وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : پنجشنبه 19 شهريور 1394 ساعت 07:50   |   کد مطلب: 16370
استاندار همدان با بیان اینکه براساس تأکید رئیس‌جمهور تمامی طرح‌های مصوب در این سفر باید در مدت دو سال اجرایی شود، گفت: اعتبارات مصوب در سفر رئیس‌جمهور به‌طور کامل تخصیص می‌یابد.

به گزارش نافع به نقل از تسنیم، محمدناصر نیک بخت در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سفر ریاست جمهوری و کاروان تدبیر و امید را در هفته‎های گذشته به همدان داشتیم، اظهار داشت: این سفر، استقبال و حماسه‌ای که مردم شریف، فرهنگ‌دار، فرهنگ‌دوست و بافرهنگ همدان آفریدند در همه تاریخ این سرزمین ماندگار است.

وی افزود: تماس‌ها و یادآوری‌های بسیاری از سوی دولتمردان در زمینه استقبال مردم از رئیس جمهور داشتم و این تماس‌ها حکایت از این داشت که همدان به شایستگی میزبانی خود را نسبت به نماینده نظام، رئیس دولت و مسئولان نظام به جا آورد.

نیک بخت تصریح کرد: این حضور و استقبال مردم در سطح جامعه ایران و سطوح بین‌المللی ماندگار شده و در حمایت از انقلاب و نظام قدم‌های موثری برداشتند که مورد انتظار بود.

استقبال مردم از رئیس جمهور در تاریخ ماندگار می‌شود

وی بیان کرد: در همه مباحث مذاکراتی در سطح بین‌الملل پیروزی‌هایی که به دست می‌آوریم به این دلیل است که مردم ایران پس از انقلاب از نظام با جان‌فشانی و حضور به موقع در صحنه‌ها حمایت کرده و این باعث شده دشمن از ضربه زدن به ایران و نظام جمهوری اسلامی ناامید شود.

استاندار همدان با بیان اینکه مدیون و سپاسگذار لطف و عظمت‌آفرینی مردم استان همدان هستم، تاکید کرد: در زمینه حضور مردم در این استقبال نیز هیچ اجبار و الزامی برای مردم نبود و این استقبال خودجوش بود چراکه نمی‌توان اجباری در این زمینه بر مردم ایجاد کرد.

رسانه‌های همدان در پوشش سفر رئیس جمهور حماسه آفریدند

وی با اعلام اینکه رسانه‌های استان همدان در پوشش سفر رئیس جمهور به همدان حماسه‌ آفریدند، عنوان کرد: هیچ خبرنگار و رسانه‌ای از مرکز همراه کاروان تدبیر و امید نبود و همه اقدامات لازم برای پوشش سفر به رسانه‌های استان سپرده شده بود که همت، تلاش و تدبیر رسانه‌های استان سبب شد تا انعکاس اخبار و دستاوردهای سفر به خوبی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه خبرنگاران با همت، کار خود را انجام دادند، تاکید کرد: بیش از 99 درصد رسانه‌های استان همدان تلاش خود را در این سفر به کار گرفتند و برای نشان دادن دلبستگی مردم به نظام تلاش کردند.

استاندار همدان با اشاره به اینکه دستاوردهای سفر رئیس جمهور به همدان در مقایسه با سایر سفرها بی‌سابقه است، تصریح کرد: در جلساتی که چند جانبه با دولت و رئیس جمهور برگزار شد رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اعلام کرد که این سفر برای همدان استثنایی شد.

اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور 100 درصد تخصیص می‌یابد

وی با اعلام اینکه در این سفر 850 میلیارد تومان طرح عمرانی با تخصیص 100 درصدی برای استان همدان در نظر گرفته شد، اعتبارات عمرانی استان همدان سالانه به صورت میانگین به غیر از ماده 180 نزدیک به 106 میلیارد تومان است ولی شاهد هستیم که از محل سفر رئیس جمهور به همدان 850 میلیارد تومان اعتبار عمرانی به استان تخصیص داده می‌شود.

استاندار همدان عنوان کرد: سال گذشته اعتبارات عمرانی 72 درصد معادل 73 میلیارد تومان به استان همدان تخصیص یافت ولی اعتبارات عمرانی سفر تضمین تخصیص 100 درصدی شده است و از سوی دیگر باید به این نکته توجه داشت که رئیس جمهور تاکید دارد طرح‌هایی که با آنها موافقت می‌شود باید تا پایان دولت به اتمام برسد.

