به گزارش نافع، فاضل عبادی درمراسم رونمایی از پوستر بیست و یکمین جشنواره تئاتر کودک افزود: تلاش داریم تا با برنامه ریزی مستمر در حیطه هنر و فرهنگ اقدامات قابل توجهی را انجام دهیم.
وی گفت: جشنواره تئاتر کودک و نوجوان استان همدان اقدام تأثیرگذاری است که سبب ایجاد شادی در جامعه و فرهنگ سازی در استان شده است و امیدواریم با برنامه هایی که در نظر گرفته ایم بتوانیم استان همدان را به قطب هنری و فرهنگی کودک و نوجوان تبدیل کنیم.
دراین مراسم که با حضور پیام دهکردی دبیر جشنواره، فاضل عبادی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، حسین طاهری مدیر مرکز هنرهای نمایشی و جمعی از هنرمندان برگزار شد، کودکان شیرخوارگاه آمنه به عنوان میزبانان اصلی این مراسم با حضور در جمع میهمانان و خوانش قرآن و سرود، فضایی خاص را به وجود آوردند.
در این مراسم پیام دهکردی با بیان اینکه ما مسئولان از این کودکان عقبتر هستیم؛ بیان کرد: پاکی و زیبایی در درون کودکان نهفته شده است.
وی افزود: مراسم ما به مانند دیگر مراسمها در سالن کنفرانس خبری و به گونهای رسمی برگزار نمی شود، بلکه در این مکان که به لحاظ معنایی به کار ما نزدیک تر است برپا شده است، مکانی که همزمان نمایشگاهی به یاد کودکان غزه در آن شکل گرفته تا بگوییم ما با هم هم نفس هستیم، ما کوشش می کنیم امسال با انسجام مثال زدنی جشنواره را برگزار کنیم.
مدیریت دهکردی سبب همگرایی شده است
مدیرکل هنرهای نمایشی نیز در این مراسم با ابرازخرسندی از حضور پیام دهکردی به عنوان دبیر این دوره از جشنواره تئاتر کودک و نوجوان خاطرنشان کرد: پیام دهکردی و فعالیتهای مدیریتی اش سبب همگرایی بسیار خوبی بین هنرمندان شده است.
حسین طاهری افزود: میزبانی این رویداد مهم نیز از سوی استان همدان و همکاری آنان با مرکز هنرهای نمایشی شایان توجه است و امید است در آینده بتوانیم چنین رویدادی را به یک فرصت گسترده سراسری تبدیل کنیم.
با تئاتر واقعیت های اجتماع را میتوان به کودکان انتقال داد
در ادامه رئیس خانه فرهنگ و هنر سازمان بهزیستی کشور، این سازمان را به عنوان مرکزی تخصصی در حوزه اجتماعی تعریف کرد و گفت: بهزیستی در بخش های مختلف، حمایت هایی را در حوزه های متفاوت انجام می دهد.
نرجس بختیارخلج افزود: در این میان بهره گیری از زبان هنر میتواند در انتقال مفاهیم و پیام های مورد نظر بسیار تاثیرگذار بوده و بازده کوتاه مدت تری در رسیدن به اهداف مورد نظر را شکل دهد.
وی با تاکید بر اینکه کودکان آینده سرزمین ما هستند، تصریح کرد: با توجه به جایگاه و اهمیت کودکان باید بر روی آموزش سرمایه گذاری کرد.
بختیارخلج یادآور شد: تئاتر به عنوان هنر مادر ابزار قدرتمندی است که به واسطه آن می توان واقعیت های اجتماع را به کودکان انتقال داد.
خوشحالم به عنوان هنرمندی اهل همدان در این کار مشارکت داشتم
استاد قباد شیوا طراح پوستر بیست و یکمین دوره جشنواره تئاتر کودک و نوجوان نیز که در این مراسم حضور داشت اذعان کرد: بسیار خوشحالم که در این کار مشارکت داشتم، به خصوص آنکه من اهل همدان هستم.
شیوا اظهار داشت: زمانی که طراحی این پوستر به من محول شد طی چهار روز چهار طرح مختلف برای آن زدم و پوستری که امروز آن را مشاهده می کنید یکی از این آثار است.
وی ادامه داد: همیشه تلاش میکنم در طرح هایم جنبه شاعرانه رعایت شود حتی اگر محتوای آن تلخ باشد، پوستر، رسانهای یک طرفه است که باید به فرهنگ مردم نزدیک و برای آنان چشم نواز باشد و این مسئله برایم بسیار با اهمیت است.
گفتنی است؛ در پایان پوستر بیست و یکمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان توسط کودکان شیرخوارگاه آمنه به عنوان میزبانان اصلی این مراسم رونمایی شد و هنرمندان این پوستر را به یادگار امضا کردند.
دیدگاه شما