به گزارش نافع به نقل از گرو، فرزند شهید سلگی با اعلام این خبر گفت: پدرم در سال ۱۳۶۱ در منطقه سرپلذهاب بر اثر ترکش خمپاره به درجه جانبازی نائل شد و به این دلیل که به اعتقاد وی جانبازی او معامله با خدا بوده، هرگز به دنبال دریافت کارت جانبازی نبود.
یاسر سلگی با اشاره به بازنشستگی پدرش در سال ۹۰ افزود: شهید سلگی در سالهای پس از دوران دفاع مقدس به عنوان فرمانده پدافند هوایی کرمانشاه و در ۱۰ سال اخیر نیز در فرماندهی گردان زرهی بلال خدمت کردهاند.
سلگی با اشاره به تحمل سالها درد و رنج ناشی از بیماریهای قلبی و تنفسی به علت عوارض شیمیایی توسط شهید سلگی گفت: بارزترین ویژگیهای خلقی شهید محمد سلگی خوش اخلاقی، توجه به بیتالمال و بردباری بود و سرکشی از خانوادههای شهدا از عمده فعالیتهای وی در سالهای اخیر به شمار میآمد.
وی با بیان اینکه از شهید سلگی ۴ دختر و ۲ پسر به جای مانده افزود: در روز شهادت حضرت زینب(س) پدرم با زبان روزه به دیدار خدای خویش شتافت که پیکر وی نیز بر شانههای نیروهای سابق این شهید و عموم مردم در شهر برزول از توابع شهرستان نهاوند تشییع و در امامزاده فضل بن موسی کاظم (ع) این شهر به خاک سپرده شد.
فرزند این شهید با بیان اینکه پدر شهیدش ۴۰۰ روز از طلب مرخصی و ۳۰میلیون ریال از سنوات خود را به علت توجه به بیتالمال بخشیدهاند تصریح کرد: علاوه بر جانبازی بر اثر مصدومیت شیمیایی، ۱۴ ترکش از دوران دفاع مقدس در بدن این شهید به جای مانده بود.
دیدگاه شما