به گزارش نافع، محمد نظرپور از تولید سالانه ۲۰ هزار تن گوشت مرغ مازاد در استان خبر داد و افزود: در استان همدان سالانه ۷۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می شود.
وی اظهار داشت: در استان ۴۹۸ واحد مرغداری گوشتی با ۸ میلیون و ۵۰۰ قطعه مرغ فعال هستند و سالانه ۳ دوره جوجه ریزی دارند.
نظرپئر با بیان اینکه شهرستان ملایر در رتبه ی نخست استان از نظر تعداد مرغداری ها و تویسرکان از نظر ظرفیت مرغداری ها قرار دارد، ادامه داد: سرانه مصرف گوشت مرغ به ازای هر نفر در سال در استان ۲۵ کیلو گرم، در کشور ۲۲ کیلو گرم و در جهان ۴۰ کیلوگرم است.
وی بر تجهیز مرغداری ها و بهینه سازی مصرف سوخت در مرغداری های استان تاکید و خاطرنشان کرد: ما باید به دنبال تولید مرغ با اندازه های استاندارد و مورد نظر صادرات جهانی برسیم تا گوشت مرغ مازاد استان را به کشورهای همسایه صادر کنیم.
گفتگو از فرشته درهم فروش
دیدگاه شما