به گزارش نافع، بهروز کارخانه ای اظهار کرد: درطرح امداد روستایی در هر روستای استان، هفت امدادگر آموزش های امداد و نجات را به روستاییان آموزش می دهند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان افزود: این سازمان در برنامه های خود در نظر دارد تا براساس برنامه ریزی و آموزش همه افراد جامعه به خصوص روستاییان، در هر خانواده حداقل یک امدادگر و نجاتگر تربیت کند تا در زمان بروز حادثه بتواند به اعضای دیگر خانواده کمک کند.
وی ادامه داد: با راه اندازی این تیم ها در روستاها می توانیم در صورت بروز حوادث غیر مترقبه، در دقایق طلایی جان افراد را نجات دهیم .
کارخانه ای توضیح داد: ایران یکی از مناطق زلزله خیز دنیا است و با توجه به اینکه پس از وقوع هر حادثه طبیعی همچون زمین لرزه ، 10 الی 20 دقیقه زمان لازم است تا تیم های امدادی به منطقه برسند لذا لازم است با آموزش دوره های امداد و کمک های اولیه و آموزش همگانی آن در سطوح مختلف جامعه بخصوص روستاییان زمینه های کاهش خسارت را فراهم کنیم.
جمعیت هلال احمر استان همدان با 22 پایگاه ثابت ،سیار و موقت جاده ای و دو هزارو 700 امدادگر همواره آماده خدمات رسانی و امداد رسانی به سانحه دیدگان است.
منبع: ایرنا
دیدگاه شما