به گزارش نافع، نگاهی به گذشته تاریخی شهر همدان از فرهنگ غنی مردم آن حکایت کرده و کهنشهر ایران زمین را سکونتگاه مردمانی آمیخته با فرهنگ و هنر معرفی میکند.
امروزه نیز همدان از هنرمندان و هنرورزان بسیاری در عرصههای متعدد برخوردار است، اما متأسفانه زیرساختهای فرهنگی آنچنان که باید در آن وجود ندارد. سینما به عنوان هنر هفتم و صنعت پر رونق جهان، جایگاه قابلتوجهی در همدان ندارد و قدیمیترین سینمای شهر سالهاست که تعطیل شده است.
سینما فلسطین یکی از ظرفیتهای فرهنگی شهر همدان به شمار میرود، اما به دلیل کمبود اعتبار هنوز نیمهتمام مانده و بازگشایی نشده است.
مدیر امور سینمایی حوزه هنری همدان در اینباره به خبرنگار ما گفت: سینما فلسطین درسال 1310 با نام الوند به صورت یک سالن لژ و بالکن با ظرفیت 500 صندلی ساخته شده و در سال 1385 با هدف تعمیرات و ایجاد تغییرات تعطیل شد.
سعید شرفی افزود: متأسفانه بازسازی سینما با مشکلات متعددی چون تأمین اعتبار روبرو شده و تاکنون بازگشایی نشده است.
معاون سیاسی، امنیتی استاندار همدان نیز گفت: سینما فلسطین یکی از مراکز فرهنگی همدان است که 100 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی برای تکمیل آن اختصاص داده شده و پیشبینی میشود که تا پایان سال گشایش یابد.
محمدابراهیم الهیتبار تصریح کرد: سینما یکی از مراکز مهم برای گذراندن اوقات فراغت به شمار میرود و تلاش میکنیم تا قدیمیترین سینمای شهر هرچه سریعتر به عرصه فرهنگی بازگردد.
امید است مسئولان به وعدههای داده شده عمل کرده و روند بازسازی قدیمیترین سینمای همدان به زودی پایان یابد تا دستاندرکاران مربوطه در زمان برگزاری برنامههای مهمی چون جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان مجبور به استفاده از فضاهای دیگر نباشند.
گزارش از سمیه مظاهری
دیدگاهها