وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : چهارشنبه 27 خرداد 1394 ساعت 10:35   |   کد مطلب: 14843
سالانه 17 تن گوشت شترمرغ در همدان تولیدمی شود
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان از تولید سالانه 17 تن گوشت شترمرغ در همدان خبر داد.

به گزارش نافع، محمد نظرپور با بیان اینکه سالانه در استان همدان 17 تن گوشت شترمرغ تولید می شود گفت: میزان تولید تخم شتر مرغ نیز بر اساس وزنی 17 تن در سال می باشد.
وی با اشاره به فعالیت 5 واحد پرورش شترمرغ پرواری در استان همدان افزود: 6 واحد پرورش شترمرغ مولد نیز در این استان فعالیت می کنند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: کلیه واحدهای پرورش شترمرغ فعال بوده و بیشتر از ظرفیت اسمی خود تولید می کنند که نشاندهنده وضعیت مناسب این واحدهاست.
نظرپور تصریح کرد: گوشت و تخم شتر مرغ علاوه بر مصرف در داخل استان به استان های همجوار نیز فرستاده می شود.
وی گفت: جوجه های شترمرغ تولید شده در استان برای پرورش در واحدهای پرواری به استان های دیگر کشور فرستاده و به کشور عراق نیز صادر می شوند.

منبع:باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/ح
 

دیدگاه شما