز است. اقتصاد را به صورتي سالم و بدون وابستگي، به نفع همگان، در رفاه حال همه مردم و با اهميت دادن به مستمندان و ضعيفان باور مي‌كند و براي رشد بيشتر كشاورزي، صنعت و تجارت كوشش مي‌كند.
توجه به صنعتي شدن كشور به ويژه براي شكوفايي اقتصادي جامعه در راستاي اهداف ياد شده يك اصل مهم تلقي مي‌شود. كشور اسلامي ما نيز در حوزه صنعت بايد به پيشرفت‌هاي مهمي دست پيدا كند.
اما آنچه از احيا و ايجاد صنعت براي ايران انتظار مي‌رود ايجاد يك صنعت ملي و مستقل است؛ به گونه‌اي كه به عنوان مثال اين صنعت در اقتصاد كشور ادغام شود و همراه با كشاورزي در خدمت مردم جامعه اسلامي قرار گيرد.
بنابراين بايد به دنبال صنعت ملي و مستقل بود يا به عبارتي در حال حاضر توجه به اقتصاد مقاومتي و دانش‌بنيان و نه يك صنعت وابسته به خارج براساس مونتاژ كه اگر هم‌اكنون داراي مشكلات متعدد در صنعت هستيم به دليل وابستگي صنعت ما به خارج است.
بيشتر صنايعي كه اكنون در كشور ما راه‌اندازي شده‌اند از جنس وابسته به خارج است كه نمي‌تواند منجر به شكوفايي اقتصادي شود و خود عامل مشكلات متعددي براي كشور خواهد بود و بسياري از منابع را به هدر مي‌دهد.
شايد در حال حاضر بزرگترين مشكل اقتصاد ما به نفع قدرت‌هاي استعماري عمل مي‌كند و كشور ما را به صورت يك جامعه مصرف‌كننده درآورده است و قطعاً براي عبور از اين بحران اقتصادي راهكار اصلي ما اقتصاد مقاومتي و به ويژه دانش‌بنيان خواهد بود.

محمدشیرمحمدی

انتهای پیام/ح

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت