وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : پنجشنبه 1 مرداد 1394 ساعت 10:25   |   کد مطلب: 15374
رئیس کمیته هسته‌ای مجلس گفت:چنانچه قطعنامه فوق‌الذکر ظرف 30 روز از تاریخ ابلاغ به تصویب اعضای شورای امنیت نرسد در آن صورت بر اساس مفاد قطعنامه‌های سابق کلیه تحریم‌ها مجدد به سرجای خود باز خواهد گشت.

به گزارش نافع، ابراهیم کارخانه‌‌ای نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به متن پیشنویس شورای امنیت در مورد جمع‌بندی مذاکرات هسته‌آی وین میان ایران با 1+5 گفت: بر اساس ساز و کار پیش‌بینی شده در ماده 12 پیشنویس قطعنامه شورای امنیت حل اختلافات در برنامه جامع مشترک چنانچه هر یک از اعضای 1+5 معتقد باشند که ایران تعهدات خود را رعایت نکرده کشور مورد نظر می‌تواند به عنوان شاکی موضوع را به کمیسیون مشترک که نمایندگان 1+5 ایران و اتحادیه اروپا عضو آن هستند ارسال کند.

وی اضافه کرد: چنانچه مورد شکایت ظرف مدت 15 روز حل و فصل نشود موضوع به وزرای خارجه 1+5 و ایران و یا هیأت مشورتی سه نفره که متشکل از نماینده کشورهای شاکی، متشاکی و یک کشور مستقل ارجاع می‌شود. هیأت باید ظرف مدت 15 روز نظر خود را در خصوص موضوع ارجاعی به کمیسیون مشترک اعلام کند.

رئیس کمیته هسته‌ای مجلس اظهار داشت: پس از این چنانچه کمیسیون مشترک ظرف 5 روز موضوع را حل و فصل نکند کشور شاکی می‌تواند شکایت خود را فیصله نیافته تلقی کرده و به عنوان مصداق عدم پایبندی اساسی موضوع را به شورای امنیت اعلام کند تا شورای مذکور برای تداوم لغو تحریم‌ها رأی گیری کنند و چنانچه قطعنامه فوق‌الذکر ظرف 30 روز  از تاریخ ابلاغ به تصویب اعضای شورای امنیت نرسد در آن صورت بر اساس مفاد قطعنامه‌های سابق کلیه تحریم‌ها مجدد به سرجای خود باز خواهد گشت. مگر اینکه شورای امنیت به نحو دیگری تصمیم‌گیری کند.

کارخانه‌ای اظهار داشت: با توجه به امکان همراهی روسیه و چین با جمهوری اسلامی ایران موافق موضوع رأی‌گیری در مورد استمرار لغو تحریم‌ها بر علیه ایران خواهند بود. در این شیوه امکان استفاده این کشورها از حق وتو نیز از آنها سلب شده است.

بر این اساس ارجاع هر موضوع به شورای امنیت می‌تواند منجر به صدور قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران شود که این امر منجر به استمرار توطئه‌ها علیه ایران خواهد شد.

منبع:فارس

انتهای پیام/ح

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت