حسن جلالوند در كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي استان همدان با بيان اینکه ايران يكي كشورهايي است كه از نظر زايمان سزارين آمار بالايي دارد، ادامه داد: سال گذشته 54 درصد زايمان كشور به صورت سزارين انجام شد كه پيش بيني مي شود با اجراي برنامه زايمان طبيعي رايگان سزارين 10 درصد كاهش داشته باشد.
وي با بيان اينكه هزار و 800 پزشك براي مناطق محروم در نظر گرفته شده اند، بيان كرد: يكي از نيازها در بيمارستان هاي مناطق محروم عدم وجود پزشكان متخصص در عصر، شب و روزهاي تعطيل است که مقرر شده كه هزار و 500 پزشك متخصص در اين بيمارستان ها انجام وظيفه كنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با بيان اينكه تا مهر ماه امسال حداقل استانداردها در حوزه هتلينگ بيمارستان ها بايد برآورده شود، عنوان كرد: حداقل ستاره براي بيمارستان ها سه ستاره است و قرارست بيمارستان ها به سه، چهار و پنج ستاره ارتقا كيفيت داشته باشند.
جلالوند با بيان اينكه
وي با بيان اينكه برنامه حمايت از ماندگاري پزشكان در مناطق محروم در حال انجام است، عنوان كرد: در نهاوند چهار پزشك متخصص، در اسدآباد هفت پزشك متخصص، در رزن شش پزشك متخصص، تويسركان 11 پزشك متخصص، فامنين هقت پزشك متخصص، بهار هفت پزشك متخصص و كبودرآهنگ 10 پزشك متخصص در بحث حضور در مناطق محروم فعاليت خواهند كرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با بيان اينكه تعداد كل زايمان ها در بيمارستان هاي استان همدان از آغاز برنامه تا پايان تيرماه هفت هزار و 810 زايمان بوده است، ادامه داد: چهار هزار و 306 زايمان به صورت طبيعي و سه هزار و 604 زايمان به صورت سزارين انجام شده است.
حسن جلالوند با بيان اينكه يك سيم كارت به همراه تلفن براي هر كدام از بيمارستان هاي استان تهيه شده و در اختيار كارشناسان قرار گرفته است، ادامه داد: كارشناسان پاسخگو مسائل و شكايات طرح نظام سلامت در بيمارستان ها هستند.
وي با بيان اينكه 37 هزار و 978 از بيماران بستري در بيمارستان ها از محل يارانه سلامت استفاده كرده اند، اظهار داشت: چهار ميليارد و 200 ميليون تومان سهم يارانه اين بيمارستان ها بوده است.
منبع:مهر
دیدگاه شما