وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : چهارشنبه 24 دى 1393 ساعت 12:48   |   کد مطلب: 12154
شهردار نهاوند عضو سازمان بین‌المللی شهرداران صلح جهانی شد + متن حکم
رئیس سازمان بین‌المللی شهرداران صلح جهانی در حکمی شهردار نهاوند را به عنوان عضو جدید این سازمان منصوب کرد .

به گزارش نافع به نقل از سایت گرو، آقای ماتسویی‌ رئیس سازمان بین‌المللی شهرداران صلح جهانی و شهردار هیروشیمای ژاپن در حکمی شاهین فرجی فر به عنوان عضو جدید این سازمان معرفی کرده است.

ماتسویی با ارسال نامه‌‌ای به شهردار نهاوند ابراز امیدواری کرده است: با یاری شهرداران عضو این سازمان و ارتباطات فرهنگی بین شهرداران و شهروندان در دنیا بتوان گامی برای ترویج فرهنگ صلح و دوستی و زدودن جنگ و خشونت از چهره جهان برداشت و دنیایی پر از صلح و بدون سلاح شیمیایی را شاهد بود .

 فرجی‌فر که به عنوان ششمین شهردار استان همدان در این سازمان به عضویت درآمده است در خصوص هدف از این حضور می‌گوید: در سال یک‌ بار شهرداران عضو این سازمان در یکی از کشورهای عضو گرد هم می‌آیند تا بر اهمیت تلاش جمعی برای رسیدن به اهداف سازمان تأکید کرده و برنامه‌هایی را در این راستا تنظیم کنند .

وي اظهار کرد: امیدوارم بتوانیم مانند دیگر شهرداران عضو ایرانی با شرکت در اجلاس‌های مختلف بین‌المللی پیام صلح و دوستی ملت ایران اسلامی به‌ویژه شهروندان بافرهنگ و فهمیم نهاوند را به گوش دیگر شهروندان دنیا برسانیم .

سازمان بین‌المللی شهرداران صلح در سال 1982 به ابتکار شهرداران هیروشیما و ناکازاکی و با اعلام رسمی در سازمان ملل متحد تأسیس شد .

در حال حاضر بیش از 5 هزار شهر دنیا در بیش از 153 کشور عضو این سازمان هستند؛ هر چند سالی یکبار شهرداران عضو این سازمان در یکی از کشورهای عضو گرد هم می‌آیند تا بر اهمیت تلاش جمعی برای رسیدن به اهداف این سازمان تأکید کنند و برنامه‌هایی را در این ارتباط تنظیم كنند .

 اهداف مهم این شبکه بین‌المللی تلاش برای پیشگیری از وقوع جنگ، کشتار و تخریب که نتیجه‌ای جز صدمه به شهروندان و مردم بی‌گناه ندارد، ریشه‌کن شدن سلاح‌های کشتار جمعی به‌ویژه سلاح‌های اتمی و شیمیایی در جهان و همچنین تقویت روابط فرهنگی و صلح‌طلبانه بین شهروندان شهرهای عضو سازمان به منظور گسترش فرهنگ صلح و دوستی و پرهیز از نزاع و خشونت است .

دبیرخانه اصلی این سازمان در شهر هیروشیما با ریاست سازمان در حال حاضر به عهده آقای ماتسویی، شهردار هیروشیماست و علاوه بر این دبیرخانه اروپایی سازمان در شهر ایپر (محل وقوع نخستين حمله شیمیایی در جنگ اول جهانی) در بلژیک مستقر است .

دبیرخانه شهرداران ایرانی عضو این سازمان از سال 1387 با تلاش شهردار تهران در محل موزه صلح تهران آغاز به کار کرده است و اعضای آن جمعی از جانبازان شیمیایی هستند که به صورت داوطلبانه فعالیت می‌کنند .

شهردار نهاوند با بیان اینکه، شهرداران ایرانی عضو این سازمان تاکنون در چند اجلاس بین‌المللی حضور یافته و پیام صلح‌جویی و دوستی شهروندان ایرانی را به سایر شهرداران دنیا ابلاغ كرده‌اند، بيان كرد: تاکنون برنامه‌های دوجانبه و چندجانبه فرهنگی، هنری و علمی گوناگونی در چارچوب همین همکاری‌ها در کشورمان اجرا شده است .

  تأييدي بر صلح‌پذيري ايراني‌ها از آنجا که کشور ما قربانی وسیع‌ترین حملات شیمیایی پس از جنگ اول جهانی است و هنوز هزاران نفر از مردم ما از عوارض جنگ تحمیلی به‌ویژه سلاح‌های شیمیایی رنج می‌برند و از سوی دیگر شعار اصولی ما مبنی بر لزوم محو کامل زرادخانه‌‌ای سلاح‌های هسته‌ای در دنیاست، عضویت شهرداران ایرانی در این سازمان می‌تواند تأییدی بر این حقیقت باشد که ملت ایران خواهان صلح و همزیستی مسالمت‌آمیز با جهان و زندگی با آرامش، عزت و سرافرازی برای شهروندان است.

انتهای پیام/س

 

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت