وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : سه شنبه 25 آذر 1393 ساعت 10:14   |   کد مطلب: 11609
بیشترین کاهش تلفات جاده‌ای کشور در همدان
حمل و نقل از بخش‏هاي زيربنايي اقتصاد هر جامعه به شمار می‌رود که علاوه بر تحت تأثير قراردادن فرايند توسعه اقتصادي، خود نيز در جريان توسعه دچار تغيير و تحول مي‏شود.

به گزارش نافع، حمل و نقل با ايفاي نقش رابط بین بازار توليد و مصرف به مانند پايه‏هاي پلي است كه بخش‏هاي مختلف جوامع با عبور از روي آن به سمت توسعه پايدار حركت مي‏كنند.

اهمیت صنعت حمل و نقل در پیشرفت جامعه موجب شده تا در تقویم جمهوري اسلامي ايران، روزی برای بزرگداشت زحمتکشان این عرصه نامگذاری شود.

۲۶ آذر ۱۳۶۲ بود که حضرت امام خميني(ره)، فرماني برای اعزام كاميون‏ها به بنادر جنوبي به منظور تخليه كالاهاي وارداتي و مايحتاج مردم صادر كردند. به دنبال اين فرمان، كاميون‏داران سراسر كشور، آمادگي خود را براي تخليه بنادر و حمل و نقل مواد ضروري مورد نياز مردم اعلام كردند.

۱۴ سال بعد و در سال ۱۳۷۶ به پيشنهاد وزارت راه و ترابري و براي آگاه‏سازي هر چه بيشتر جامعه با نقش و جايگاه بخش حمل و نقل، ۲۶ آذر از طرف شوراي فرهنگ عمومي به عنوان "روز حمل و نقل" شناخته شد. روز حمل و نقل، روز قدرداني از خدمات ارزشمند رانندگان و ساير دست‏اندركاران و شاغلان بخش حمل و نقل كشور و فرصتي مناسب براي بازنگري نيازها و مشكلات اين بخش است.

 

47 میلیون تردد در همدان به ثبت رسید

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های همدان از ثبت 47 میلیون و 324 هزار و 491 تردد از ابتدای سال تا 23 آذر در استان خبر داد و افزود: این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته 12.5 درصد افزایش داشته است.

نصرت‌ا... حیدری با بیان اینکه محور همدان ـ کوریجان، پر ترددترین محور استان بوده، گفت: میانگین سرعت همه وسایل نقلیه در استان 103 کیلومتر بر ساعت بوده و اوج ساعت تردد بین ساعت 6 تا 7 عصر ثبت شده است.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا 23 آذر، 10 میلیون و 810 هزار و 256 وسیله نقلیه وارد استان شده، اظهار داشت: 11 میلیون و 352 هزار و 852 فقره وسیله نقلیه نیز از استان خارج شده است.

حیدری، گسترش سیستم‌های حمل و نقل هوشمند در استان را از اولویت‌های جدی اداره کل حمل و نقل و پایانه‌های استان اعلام کرد و افزود: تعداد دوربین‌های نظارت جاده‌ای در استان همدان به 11 مورد رسیده و به وسیله آن‌ها می‌توان ترافیک جاده‌ها را به صورت آنلاین مشاهده کرد.

وی با بیان اینکه امید است تا پایان سال جاری، جاده همدان به ملایر نیز زیر نظارت دوربین‌ها برود، گفت: قرار است 8 دوربین در این جاده نصب شود تا تعداد دوربین‌ها به 19 مورد برسد.

حیدری با تأکید بر اینکه ایجاد یک سیستم هوشمند توزیع کامیون‌ها در پاسگاه‌های پلیس راه نیز دنبال می‌شود، اظهار کرد: این سیستم در یک کیلومتر مانده به پاسگاه پلیس راه نصب می‌شود و اگر کامیون دارای اضافه بار قانونی بوده به پلیس راه اعلام و کامیون متوقف می‌شود که در غیر این صورت نیاز به متوقف کردن کامیون نیست.

وی از نصب 54 دستگاه تعددشمار در سطح استان نیز خبر داد و گفت: 8 دستگاه در 3 ماه گذشته نصب شده که میزان ترافیک جاده‌ها را بررسی می‌کند.

حیدری با بیان اینکه 21 درصد حمل و نقل استان به خودروهای سنگین تعلق دارد، افزود: نزدیک به 60 درصد از جاده‌های استان، ترانزیتی بوده و استفاده ملی و جهانی از آن‌ها می‌شود و به دنبال تجهیز آن‌ها به دوربین‌های کنترل سرعت هستیم.

 

افزایش استفاده از وسایل نقلیه عمومی

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های همدان با بیان اینکه در هشت ماهه امسال، نزدیک به 6 میلیون و 547 هزار و 623 تن کالا توسط 447 هزار و 152 وسیله نقلیه باری در استان جابه‌جا شده، گفت: از ابتدای سال تاکنون 5 میلیون و 321 هزار و 44 نفر مسافر نیز به وسیله اتوبوس‌ها جابجا شده‌اند که نسبت به پارسال، افزایش داشته و کاهش سال 92 را نسبت به 91 جبران کرده است.

حیدری افزود: در سال 92 نسبت به 91، بیشترین کاهش تلفات جاده‌ای در سطح کشور از آن استان همدان بوده است.

سمیه مظاهری

انتهای پیام/ع

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت