وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : پنجشنبه 5 تير 1393 ساعت 03:26   |   کد مطلب: 7944
بسیج به دنبال مدیریت حفظ نیروهای ارزشی باشد
مسئول آموزش عقیدتی پایگاه هوایی شهید نوژه: بسیجیان باید همراه با جذب حداکثری نیروهای ارزشی به مدیریت برای حفظ این نیروها نیز برنامه ریزی جامعی داشته باشند.

 به گزارش نافع، حجت الاسلام والمسلمین واحد عباسی در نشست بصیرتی عاشقان ولایت که در موقعیت شهید کاظمی کبودراهنگ برگزار شد با اشاره به شرایط حساس جهان تشیع در دنیای امروز گفت: دشمنان انقلاب اسلامی در جنگ سخت نتوانستند بر ما پیروز شوند چرا که فرزندان خمینی کبیر با اشاره آن رهبر آزاده و بزرگ مرجع عالم تشیع برای دفاع از انقلاب اسلامی سر از پا نمی شناختند.

وی با اشاره به دغدغه های فرهنگی مقام معظم رهبری در طول بیست و چند سال پایان یافته از جنگ نحمیلی گفت: فرزندان انقلابی ما در آن برهه از انقلاب به استکبار جهانی نشان دادند که فرهنگ جهاد و ایثار جزو مشخصه فرهنگ علوی است.
حجت الاسلام عباسی به تاثیرسوء انواع رسانه های تصویری و شنیداری دشمن بر اذهان جوانان اشاره کرد و گفت: امروز جنگ، جنگ نرم است و ما باید در عرصه فرهنگ ورود کرده و از مرزهای فرهنگ اسلامی خود دفاع کنیم.
مسئول آموزش عقیدتی پایگاه هوایی شهید نوژه با انتقاد از جشنواره فیلم فجر سال گذشته گفت: هنرمندان و فیلم سازان بسیجی ما نباید بنشیند تا دیگران برایشان برنامه سازی کنند و برخی ها فیلم ها و برنامه هایی بسازند که از فرهنگ اسلامی ما به دور است و جایزه های خوبی هم به آن تعلق بگیرد.
وی با بیان این که امروز دشمن از طریق ماهواره و برخی دیگر از رسانه ها تا داخل خانه ها نفوذ کرده است گفت: بسیجیان باید همراه با جذب حداکثری نیروهای ارزشی به مدیریت برای حفظ این نیروها نیز برنامه ریزی جامعی داشته باشند.
حجت الاسلام عباسی در بخش دیگر سخنان خود به پنج صفت اخلاقی مهم در بسیج اشاره کرد و گفت: کسانی که می خواهند با فرهنگ بسیجی زندگی کنند باید این پنج صفت را که در مورد نیاز دنیا و آخرت است در زندگی خود پیاده کنند.
وی به تشریح این پنج صفت پرداخت و گفت: یکی از مهمترین ویژگی های بسیجیان و مخصوصا سرگروه های حلقه های صالحین این است که باید مانند زمین فروتنی و تواضع نسبت به یکدیگر داشته باشند.
حجت الاسلام عباسی دومین صفت مهم یک بسیجی را رفاقت و صمیمیت عنوان کرد و گفت: وجود بسیجی باید مانند آفتاب گرمابخش باشد و همه مردم از گوهر وجود او استفاده نمایند.
وی سومین صفت بسیجی را تحرک و پویایی عنوان کرد و گفت: بسیجیان باید مانند رودی خروشان باشند و از ایستایی و سکون که در فرهنگ شیعی بی معناست، پرهیز کنند.
وی حرکت به سوی کسب قله های علمی و فن آوری جهان را نمونه ای از پویایی عنوان کرد و با اشاره به حدیثی گفت: حضرت امیر (ع) می فرماید: اگر کسی دو روز از عمرش یکسان باشد، او ضرر کرده است.
حجت الاسلام عباسی با اشاره به پیشرفت های علمی جهان اسلام در سده های نخستین تاریخ اسلام گفت: بزرگان جهان تشیع با امکانات بسیار کم آن روزگار توانستند قله های علمی جهان را تصاحب کنند و کتاب های بزرگانی چون ابن سینا تا قرنها مرجع علمی کشورهای غربی بود.
وی بر ضرورت علم آموزی بسیجیان تاکید کرد و گفت: امروز جهان استکبار همه تلاش خود را در جهت توقف علمی و فن آوری فرزندان ایران اسلامی بکار گرفته است.
این کارشناس مسائل عقیدتی عیب پوشی را چهارمین ویژگی مهم یک بسیجی عنوان کرد و گفت: بسیجیان باید مانند شب که عیب ها را می پوشاند، عیوب اخلاقی هم دیگر را بپوشانند و همدیگر را از خود طرد نکنند.
ایشان پنجمین صفت مهم یک بسیجی را ولایت پذیری عنوان کرد و گفت: بسیجی باید در ولایت ذوب باشد و فرامین رهبری را بدون چون و چرا اطاعت کند.
مسئول آموزش عقیدتی پایگاه هوایی شهید نوژه با اشاره به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی گفت: مدیریت جهادی در عرصه فرهنگ به معنی ورود همه مردم و مسئولین در عرصه فرهنگ است به طوری که با تمام توان برنامه ریزی کنیم و تهدیدات و تهاجم فرهنگی دشمن را خنثی کنیم.
وی با بیان اینکه دشمن در تهاجم فرهنگی به دنبال نابودی فرهنگ ناب تشیع هست، افزود: دشمنان اسلام با اسلام آمریکایی که در عربستان است هیچ مشکلی ندارد چرا که این نوع اسلام در راستای اهداف استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل حرکت می کند.
حجت الاسلام عباسی کودکان و نوجوانان را بهترین سرمایه های کشور عنوان کرد و گفت: با استفاده از نشاط و نیروی جوانی می توان کارهای بزرگی را انجام داد.
وی با بیان این که برخی اعمال ما نه به درد دنیا می خورد و نه به درد آخرت، گفت: ما وقتی می خواهیم چیزی را تحویل جامعه دهیم باید بهترین چیز را تحویل دهیم که به درد دنیا و آخرتمان بیاید.
حجت الاسلام واحد عباسی برخی عملکردهای مومنان و نیروهای خودی را باعث دین گریزی افراد ضعیف الایمان عنوان نمود و گفت: وجود برخی از انسان ها به دلیل این که نه قواعد دین را خوب آموخته اند و نه خوب دین را ارائه می دهند، شکننده است.
وی کتاب های ناب دانشمندان جهان تشیع را مملو از معارف ناب اسلامی عنوان کرد و گفت: از این منابع که مانند معادن گنج های بیشمار هستند به نحو شایسته استفاده نشده است.
وی در بخش دیگر سخنان خود به بحث ماهواره و اینترنت و آسیبهای آن پرداخت و با اظهار تاسف گفت: آن چنان که شایسته است در این عرصه مدیریت جهادی صورت نگرفته و ما نتوانسته ایم معارف ناب خود را از کتابها و منابع دین استخراج و در اختیار ذهن های آماده جوانان که از فرهنگ مبتذل غرب خسته شده اند، بگذاریم.
این کارشناس مسائل عقیدتی با تاکید بر آموزش وبلاگنویسی گفت: باید معارف اسلامی را در فضای مجازی در اختیار همه قرار داد.

دیدگاه شما