وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : شنبه 29 شهريور 1393 ساعت 12:48   |   کد مطلب: 9599
تولیدسالانه 700تن گوشت قرمز در واحدهای صنعتی همدان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: میزان تولید گوشت قرمز در واحدهای صنعتی گاو شیری استان سالانه یک هزار و 700 تن است.

محمدنظرپور همچنین میزان تولید سالانه گوشت قرمز در این استان را 36 هزار تن عنوان کرد و گفت: همدان دارای رتبه 11 کشور در تولید گوشت قرمز است.

وی در ادامه با بیان اینکه 470 هزار تن شیر سالانه در این استان تولید می شود اظهار کرد: همدان در تولید شیر رتبه هشتم کشور را دارد.

نظرپوراضافه کرد: سرانه تولید شیر در استان همدان 254 کیلوگرم است در حالی که میانگین کشوری 139 کیلوگرم است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ادامه داد: 331 واحد صنعتی پرورش گاو شیری با ظرفیت 44 هزار و 462 راس دام در این استان فعال است.

وی افزود:جمعیت دامی استان همدان 438 هزار راس گاو و گوساله است و همدان دارنده پنج درصد دام کشور است و رتبه ششم را در این زمینه دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ظرفیت فرآوری شیر در این استان سالانه 600 هزار تن است.

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما