به گزارش نافع، سیدناصر محمودی ظهر امروز در جلسه هماهنگی بیمهها برای ایام نوروز اظهار داشت: یکی از مشکلات مسافران در ایام نوروز در استان همدان این بود که در مواقع تصادف شرکتهای بیمه کشیک لازم را نداشته و آنها دچار سرگردانی میشدند که از این رو شرکتهای بیمه در استان همدان موظف هستند لیست کشیک نوروزی خود را به اداره اقتصاد و دارایی اعلام کنند.
وی با بیان اینکه ساختمانهای مازاد دستگاههای دولتی باید در اختیار دستگاههایی که نیازمند فضای جدید هستند قرار گیرد، تاکید کرد: براساس مصوبه کارگروه ساماندهی فضاهای اداری، از این پس هر دستگاه اداری در استان همدان قبل از خرید یا اجاره ساختمان جدید باید مصوبه این کارگروه را بگیرد.
محمودی بیان کرد: متاسفانه برخی اقدامات کارشناسی نشده در سالهای گذشته در این زمینه مشکلاتی را برای دستگاههای اجرایی و اداری استان به وجود آورده که به پلمپ ساختمان نیز منجر شده است.
وی با بیان اینکه برنامهریزی درستی در زمان اجرای فاز اول هدفمندی یارانهها صورت نگرفت، افزود: متاسفانه عدم توجه به بخشهای دیگر از جمله تولید و سلامت در سالهای گذشته مشکلات جدی برای این بخشها به وجود آورده است.
محمودی عنوان کرد: دولت تدبیر و امید با وجود کاهش درآمد ضمن اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها طرح تحول نظام سلامت را در کشور کلید زده و تاکنون نیز در استان همدان 88 میلیارد و 200 میلیون تومان یارانه سلامت در استان همدان پرداخت کرده است.
وی با اعلام اینکه با اجرای نظام تحول سلامت در استان همدان شاهد کاهش پرداختی از جیب مردم بودهایم، تصریح کرد: اگر مبلغ یارانه دو ماه استان همدان به بخش سلامت تخصیص داده میشد کمتر مشکلی در این بخش باقی میماند ولی متاسفانه این مسئله عملیاتی نشد.
مدیرکل اقتصادی و دارایی استان همدان با بیان اینکه برای امسال 323 میلیارد تومان درآمد مالیاتی برای استان همدان در نظر گرفته شده است، افزود: با کاهش درآمد نفتی کشور درآمدهای مالیاتی باید به گونهای وصول شود تا این کاهش منابع درآمدی را جبران کند ولی این مسئله نباید به مردم فشار وارد کند.
وی با تصریح بر اینکه وزارت اقتصاد به عنوان یک نهاد حاکمیتی و فرمانده اقتصادی کشور در حال فعالیت است، گفت: 55 دستگاه اثرگذار زیرنظر این وزارتخانه در حال فعالیت هستند که اهمیت و جایگاه وزارت اقتصاد و دارایی را نشان میدهد.
محمودی با تاکید بر اینکه اولویت و هدف اصلی وزارت اقتصاد ثروتآفرینی برای تمامی آحاد جامعه است، بیان کرد: بهبود فضای کسب و کار، گسترش تامین منابع مالی کشور و گسترش بخش خصوصی و افزایش سهم بخش خصوصی در اقتصاد کشور مهمترین راههای وزارت اقتصاد برای رسیدن به هدف اصلی خود است.
وی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته 70 درصد درآمدهای کشور از محل فروش نفت تامین میشد، عنوان کرد: متاسفانه در ماههای گذشته شاهد هستیم که فروش نفت از 3 میلیون و 500 هزار بشکه به 700 هزار بشکه کاهش یافته و درآمد نفتی کشور کاهش یافته است.
مدیرکل اقتصادی و دارایی استان همدان بیان کرد: درآمد بالای نفتی در سالهای گذشته سبب شد تا از سایر منابع درآمدی پایدار در کشور غافل شویم و با کاهش قیمت نفت فشار جدی به کشور و دولت وارد شود.
وی با اشاره به اینکه باید به سمت ایجاد منابع درآمدی پایدار همچون توسعه صنعت گردشگری حرکت کنیم، تصریح کرد: در حال حاضر در بودجه سال آینده 30 درصد بودجه به درآمدهای نفتی متکی است که این اقدام حرکتی مهم از سوی دولت محسوب میشود.
محمودی با بیان اینکه استان همدان دارای ظرفیتهای بسیار در زمینه گردشگری است، عنوان کرد: با وجود کاهش منابع آبی نمیتوان کشاورزی را به عنوان محور توسعه استان مطرح کرد و باید به دنبال صنعتی پاک همچون گردشگری برای توسعه استان همدان حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه برای رفع موانع توسعه استان باید از بهترین اهرم یعنی فرهنگسازی استفاده کنیم، بیان کرد: استاندار همدان شعار "همت همگانی برای توسعه همدان" را در ابتدای ورود خود به استان مطرح کردند که بدون توجه به این شعار و نبود همت همگانی استان همدان رشد و توسعه نمییابد.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان همدان افزود: به دنبال شناسایی اموال دولت در استان همدان هستیم تا بتوان برنامهریزی مناسبی برای بهرهبرداری از آنها صورت گیرد چراکه متاسفانه برخی از اموال دولت در استان همدان زیانده هستند.
انتهای پیام/ ح
دیدگاه شما