وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : دوشنبه 23 شهريور 1394 ساعت 12:16   |   کد مطلب: 16444
رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات در خصوص شبکه هاي اجتماعي موبايل بنيان هشدار داد.

به گزارش نافع به گزارش مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان همدان، سرهنگ اميني در خصوص ميزان نفوذ شبکه هاي اجتماعي در کشور گفت: با فراگيرشدن گوشي‌هاي هوشمند در ميان مشترکان موبايل، فناوري تلفن همراه از برقراري مکالمه صوتي و ارسال متن از طريق پيامک فراتر رفته و هم اکنون اين امکان براي کاربران اين گوشي‌ها فراهم شده که از طريق گوشي خود يک کامپيوتر قابل حمل با تمامي‌ برنامه‌هاي موردنياز و حتي بسيار کاربردي تر از رايانه را همراه داشته و در هر مکان و زماني با ساير کاربران ارتباط تصويري، صوتي و شبکه‌اي برقرار کنند.

اين مقام انتظامي آمار حضور ايراني ها در شبکه هاي اجتماعي موبايل را قابل تامل دانست و افزود: طبق آخرين آمار 13 ميليون کاربر در شبکه اجتماعي تلگرام عضو مي باشند.

وي در خصوص اينکه افراد سود جو چگونه در اين شبکه هاي اجتماعي اقدام به کلاهبرداري از کاربران مي کنند بيان داشت: امروزه با گسترش شبکه‌هاي اجتماعي در بين کاربران يکي از بهترين راه‌هاي ورود به حريم خصوصي و کلاهبرداري سايبري به دام انداختن کاربران در اين شبکه‌هاست ، زيرا با دسترسي به اطلاعات حساب کاربران در شبکه‌هاي اجتماعي نه تنها مي‌توان به اطلاعات حساب آن‌ها دست پيدا کرد بلکه به‌ راحتي مي‌توان خصوصي‌ترين اطلاعات افراد را نيز در اختيار داشت.

 کلاهبرداران اغلب به وسيله حملات فيشينگ در شبکه‌هاي اجتماعي و يا سايت‌هاي مخرب دست به اين کار مي‌زنند. همانطور که اشاره شد با توجه به نفوذ شبکه اجتماعي تلگرام در بين کاربران ايراني اخيرا حمله هکري ‌ بين کاربران اي پيام رسان شايع شده، اين فرصت را در اختيار هکرها مي‌گذارد تا با استفاده از جعل نام و تصوير تلگرام ، طعمه را به دام انداخته و داخل حساب کاربري تلگرام فرد شوند.افراد کلاهبردار با ارسال پيامي مبني بر استفاده نادرست از پيام رسان و احتمال خذف شدن حساب کاربري از شما درخواست شماره تلفن کرده است. بعد از اين مرحله، هکر با وارد کردن شماره تلفن در سايت يا اپليکليشن تلگرام ، خود را به عنوان کاربري جديد (با شماره اخذ شده) به سايت معرفي کرده و کد تأييد از سوي تلگرام، از طريق پيامک يا پيام در داخل اپليکيشن تلگرام براي شما ارسال مي‌شود و اگر کد واقعي در اختيار هکر قرار بگيرد، او مي‌تواند به حساب دسترسي پيدا کند.

سرهنگ اميني به منظور مصون ماندن از اينگونه حملات اذعان داشت: جلوگيري از ورود کلاهبرداران به حريم‌خصوصي افراد و ثبت اطلاعات شخصي کا‌ر دشواري نيست بلکه با داشتن اطلاعات در زمينه فضاي مجازي و رعايت موارد امنيتي به ‌راحتي مي‌توان از دام کلاهبرداران در امان ماند. اما بايد مراقب باشيد چون آن‌ها با ترفندهاي مختلف سعي مي‌کنند تا شما را با ارسال يک پيام جعلي وسوسه کرده و به دام اندازند.

به منظور مصون ماندن از اين حملات اول از همه استفاده از عقل سليم است. کاربران خونسرد باشند و قرباني اقدامات تحريک آميز که زمينه اي براي کلاه برداري فيشينگ مي شود نشوند، اغلب پيام رسان ها داراي سيستم احراز هويت خاصي هستند و هيچ برنامه پيام رساني شماره تلفن همراه کاربر را از طريق پيام در خود برنامه دريافت نمي کند.

نکته ديگري که بايد به آن توجه داشت از عضويت در گروه هاي بي مورد خودداري شود چرا که در بعضي گروه هاي ناشناس براي کاربر بدافزار و ويروس منتشر مي شود که مي تواند براي کاربران  ناآگاه دردسر ساز باشد.

پليس فتا استان همدان در خاتمه از هموطنان خواست: در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طريق سايت پليس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش تماس با ما  و يا با شماره تلفن 2182674 گزارش کنند و هشدار‌هاي پليس را جدي بگيرند.

پایان پیام/م.د

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما