وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : شنبه 15 آذر 1393 ساعت 10:03   |   کد مطلب: 11416
بهشتی گمنام در همدان
آسایشگاه معلولین حضرت ابالفضل (ع) مرکزی است که در آنجا قدرت خداوند خودنمایی می کنند برای داشته و نداشته ات، شکر خدای را به جای می آوری و می گویی که تنها خالق هستی همان طور که می تواند انسانی سالم بیافریند توانایی خلق انسان ناتوانی را نیز دارد.

به گزارش نافع، در مسیر جاده همدان – تهران کیلومتر 5 جاده قدیم روستای امزاجرد دور از هرگونه سر و صدای اضافه مجموعه ای از جنس بهشت بنا شده است مرکزی که یکی از نیکوکاران همدانی برای عشق‌ورزی به کسانی بنا کرده که دست روزگار آنان را با سایر انسان‌ها متفاوت کرده است.

اینجا بهشتی کوچک و به نام عشق آفرین کربلا نام گرفته است تا این محفل زمینی و دنیایی را برای معلولان بهشتی کرده و راه ناهموار زندگی را برایشان تا حدودی هموار کند، در این مرکز کوچک دنیا زیباتر از آنچه که هست به معلولان نشان داده می‌شود.

روز جهانی معلولین فرصتی شد تا با اعضای شورای اسلامی شهر همدان که از آسایشگاه خیریه معلولین حضرت ابالفضل (ع) بازدیدی کرده و ضمن عیادت و دلجویی از مددجویان این موسسه از زحمات بی منت مددکاران مجموعه تقدیری به عمل آورن همراه شویم.

اینجا یک دنیای دیگر است دنیایی که ما را از مشغله روزانه و مادیات دور کرده و به خدا نزدیکتر می کند در این فضای معنوی زندگی را لابلای نگاه مهربان مددكاران، درك مي كني و در می یابی هنوز عشق و انسانیت، هنوز محبت و ایمان  هست پس زندگی بایدکرد.

شاید نگهداری از کسانی که از مشکلات ذهنی و جسمی رنج می‌برند کاری مشکل و طاقت فرسا باشد اما در این بهشت کوچک 50 نفر پرستار و مددکار شبانه روز تلاش می‌کنند تا بتوانند به خوبی از 500  خانم و آقای پیر و جوان کودک و نوجوان معلول جسمی ،حرکتی و ذهنی عاشقانه پرستاری کنند.

 

بهشتی گمنام در همدان

احداث اصولی و فنی ساختمان این آسایشگاه و اقدامات و امکاناتی که در این مرکز ارائه می شود قابل توجه بوده و نظر هر بیننده ای را به خود جلب می کند اینکه چنینی مجموعه ای با دست خیری بدون حمایت و کمک مسؤلی احداث شده قابل تحسین است.

رئیس هیات مدیره ، مسئولان و پرستاران این مجموعه، اعضای شورا و همراهانان را به بخش های گوناگون مرکز راهنمایی کرده و چگونگی نگهداری از این بیماران را توضیح می‌دهند.

معلولان با دیدن مهمانان به شگفت می‌آیند و شادمانه خوش آمد می گویند و با لبخندی که به هیچ شائبه ای نثار تو می شود، لبخند خدا را به تو هدیه می دهند، بی اختیار وجدان هر کدام از ما می خواهد که با بیشترین قدرت، ظریفترین نوازشها و همیاریها را نثارشان کند حضور در چنین فضایی و بودن در کنار این قشر از جامعه به انسان احساس تقدس می دهد.

 تعدادی از این مددجویان به دلیل بیماری جسمی در گهواره‌های ثابت و تخت های آبی و صورتی رنگ بی‌تابی می‌کنند و درد بیماری نه تنها جسمشان بلکه روحشان را هم آزار می‌دهد و  از چهره های تک تک آنها فریاد بی صدای من هستم به گوش می رسد.

 

بهشتی گمنام در همدان

شاید از نظر بازدید کننده ایستادن بیشتر در این مرکز از روح این بیماران سلب آسایش کند اما از چهره های این بیماران خوشحالی وصف نشدنی از جهت حضور مسولین یا هم نوعان دیده می شود که برای تشکر  و قدر دانی از هم دردی آنها با دستان ناتوان  خود محبت و زندگی را به دیگران هدیه می دهند.

به قول عباس قراگزلو رئیس هیات مدیره آسایشگاه خیریه معلولین حضرت ابالفضل (ع)، معلولین اینجا زندگی می کنند.

اعضای شورا و همراهانشان پس از بازدید از بخشهای مختلف آسایشگاه به گفتگو با معلولین پرداخته و ضمن دلجویی از آنها به پای درد دلشان می نشینند.

 

بهشتی گمنام در همدان

سخنگوی شورای اسلامی شهر همدان ضمن تبریک روز جهانی معلولین از اقدام عباس قراگزلو برای احداث مرکزی در شان نام همدان می گوید: ورود در چنین اقدامات خیرخواهانه و کمک به اقشاری همچون معلولان کار خداپسندانه ای است که علاوه بر اینکه اجر اخروی در پی داشته کمک بزرگی نیز به دولتمردان و نظام است.

کامران گردان با اشاره به اینکه آسایشگاه خیریه معلولین حضرت ابالفضل (ع) به زیبایی و با رعایت استانداردها احداث شده است، می افزاید:وجود چنین مجموعه ای در همدان  افتخاری برای استان است اما متاسفانه این مؤسسه گمنام مانده و باید در خصوص وجود آن اطلاع رسانی مناسبی صورت پذیرد تا مردم و مسؤلان با این مرکز و فعالیت های آن به خوبی آشنا شوند.

به گفته گردان حضور مسؤلین و مدیران استانی و شهری در اینگونه مراکز می تواند باعث خرسندی معلولان از اینکه فراموش نشده اند و نیز دلگرمی پرسنل شود.

وی معتقد است خیر آسایشگاه معلولین حضرت ابالفضل (ع) کمکی به جامعه کرده است بر این اساس باید مورد حمایت قرار گیرد.

گردان به عنوان سخنگوی شورای اسلامی شهر همدان به نمایندگی از اعضای شورا قول داد شورا و شهرداری تا حد توان خود به این آسایشگاه کمک  کنند چرا که اعضای شورا نمایندگان مردم بوده معلولان نیز از اقشار جامعه هستند.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا هم ضمن تبریک روز جهانی معلولین، هدف از نام گذاری یک روزاز سال به نام معلولین را معرفی واقعیت های جامعه به مردم می داند و می گوید: جامعه باید به وظیفه خود در خصوص این قشر عمل کند که این خود یک امتحان الهی است.

به گفته علی رضایی انسانها در اینگونه  فضاها و میدانها مورد آزمایش الهی قرار گرفته و ظرفیت خود را نشان می دهند و خیرین با انگیزه الهی و انسانی در اینگونه مجموعه ها وارد می شوند.

در ادامه هم رئیس کمیسیون بودجه حقوقی و امور اداری شورای اسلامی شهر همدان فایده و تاثیر سرکشی از جامعه معلولین را در ابتدا برای خود افراد می داند و می گوید : ارزشهای ایجاد شده همانند این آسایشگاه افتخاری برای شهر و استان همدان است و تفکر خاصی برای مسؤلین ایجاد می کند.

حسین قراباغی ضمن تقدیر و تشکر از پرسنل و هیات مدیره آسایشگاه خیریه حضرت ابالفضل (ع) اظهار می کند: این پرسنل همانند فرشتگانی هستند که با همه بارهای روانی و تلاش و کار سخت توانسته اند مجموعه بسیار آبرومندی را ایجاد کنند.

قراباغی خطاب به عباس قراگزلو خیر و نیکوکار این آسایشگاه می گوید: قطعا افرادی مثل شما انگیزه و ایده ای معنوی و بالاتری دارند که زندگی خود را برای خدمت به جامعه معلولین وقف کرده اند و این کار شما باری از دوش جامعه برداشته است بر این اساس اقدام شما باید نمود و بازتاب بیرونی داشته و نباید گمنام بماند.

وی معتقد است: اطلاع رسانی در زمینه اقدامات خیرخواهانه در آگاهی مردم و اشاعه فرهنگ دستگیری از هم نوعان در جامعه بسیار موثر است.

دکتر عباس قراگزلو خیری که آسایشگاه معلولین حضرت ابالفضل (ع) را بدون منت و با هدف کمک به معلولان و برای حفظ کرامت انسانی و کسب رضایت و محبت خداوند احداث کرده است هم ضمن تشکر از اقدام شورای شهر همدان در سرکشی از مددجویان و مددکاران این آساشیگاه از نامهربانی های بعضی از مسؤلین استان گلایه می کند از اینکه بدون کمک و حمایت هیچ دستگاهی این مجموعه آبرومند را ساخته و قصد گسترش و اضافه کردن بخشهای جدید برای دستگیری از قشر معلول را دارد  سخن می گوید.

به گفته قراگزلو این آسایشگاه در سال 90 به بهره برداری رسیده و در حال حاضر به 500 معلول کم توان ذهنی و جسمی و حرکتی و بیماران مضمن روانی از هر دو جنس مردان و زنان در دو بخش مجزای این مجموعه  توسط 50 پرستار و مددکار از خدمات نسبتا مطلوبی ارائه می شود.

 

بهشتی گمنام در همدان

رئیس هیات مدیره آسایشگاه خیریه معلولین حضرت ابالفضل (ع) معتقد است در این مجموعه چیزی به عنوان نگهداری وجود ندارد معلولین اینجا زندگی می کنند و کرامت انسانی بالایی دارند.

دکتر عباس قراگزلو از قربت معلولین سخن گفت و افزود: این قشر کم توان جامعه نباید اینگونه قریب و گمنام بمانند و نباید مسؤلین استان با اقداماتی همچون احداث این گونه مراکز بیگانه باشند.

قراگزلو از برنامه های آینده خود از اینکه قصد گسترش و ایجاد بخش های دیگر برای معلولین دارد نیز سخن گفت و خواستار حمایت و همکاری مسؤلین ذیربط شد.

اعضای شورای اسلامی شهر همدان هم در پایان قول کمک به آسایشگاه خیریه معلولین حضرت ابالفضل (ع) دادند و اینکه تا حد توان و امکان شورا و مدیریت شهری این مجموعه را مورد حمایت قرار داده و برای جلب حمایت مسولین مرکز را به دستگاه های ذیربط معرفی خواهند کرد. 

وقتی بازدید به پایان رسید فرشتگان زمینی با لبخند بدرقه‌ مان کردند و ملتمسانه با برق نگاهشان فریاد می زدند، در آسایشگاه خیریه معلولین حضرت ابالفضل (ع) فرشتگانی منتظر مهربانی من و شما هستند و می‌دانم دوری این مرکز از شهر بهانه‌ای نخواهد شد که این فرشته‌های پاک را فراموش کنیم.

انتهای پیام/ع

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت