به گزارش نافع به نقل از پایگاه خبری ملایریها، حجت الاسلام و المسلمین مرتضی عزیزی در آیین گلنگ زنی اورژانس و کلینیک ملایر اظهار کرد: منابع اورژانس و کلینیک تخصصی ملایر از محل اجرای نیات موقوفات سیف الدوله تامین میشود.
وی گفت: با توجه به نیت مرحوم سیف الدوله قرار بر احداث بیمارستان 12 تخته خوابی بوده که با توجه به تکمیل بودن سرانه تخت ملایر تصمیم بر ساخت اورژانس گرفته شد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ملایر گفت: برای ساخت مرحله اول و ساخت ساختمان اورژانس ملایر بین 25 تا 30 میلیارد ریال هزینه برآورد شده است و اورژانس در دو طبقه ساخته میشود.
وی تاکید کرد: اوقاف هیچگونه دخالتی در امور مدیریتی و اجرایی اورژانس نداشته و فقط بر روند اجرایی و ساخت اورژانس نظارت میکند.
عزیزی با اشاره به زیربنای دو هزار و 300 متر مربع ساخت اورژانس ملایر تصریح کرد: در طبقه اول اورژانس شامل بخشهای بستری موقت، اتاق عمل، تزریفات، اتاق معاینه، بخش سوختگی، اتاق ایزوله، انبار، اتاق استراحت پزشک و پرسنل، داروخانه و سالن انتظار پیش بینی شده است.
وی افزود در طبقه همکف نیز سالن انتظار، دندانپزشکی، چشمپزشکی، اتاق عمل، بخشهای جراحی، داخلی، مامایی، اطفال، ارتوپدی، بایگانی و سرویسهای بهداشتی ساخته میشود.
علی نعمت چهاردولی در این آیین با اشاره به نیاز ملایر به یک اورژانس اظهار کرد: فضای محدود اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) و نیاز مبرم ملایر برای ساخت اورژانس پس از پیگیریهای برای ساخت اورژانس این پروژه آغاز شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر نیز اظهار کرد: بیمارستان امام حسین(ع) بزرگترین مرکز تخصصی شهرستان و مرکز حوادث و سوانح ترافیکی جنوب استان است.
محسن ترکاشوند با بیان اینکه بیمارستان امامحسین(ع) بیشترین بار حوادث و سانحه را دارد، افزود: با وجود این امر صاحب کوچکترین اورژانس است و به همین دلیل نیاز به اورژانس و کلینیک تخصصی احساس میشد که اقدامات لازم برای احداث این اورژانس در دستور کار مسئولان قرار گرفت.
وی افزود: در این راستا توافقات نهایی انجام شده که با نقشههای اولیهای که دانشگاه علوم پزشکی همدان در اختیار ما گذاشته است، اورژانس در دو طبقه با زیر بنای هر طبقه یک هزار و 150 مترمربع با تجهیز اوقاف ساخته میشود.
انتهای پیام/ گ
دیدگاه شما