به گزارش نافع، علیرضا رنجبرضرابی افزود: سالانه بیش از ۵۷ هزار تن گردو در استان همدان تولید می شود که ۱۲ درصد از گردوی کشور را به خود اختصاص میدهد.
وی اظهار کرد: سالانه بیش از یک میلیون تن سیب زمینی در استان همدان تولید می شود که 23 درصد از سهم کشور را به خود اختصاص داده و از این رو موفق به کسب رتبه نخست در تولید این محصول در کشور شدهایم.
رئیس جهادکشاورزی همدان با اشاره به اینکه در تولید سیر در کشور رتبه نخست را در کشور دارا هستیم، گفت: در سال بیش از 34 هزار تن سیر در استان همدان تولید می شود که 50.7 درصد از سیر تولیدی کشور را شامل می شود.
رنجبر ضرابی رتبه همدان در تولید گردو در کشور را نخست اعلام کرد و گفت: سالانه بیش از 57 هزار تن گردو در استان همدان تولید می شود که 12درصد از گردوی کشور را به خود اختصاص می دهد.
وی از تولید 601 هزار تن یونجه در سال خبر داد و گفت: این میزان 10.6 درصد از سهم تولید یونجه کشور را به خود اختصاص می دهد و از این طریق موفق به کسب رتبه سوم در کشور شده ایم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه 9 درصد جو تولیدی کشور در همدان تولید میشود، گفت: سالانه 215 هزار تن جو در استان همدان تولید می شود که توانسته رتبه دوم را در کشور داشته باشد.
رنجبر ضرابی با اشاره به اینکه همدان رتبه سوم را در تولید گیاهان دارویی دارد، عنوان کرد: سالانه هشت هزار تن معادل 6 درصد از تولیدات کشور در زمینه گیاهان دارویی در استان همدان تولید میشود.
وی تصریح کرد: استان همدان با تولید 357 هزار تن انگور در سال رتبه دوم را در تولید این محصول به خود اختصاص داده و توانسته 12 درصد از سهم کشور در این محصول را داشته باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه امسال 700 هزار تن گندم در استان همدان تولید شده است، گفت: این میزان 5.8 درصد از گندم کشور را به خود اختصاص داده و استان همدان رتبه هفتم را در این زمینه در کشور دارد.
وی با بیان اینکه استان همدان در تولید قارچ دکمه ای رتبه 6 کشور را دارد، عنوان کرد: سالانه دو هزار و 500 تن قارچ دکمه ای در همدان تولید می شود که 4.3 درصد از سهم کشور را در تولید این محصول دارد.
رنجبر ضرابی از تولید 479 هزار تن شیر در استان همدان خبر داد و گفت: همدان با 4.4 درصد تولید شیر کشور توانسته رتبه نهم را در این زمینه در سطح کشور به خود اختصاص دهد.
منبع: تسنیم
دیدگاه شما