به گزارش نافع، علی قویتن با بیان اینکه 6 سال تمام وقت خود را برای تولید فیلم نوجوان اختصاص دادم، اظهار کرد: به طور مرتب به تحقیق و پژوهش در شهرستانها و شهرهای کوچک و محروم میپردازم و در خصوص کودکان و به ویژه نوجوانان که در شرایط سخت و محروم قرار دارند، اطلاعات لازم را برای ساخت فیلم جمعآوری میکنم.
وی تأکید کرد: لازم است افراد سختی شرایط مناطق محروم را به جان بخرند و در آن مناطق مستقر شوند تا این موضوعات را به تصویر بکشند.
این کارگردان در خصوص فیلم «آسمان آبی مادرم» نیز گفت: این فیلم به تشریح وضعیت زندگی نوجوانانی که در مناطق معدنخیز به همراه پدر و مادر خود در کوهستان زندگی کرده و امرار معاش میکنند، میپردازد.
وی ادامه داد: این افراد برای استخراج زغال سنگ و گذران معیشت زندگی مجبور به کار کردن هستند و در ایام تعطیل به ویژه تابستان ها در کنار پدر و مادر خود برای کسب روزی حلال تلاش میکنند.
قویتن با اشاره به اینکه این فیلم در استان سمنان و مناطق کوهستانی دامغان ساخته شده است، تصریح کرد: هزینه ساخت این گونه فیلمها به دلیل دور بودن از مرکز بالاست.
وی با بیان اینکه در این فیلم از ستارگان سینما استفاده نشده است، اما با این وجود هزینه فیلم بالا بود، دلیل آن را صرف زمان زیاد برای فیلمبرداری و انجام تحقیق و پژوهش در ارتباط با این فیلم دانست.
قویتن با تأکید بر اینکه برگزاری جشنواره در همدان تجربه جدیدی برای ما خواهد بود، اظهار کرد: امیدواریم شاهد خروجی قابل قبولی از جشنواره و انعکاس مطلوب اخبار و فیلم در همدان باشیم.
وی با ابراز خرسندی از برگزاری المپیاد فیلمسازی در همدان تأکید کرد: هر چقدر بخشهای مختلف جشنواره فیلم نوجوان بیشتر باشد فضای مطلوب تر و گرمتری ایجاد خواهد شد.
نخستین المپیاد فیلمسازی و بیست و نهمین جشنواره بینالمللی فیلمهای نوجوان از سوم تا هشتم مهرماه در همدان برگزار میشود.
انتهای پیام/م
دیدگاه شما