به گزارش نافع، حبیب الله موسوی بهار روز یکشنبه در دومین همایش سالانه تجلیل از خیرین سلامت شهرستان ملایر افزود: کار خیر و نیک هیچگاه در جامعه ما قطع نشده و روز به روز در حال افزایش است که این امر خیر و خداپسندانه را باید به فرزندانمان بیاموزیم.
وی با بیان اینکه برای ادامه کار و اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت نیازمند حضور خیرین هستیم، اظهار کرد: طرح تحول نظام سلامت طرحی موفق از سوی دولت تدبیر و امید بود که با حمایت نمایندگان مجلس از دولت در اجرای آن، بسیاری از دغدغه ها و مشکلات بخش بهداشت و درمان در کشور رفع شد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه بسیاری نسبت به اجرای این طرح انتقاد کردند، اما تغییر اساسی در حوزه بهداشت و درمان کشور ایجاد شد و لبخند رضایت را بر چهره مردم دیدیم.
موسوی بهار کاهش هزینه درمان از جیب مردم را بزرگترین دستاورد طرح تحول نظام سلامت برشمرد و افزود: از زمان اجرای این طرح، یک هزار و 100 میلیارد ریال یارانه سلامت در استان همدان هزینه شد که 80 میلیارد ریال آن مربوط به شهرستان ملایر است.
وی جبران کمبودهای دارویی، جذب و ماندگاری پزشکان متخصص، کاهش هزینه های پرداختی درمان، اجرای هتلینگ بیمارستان ها، افزایش ضریب اشغال تخت ها، تامین وسایل، پروتز و دارو برای بیماران بستری، تامین داروهای مکمل و واکسن های مورد نیاز، توجه ویژه به مناطق محروم و انجام رایگان زایمان طبیعی را از جمله دستاوردهای طرح تحول سلامت عنوان کرد.
موسوی بهار ادامه داد: از محل اجرای طرح تحول نظام سلامت 60 میلیارد ریال به عنوان یارانه سلامت برای 20 هزار بیمار در ملایر هزینه شد و 20 میلیارد ریال هم برای هتلینگ بیمارستان ها، پرداخت حقوق پرسنل و باسازی بخش های بیمارستانی ملایر پرداخت شد.
وی انجام یک هزار و 650 مورد زایمان طبیعی، خرید یک دستگاه میکروسکوپ جراحی مغز و اعصاب، بازسازی و تجهیز بخش های بیمارستان امام حسین(ع) و توسعه بخش زایمان بیمارستان مهر و اختصاص یک دستگاه آمبولانس را از جمله اقدامات در راستای اجرای طرح تحول سلامت در ملایر برشمرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: همچنین با کمک اداره اوقاف و امور خیریه ملایر در راستای اجرای نیت واقف، اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) با بیش از سه هزار مترمربع نیز در حال ساخت است.
موسوی بهار همچنین از راه اندازی دو رشته فوق تخصصی در راستای بومی گزینی در استان و افتتاح بیمارستان قلب فرشچیان همدان بزودی خبر داد.
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان همدان نیز گفت: در حال حاضر بیش از نیمی از مردم خیر و نیکوکار استان همدان با این مجمع همدل و همراه هستند و حدود 600 نفر عضو این مجمع بوده و تاکنون کمک های خوبی به حوزه سلامت استان داشته اند.
محمدصادق صبا اظهار کرد: تاکنون نیات خیرین سلامت استان همدان در زمینه های ساخت خوابگاه برای دانشجویان متاهل، ساخت خانه های بهداشتی و درمانی، درمانگاه، خرید دستگاه های مورد نیاز و تجهیز بخش های بیمارستانی بوده است.
وی با بیان اینکه همدان، ملایر و کبودرآهنگ بیشترین تعداد خیرین را در بخش سلامت دارد، افزود: در دیگر شهرستان ها نیز با فعال شدن دفتر مجمع، شاهد حضور خوب خیرین در عرصه سلامت بوده ایم و برنامه های موفق مجمع خیرین سلامت ملایر را باید در سایر نقاط استان در سرلوحه کاری خود قرار دهیم.
مجمع خیرین سلامت شهرستان ملایر از اردیبهشت ماه سال 92 راه اندازی شد و دارای بیش از یکصد نفر عضو هستند.
شهرستان ملایر با دارا بودن جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در جنوب شرقی استان و 75 کیلومتری شهر همدان واقع شده است.
انتهای پیام/ح
دیدگاه شما