وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : شنبه 5 مهر 1393 ساعت 12:18   |   کد مطلب: 9766
استان همدان در رتبه یازدهم تولید مرغ گوشتی در کشور
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: استان همدان در رتبه یازدهم تولید مرغ گوشتی در کشور قرار دارد.

به گزارش نافع، محمد نظرپور از تولید سالانه ۲۰ هزار تن گوشت مرغ مازاد در استان خبر داد و افزود: در استان همدان سالانه ۷۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می شود.

وی اظهار داشت: در استان ۴۹۸ واحد مرغداری گوشتی با ۸  میلیون و ۵۰۰ قطعه مرغ  فعال هستند و سالانه ۳ دوره جوجه ریزی دارند.

نظرپئر با بیان اینکه شهرستان ملایر در رتبه ی نخست استان از نظر تعداد مرغداری ها و تویسرکان از نظر ظرفیت مرغداری ها قرار دارد، ادامه داد: سرانه مصرف گوشت مرغ به ازای هر نفر در سال  در استان ۲۵ کیلو گرم، در کشور ۲۲ کیلو گرم و در جهان ۴۰ کیلوگرم است.

وی بر تجهیز مرغداری ها و بهینه سازی مصرف سوخت در مرغداری های استان تاکید و خاطرنشان کرد: ما باید به دنبال تولید مرغ با اندازه های استاندارد و مورد نظر صادرات جهانی برسیم تا گوشت مرغ مازاد استان را به کشورهای همسایه صادر کنیم.

گفتگو از فرشته درهم فروش

دیدگاه شما