وی با اعلام اینکه 880 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به صورت طرح‌های مشارکتی در استان همدان اجرایی می‌شود، بیان کرد: طرح‌هایی که به پیشرفت 45 درصدی رسیده و دولت اعتبارات لازم را برای اجرای این پروژه‌ها ندارد از طریق مشارکت با شرکت‌های بزرگ نیمه‌دولتی همچون شستا، ایمیدرو و اتکا اجرایی می‌شوند.

سد گرین به صورت مشارکتی اجرایی می‌شود

نیک بخت با اشاره به اینکه سد گرین یکی از پروژه‌هاست که به صورت مشارکتی اجرایی می‌شود، عنوان کرد: سد گرین پس از 6 سال تنها هشت درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امسال نیز در قانون بودجه 700 میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه 230 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این پروژه نیاز است، تصریح کرد: مذاکرات لازم در این زمینه صورت گرفته و قرارگاه خاتم‌الاوصیا برای اجرا و بانک کشاورزی در راستای سرمایه‌گذاری در طرح سد گرین ورود پیدا می‌کند.

نیک بخت افزود: وزارت نیرو، کشاورزی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی نیز پذیرفتند تا در مدت پنج یا هفت سال بازگشت سرمایه‌گذاری بانک را تضمین کنند.

وی بیان کرد: هزار و 200 میلیارد تومان تسهیلات برای سرمایه در گردش و ثابت به واحدهای تولیدی استان همدان توسط بانک‌ها پرداخت می‌شود و این تعهد برای آنها در سفر رئیس جمهور به همدان ایجاد شد.

استاندار همدان بیان کرد: احداث ساختمان سد سرابی، شبکه آبیاری و زهکشی به مدت یک سال با مبلغ 15 میلیارد تومان، تکمیل ساختمان سد شنجور در مدت یک سال با اعتبار 15 میلیارد تومان، آبرسانی از سد سرابی به تویسرکان در مدت دو سال با اعتباری نزدیک به 16 میلیارد تومان و اجرای تصفیه‌خانه تویسرکان به صورت BOT در مدت دوسال با اعتبار موردنیاز 25 میلیارد تومان از مصوبات سفر رئیس جمهور بود که باید تا پایان سال اجرایی شود.

وی با اشاره به اینکه پنج میلیارد تومان برای آبرسانی شهرهای تنش آبی استان همدان در نظر گرفته شده است، بیان کرد: قرار شد تا 40 میلیارد تومان اعتبار برای مجتمع‌های آبرسانی روستاهای اولویت‌دار نیز تخصیص داده شود که حدود 25 درصد جمعیت روستایی همدان را شامل می‌شود.

نیک بخت اظهار داشت: برای تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب شهرهای استان 58 میلیارد و 640 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده که براین اساس تصفیه‌خانه شهر نهاوند در مدت یک سال، اسدآباد در مدت یک سال، تویسرکان در مدت یک سال، رزن در مدت یک سال و شهر همدان نیز در مدت دو سال اجرایی می‌شود.

استاندار همدان با اشاره به اینکه تصفیه‌خانه فاضلاب روستاهای اولویت‌دار نیز در این سفر مورد توجه قرار گرفت، بیان کرد: همچنین در این سفر پنج میلیارد تومان برای پروژه‌های شهرستان فامنین در نظر گرفته شده تا در مدت دو سال اجرایی شود.

وی با تاکید بر اینکه دو کار بسیار اساسی و سنگین برای پروژه‌های استان همدان صورت گرفت، اظهار داشت: مجوز ماده 215 و ردیف اعتباری از قانون بودجه سال 95 برای دو طرح بزرگ تصفیه‌خانه فاضلاب فامنین و چهارخطه کردن راه غار علیصدر به شهر همدان در این سفر گرفته شد نیز مجوز گرفت که از سال آینده در قانون بودجه برای این دو پروژه اعتبار در نظر گرفته شد.

بیش از 45 میلیارد تومان اعتبار برای فصل کشاورزی همدان مصوب شد

استاندار همدان بیان کرد: در فصل کشاورزی 45 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار برای استان همدان در نظر گرفته شده که قابل افزایش نیز هست، تامین اعتبار لازم به میزان 41 میلیارد تومان برای اجرای سیستم آبیاری تحت فشار در 6 هزار هکتار بخشی از این اعتبار است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته در 12 هزار هکتار از اراضی کشاورزی همدان سیستم آبیاری تحت فشار صورت گرفت، عنوان کرد: اجرای سیستم آبیاری تحت فشار در 6 هزار هکتار در سفر رئیس جمهور تامین اعتبار شده و مابقی باید از طریق اعتبارات وزارت جهاد کشاورزی تامین شود.

