به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نافع؛ چندی است افرادی که مایلم آنها را نا آگاه و نه مغرض بنام شبکه های اجتماعی و این سو و آن سو با ادعیه داری تخصص و تجربه، قانون منع استفاده از تجهیزات دریافت ماهواره را به چالش و تشکیک کشیده اند که ماهواره ابزار فرهنگی است و می توان از آن استفاده مفید نمود!!
سوال اینجاست که این استفاده مفید، چه می تواند باشد؟ وقتی رقابت کانال های ماهواره ای بر سر جذب مخاطب است، آیا می توان برای آنها آموزشی قائل شد؟
آیا وسیله ای برای تبلیغ کانال های مصرفی از طریق ایجاد نیاز کاذب در تماشا چی ترغیب وی به خرید آنچه نیازی به آن ندارد چیزی ترویج تجمل و چشم و هم چشی دنیا پرستی است؟
توسل به هیجان از طریق ترویج خشونت وسایل غیر اخلاقی مانند خورانیدن غذای فاسدی است که آنقدر زیاد به آن ادویه زده اند تا بوی تعفنش به مشام نرسد، این است کارکرد کانالهای ماهواره ای که افت کیفیتی و بی محتوایی و بی مایگی را در سایه انگیزش هیجان کاذب مخفی می کنند.
گردانندگانی که با تزریق خشونت و بی اخلاقی به جامعه، ارزشها را وارونه نشان داده و علاوه بر اتلاف وقت مفید مخاطبانی که عمدتا نسل جوان و آینده ساز جامعه هستند به جنگ با دو نهاد مهم تربیتی یعنی خانه و مدرسه آمده اند که کارکردشان تربیت نسل فردا و آماده سازی کودکان و نوجوانان برای پذیرش نقشها و مسئولیت های آینده است.
باید بدانیم کودکان و نوجوانان اولین قربانیان اطلاعات واژگونی هستند که از طریق ماهواره ها پخش می شود.
تجربه نشان داده وسایل ارتباط جمعی الکترونیک نه تنها می تواند ابزار مناسبی برای اجتماعی کردن نسل جدید باشد بلکه در بسیاری موارد، آنان را به جامعه گریز و حتی ضد جامعه بار می آورد.
مجموعه این تاثیرات مخرب، اتحادیه اروپا را بر آن داشت تا در سال 1989 دستورالعمل حمایت از کارکنان نا بالغ در برابر تلوزیون را تصویب نماید.
غرب دریافته که ماهواره قادر نیست آنچه به کودکان برای آموزش آنها لازم است ارائه دهد یعنی می تواند ابزار مفیدی برای تعلیم و تربیت باشد.
پس ماهواره به هیچ وجه نمی تواند ابزار فرهنگی باشد آن هم برای جامعه و جای تاسف است که برخی افراد نا آگاه قانونی، قانونی را به چالش می کشند که مشابه اش را بیست و سه سال پیش، اتحادیه اروپا که خود را پرچمدار آزادی می داند برای خودش تصویب نموده است !!! با این وصف آیا بازهم ماهواره ابزار فرهنگی است؟؟؟
دیدگاه شما