به گزارش نافع، شهرام کرمی اظهار کرد: از اردیبهشت ماه امسال برنامهریزی برای جشنواره را آغاز و بر اساس برنامههای پیش بینی شده، پیش رفتیم و در این بین هماهنگی گروههای خارجی بیشترین وقت را از ما گرفت، چرا که گروههای خارجی برنامه سالانه خود را از قبل در نظر میگیرند.
کرمی بیان کرد: همدان به سبب نام فرهنگی و تمدن دیرینهای که دارد میتواند به پایگاه هنری در تمام شاخههای این رشته تبدیل شود.
وی تصریح کرد: بسیاری افراد مخالف برگزاری جشنوارهها هستند ولی هیچ کسی مخالف برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان و برنامهها برای این رده سنی نیست، چرا که یک سری از جشنوارهها مثل جشنواره تئاتر مقاومت، عکس، کودک و نوجوان جریان ساز هستند و زمانی که وقفه چند سالهای در جشنواره تئاتر مقاومت افتاد آثار تولیدی در این حوزه افت شدیدی یافت.
کرمی بیان کرد: کودک و نوجوان فرصتی برای گروه های تئاتری بود تا این حوزه بیش از پیش رونق داشته باشد.
دبیر جشنواره با بیان اینکه این جشنواره بسیار پررونق است، گفت: برای این دوره شهر مشهد نیز پیشنهاد اجرای برنامهها و نمایشهای جشنواره را به طور همزمان با همدان ارائه داد که ما از این استقبال بسیار خوشحال شدیم ولی جشنواره را نمیشد در دو استان برگزار کرد.
کرمی با اشاره به اینکه جشنواره امسال را اعضای انجمن تئاتر کودک و نوجوان برگزار میکنند، افزود: سعی کردیم تا در این دوره برگزاری جشنواره با گروههای تئاتری باشد و قرار بود کار مشترکی با همدان و تهران صورت بگیرد که از این پیشنهاد بسیار استقبال کردم و سعی کردیم تا از این فرصت به خوبی استفاده کنیم.
وی افزود: دوست داشتیم گروههای بیشتری اجرا داشته باشند ولی متاسفانه فضا و تعداد سالن ها محدود است.
کرمی با بیان اینکه باید تعداد روزهای برگزاری جشنواره افزایش یابد، افزود: تعداد روزهای جشنواره کم است و باید بیشتر از 5 روز باشد، ضمن اینکه باید بر روی اینکه خارج از جشنواره نیز میتوان بسیاری از کارها را انجام داد تمرکز کرد.
وی با بیان اینکه باید تحول اساسی در جشنواره اتفاق بیفتد و بخش رقابتی حذف شود، گفت: مردم همدان نسبت به جشنواره تئاتر علاقه زیادی از خود نشان دادهاند و در این ایام با ازدحام تماشاگر روبهرو هستیم و وقتی میبینیم کودکان و نوجوانان مشتاق پشت درهای بسته مانده اند برای ما بسیار ناراحت کننده است.
پایان پیام/م.د
دیدگاه شما