تصویب 127 میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های بهداشت و درمان همدان

وی درباره اعتبارات مصوب فصل بهداشت و درمان در سفر رئیس جمهور به استان همدان نیز گفت: در این بخش 127 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار برای استان همدان در نظر گرفته شد.

استاندار همدان با اعلام اینکه با هزینه اعتبارات این سفر 905 تخت به تخت‌های بیمارستانی استان همدان اضافه می‌شود، افزود: در حال حاضر دو هزار و 150 تخت بیمارستانی در استان همدان داریم که پس از هزینه اعتبارات این فصل در مدت دو سال،50 درصد به تعداد تخت‌های بیمارستانی همدان اضافه می‌شود.

وی تصریح کرد: تکمیل بیمارستان نهاوند با اعتبار 19 میلیارد تومان در مدت دو سال، تکمیل بیمارستان بهار در مدت دو ساله با اعتبار 11 میلیارد تومان، تکمیل بیمارستان قائم اسدآباد در مدت یک سال با اعتبار 10 میلیارد تومان و تکمیل بخش سوختگی بیمارستان بعثت در مدت یک سال با اعتبار 9 میلیارد و 500 میلیون تومان از جمله مصوبات برای این بخش است.

نیک بخت تکمیل بیمارستان اکباتان همدان در مدت دو سال با اعتبار 49 میلیارد و 500 میلیون تومان را از دیگر پروژه‌های مصوب برای فصل بهداشت و درمان دانست و گفت: البته این میزان اعتبار بدون تجهیز بیمارستان بوده و تجهیز برای این بیمارستان به 60 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان تویسرکان در مدت دو سال با اعتبار 21 میلیارد و 500 میلیون تومانی تکمیل می‌شود، تصریح کرد: دانشکده پرستاری اسدآباد در مدت یک سال با اعتبار نزدیک به هفت میلیارد تومان اجرایی می‌شود.

بیش از 433 میلیارد تومان اعتبار برای حمل و نقل همدان مصوب شد

استاندار همدان درباره اعتبارات فصل حمل و نقل نیز گفت: برای این بخش 433 میلیارد و 200 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شد که نزدیک به چهار برابر اعتبارات عمرانی استان همدان است.

وی مشارکت در احداث آزادراه ساوه-همدان در مدت یک سال با اعتبار 30 میلیارد تومان، تکمیل کنارگذر اسدآباد، احداث باند دوم کبودراهنگ-قیدار در مدت یک سال با اعتبار 10 میلیارد تومان و کنارگذر رزن در مدت دو سال با اعتبار 13 میلیارد تومان از جله مصوبات در این بخش بود.

نیک بخت با اعلام اینکه در این سفر قرار شد تا کنارگذر غربی همدان در مدت دو سال با اعتبار 91 میلیارد و 200 میلیون تومان اجرایی می‌شود، گفت: تکمیل راه‌آهن تهران-همدان نیز در مدت دو سال با اعتبار 271 میلیارد تومانی اجرایی می‌شود.

وی عنوان کرد: در فصل اعتبارات قضایی درخواست چهار میلیارد تومان اعتبار برای احداث ساختمان سازمان بازرسی داشتیم که با بحث بسیار مصوب شد تا 12 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل ساختمان سازمان بازرسی در مدت دو سال در نظر گرفته شود.

استاندار همدان اظهار داشت: برای فصل فرهنگ و ورزش نیز در این سفر 12 میلیارد و 300 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده که پروژه‌های آن نیز در نظر گرفته شده است.

وی با اعلام اینکه دو میلیارد تومان اعتبار برای بنیاد بوعلی سینا در نظر گرفته شد، بیان کرد: برای فصل علمی-فرهنگی در سفر رئیس جمهور به استان همدان 35 میلیارد و 350 میلیون تومان در نظر گرفته شد.

وی تکمیل فاز دوم دانشکده فنی-مهندسی بوعلی در مدت دو سال با اعتبار پنج میلیارد و 700 میلیون تومان، تکمیل دانشکده شیمی دانشگاه بوعلی سینا با اعتبار سه میلیارد و 500 میلیون تومان، احداث دانشکده علوم انسانی نهاوند در مدت یک سال، احداث دانشکده مهندسی سیدجمال‎‌الدین اسدآبادی در مدت دو سال با اعتبار پنج میلیارد و 400 میلیون تومان، تکمیل ساختمان پارک علم و فناوری و تکمیل دانشکده فنی حرفه‌ای اسدآباد را از جمله پروژه‌های مصوب در این بخش دانست.

880 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری توسط شرکت‌های نیمه دولتی و خصوصی در همدان انجام می‌شود

نیک بخت با اعلام اینکه 880 میلیارد تومان طرح به صورت مشارکتی توسط سرمایه‌گذاران اجرایی می‌شود، تصریح کرد: طرح‌های مشارکتی شامل احداث سد گرین، کارخانه تولید فراورده‌های گیاهی، احداث گاوداری پنج هزار راسی، خرید ماشین‌آلات شهری، احداث هتل پنج ستاره توسط شستا، اجرای پروژه‌ها و تقاطع‌های شهر همدان، احداث دو کارخانه تولید کاغذ از کربنات کلسیم، احداث مرکز جامع سرطان همدان توسط شرکت سرمایه‌گذاری بانک ملی و پروژه استحصال منیزیم از دولومیت جز این پروژه‌هاست.

استاندار همدان درباره وضعیت شهر جدید حورا نیز گفت: قرار شد تا سریع عملیات اجرایی این شهرآغاز شود چراکه مجدد با حضور رئیس جمهور به تصویب رسید.

برگزاری کنگره میرسیدعلی همدانی به تعویق افتاد

وی از به تعویق افتادن کنگره میرسیدعلی همدانی خبر داد و گفت: کنگره میرسید علی همدانی قرار بود در مهرماه امسال برگزار شود که با توجه به ترافیک جشنواره‌ها در مهر ماه این کنگره به 21 آبان ماه موکول شد.

نیک بخت از برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب در استان همدان خبر داد و گفت: برگزاری این نمایشگاه به استان همدان واگذار شده و نمایشگاه کتاب آذرماه در همدان برگزار می‌شود.

استاندار همدان با اشاره به اینکه شهریور ماه امسال با جشنواره‌های متعددی روبه‌رو هستیم، گفت: جشنواره تئاتر کودک و نوجوان و جشنواره فیلم نوجوان در مهر ماه در همدان برگزار می‌شود.

تجدیدنظر در درآمدهای مالیاتی همدان

وی از تجدید نظر در زمینه درآمدهای مالیاتی استان همدان خبر داد و گفت: با توجه به افزایش میزان مالیات در استان همدان، نسبت به این موضوع معترض شده و گلایه‌هایی داشتیم که سبب برگزاری جلسات مختلف با مسئولان سازمان امور مالیاتی شد.

نیک بخت عنوان کرد: قرار شد تا در زمینه‌های مالیاتی به اعتراضات مردم رسیدگی شده و مسئولان استان در این زمینه دخالت لازم را داشته باشند و به عنوان حکمیت ورود پیدا کنند تا به تمام اعتراضات رسیدگی شود.

استاندار همدان با اشاره به اینکه استان همدان در سه حوضه آبریز سفیدرود، کرخه و مرکزی قرار دارد، گفت: تاکنون هیچ استانی به اندازه استان همدان در زمینه آب ورود مثبت نداشته چراکه در استان همدان 960 حلقه چاه غیرمجاز مسدود شده و از این طریق 90 میلیون مترمکعب در مصرف آب صرفه‌جویی شده است.

وی بیان کرد: زمانی که استان همدان در زمینه آب با مشکلات بسیاری مواجه است دلیل و توجیه ندارد محصولات پرآب‌بری همچون سیب زمینی و هندوانه در همدان کشت شود.

سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در همدان راه‌اندازی شد

استاندار همدان از راه‌اندازی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در استان همدان خبر داد و گفت: نیروی موردنظر برای ریاست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی همدان معرفی و حکم وی نیز صادر شده است که به زودی کار خود را آغاز می‌کند.

وی تصریح کرد: رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به عنوان دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه همدان فعالیت کرده و به جای معاونت برنامه‌ریزی استانداری معاونت اقتصادی استانداری ایجاد می‌شود.

تپه هگمتانه همدان ثبت جهانی می‌شود

نیک بخت از ثبت جهانی تپه هگمتانه خبر داد و گفت: در سفر رئیس جمهور به همدان دو اثر تپه هگمتانه و غار علیصدر برای ثبت جهانی پیشنهاد شد که گویا پرونده تپه هگمتانه برای ثبت جهانی آماده بوده این امر انجام می‌شود.

پایان پیام/م

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت