وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : چهارشنبه 14 مرداد 1394 ساعت 09:10   |   کد مطلب: 15628
ارسال به دوستان رئیس عمران و بهسازی شهری همدان خبر داد:
آغاز کار ستاد بازآفرینی شهری در استان همدان
رئیس عمران و بهسازی شهری همدان از کار ستاد بازآفرینی شهری در استان همدان خبر داد.

به گزارش نافع به نقل از فارس، محمد‌رضا قرائی در جلسه ستاد بازآفرینی شهری در سالن اجتماعات ولایت فرمانداری تویسرکان با بیان اینکه آغاز فعالیت ستاد توانمند‌سازی از سال‌های 84 - 85 بوده و تا سال 92 ادامه داشت، اظهار کرد: ستاد بازآفرینی شهری همان ستاد توانمند‌سازی است که نخستین جلسه آن سه هفته پیش برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه سند راهبردی ملی بهسازی بافت‌های فرسوده تهیه و به تصویب رسیده است، افزود: اهداف سند راهبردی در برنامه‌های کوتاه‌‌مدت، میان‌‌مدت و بلند‌مدت مشخص شده است.

رئیس عمران و بهسازی شهری همدان با بیان اینکه برای سند ملی ستاد بازآفرینی شهری هشت راهبرد تعریف شده، افزود: انجام اقدامات مربوط به حوزه احیا، بهسازی و نوسازی در چارچوب نظام هماهنگ در سیاستگذاری توسعه شهرها با اولویت‌بخشی به سیاست توسعه درونی و رفع شکست بازار زمین و مستغلات شهری و بازار سرمایه در پاسخ به تقاضای اسکان قشرهای کم‌درآمد شهری دو راهبرد از راهبردهای مذکور هستند.

وی خاطرنشان کرد: تهیه طرح‌ها و تنظیم برنامه‌ها، جلب مشارکت ساکنان و شاغلان محدوده‌ها و محله‌های هدف، تسهیل سرمایه‌گذاری و ایجاد نظام انگیزشی مناسب به منظور تشویق و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، بهبود وضعیت اقتصادی، اجتماعی و شرایط محیطی ساکنان محدوده‌ها و محله‌های هدف، شناسایی، حفظ، تقویت و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های کالبدی، اجتماعی، اقتصادی و محیطی و تنظیم تأمین مالی مناسب برای تحقق طرح‌ها در محله‌های هدف دیگر راهبردها به شمار می‌روند.

قرائی اعضای این ستاد را 29 نفر اعلام کرد و گفت: وظیفه اصلی ستاد به فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها به عنوان بالاترین مقام اجرایی هر شهرستان واگذار شده است.

وی بر مدیریت و برنامه‌ریزی برای ورود بخش خصوصی و فعال‌سازی سازمان‌های مردم‌نهاد تاکید کرد و گفت: در راستای اهداف شهرستان در ستاد بازآفرینی شهری، باید برنامه‌ها سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و هدایت شود.

رئیس عمرانی و بهسازی شهر همدان افزود: سازمان‌های مردم‌نهاد بازوی استواری برای شهرداری‌ها هستند، چراکه این مراکز معضلات و مشکلات محله‌ها را به خوبی درک می‌کنند.

وی تعداد کمیته‌های محله‌های شهرستانی این ستاد را پنج تا هفت کمیته عنوان کرد و گفت: کمیته توانمند‌سازی اجتماعی ـ فرهنگی، اقتصادی و مشارکت‌های مردمی، ساماندهی کالبدی و زیرساختی و حقوقی، پیش‌نگری و پیشگیری از گسترش بافت‌های نابسامان در ستاد بازآفرینی شهری باید فعال شوند.

محمد‌علی اسدی مدیرعامل شرکت عمران و مسکن‌سازان همدان نیز با اشاره به اینکه تویسرکان از بابت کمک به بافت فرسوده جزو شهرهای پیش‌ رو است، اظهار کرد: تویسرکان بعد از همدان بالاترین درصد جذب اعتبارات بافت فرسوده را به خود اختصاص داده است.

شهردار تویسرکان نیز با اشاره به اینکه شهر تویسرکان شهری قدیمی است، افزود: 177 هکتار بافت فرسوده در تویسرکان وجود دارد.

‌محمدکاظم گمار با اشاره به اینکه ساختمان‌های تویسرکان جزء ساختمان‌های ناپایدار است، اظهار کرد: ویرانی این ساختمان‌ها با کوچک‌ترین زلزله حادثه‌ای جبران‌ناپذیر را به دنبال خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه شهرداری با وجود عدم کمک دولت به بافت‌های فرسوده تخفیف 60 درصد داده است، بیان کرد: بافت‌های فرسوده مراکزی برای برخی معتادان و افراد ولگرد شده که بهسازی آن باید با جدیت دنبال شود.

شهردار تویسرکان با اشاره به اینکه طرح بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهر تویسرکان از سال گذشته انجام شده است، خاطرنشان کرد: مناطق زرهان، جولستان، باغوار، سرابی و پایین محله اولویت‌های بهسازی بافت فرسوده تویسرکان هستند.

انتهای پیام/م

دیدگاه شما