به گزارش نافع، ریحان سروش مقدم در گفت و گو با خبرنگار رودآور با اشاره به اینکه پنجم لغایت یازدهم مهرماه به عنوان هفته گردشگری شناخته می شود، اظهار کرد: از برنامه های شاخص در این هفته می توان به برگزاری جشنواره های گردو، شیره پزی و آلو در شهرستان های تویسرکان، ملایر و اسدآباد اشاره کرد.
وی با اشاره به قدمت دیرینه استان همدان در زمینه آثار باستانی و میراث فرهنگی و نیز طبیعت بکر این استان، تصریح کرد: گردشگری ورزشی، روستایی، آموزشی و ورزشی برخی دیگر از برنامه های هفته گردشگری در استان است.
مدیرکل میراث فرهنگی همدان با بیان اینکه پنجمین جشنواره گردو در شهرستان تویسرکان با حضور مسئولان و کارشناسان استانی و شهرستانی برگزار می شود، افزود: جشنواه گردو به عنوان یک حرکت تأثیرگذار در اقتصاد شهرستان و ارتقای کمیت و کیفیت گردوی تویسرکان است.
سروش مقدم گردوی شهرستان تویسرکان را از نظر کیفیت و تولید رتبه اول کشوری و از نظر سطح زیر کشت، رتبه دوم کشور معرفی و ابراز کرد: برگزاری جشنواره گردو حرکتی در راستای معرفی توانمندیهای بخش کشاورزی شهرستان و جذب توجهات ویژه مسئولان به توسعه ملی و کیفی محصولات باغی شهرستان به ویژه گردو است.
وی تصریح کرد: رویکرد ما در این جشنواره معرفی ظرفیتهای بالقوه تویسرکان به ویژه در بخش کشاورزی و گردشگری است.
مدیرکل میراث فرهنگی همدان با اشاره به اینکه در این مراسم مسابقات گردوتکانی و گردوبازی برگزار می شود، افزود: در این جشن مهمانان با آیین های مرتبط با برداشت گردو و فرایند این محصول با ارزش از دیدگاه شاعران، نویسندگان، مسئولان و هنرمندان صنایع دستی اشنا می شوند.
سروش مقدم عنوان کرد: معرفی توانمندی های کشاورزی، باغداری، گردشگری، صنایع تبدیلی وابسته به گردو و شناساندن شهرستان تویسرکان به عنوان پایتخت گردوی کشور از اهداف دیگر برگزاری جشن گردو در تویسرکان است.
وی یادآور شد: ویژه برنامههای مختلفی نیز برای معرفی بیشتر و بهتر تویسرکان صورت گرفته است که در حاشیه جشنواره ارائه میشود و میتواند زمینه ساز جذب گردشگر به این شهرستان شود.
دیدگاه شما