وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : پنجشنبه 11 دى 1393 ساعت 11:10   |   کد مطلب: 11952
روشی عجیب ولی کارا برای خنک‌ترکردن مک‌بوک پرو
طبیعی است که طی مدت زمان زیاد استفاده از مک‌بوک پرو قسمت تحتانی آن گرم شود.

اجزای داخلی لپ‌تاپ هر لحظه فعالیت می‌کنند و انتظاری نیست که فن خنک‌کننده‌ی وسیله بتواند آن را در دمای اتاق نگه دارد. اما برخی اوقات قضیه ممکن است از این نیز حادتر شود. به طوری که یک برنامه‌نویس را ملزم به کاری کند که شاید باورکردنش برای ما چند ساعتی زمان ببرد. 

به گزارش نافع به نقل ازاپل اپس؛ همانطور که در تصویر ابتدای پست مشاهده می‌کنید، آخرین راه‌حلی که این فرد برای حل مشکل گرم‌شدن لپ‌تاپ خود پیاده کرده است ایجاد سوراخ‌های ریزی در پنل پشتی دستگاه است. به طور دقیق اگر بگوییم ۶۰ سوراخ. این سوراخ‌ها کاملاً حساب‌شده ایجادشده‌اند و حلقه‌ی تشکیل‌شده از آن‌ها هدایت‌کننده‌ی جریان هوای گرم ایجادشده از فن دستگاه است. بدین ترتیب به لحاظ تئوری وجود آن‌ها به خنک‌ترشدن دستگاه باید کمک کند. این سوراخ‌ها باید دقیقاً در مقابل پره‌های فن خنک‌کننده ایجاد شوند.

سوالی که در این جای کار بسیار اهمیت پیدا می‌کند این است که این کار غیرقابل بازگشت نتیجه‌ای هم داشته؟ خوشبختانه بله. در شرح داستان آمده که دمای داخل مک‌بوک مذکور پیش از آن که دست‌خوش چنین دستکاری‌ای شود تا ۱۰۰ درجه نیز بالا می‌رفت، اما بازه‌ی کاری آن معمولاً ۸۰ و ۹۰ درجه بود. حال پس از ایجادشدن سوراخ‌ها دمای دستگاه تا حد بالایی پایین آمده و به بازه‌ی ۴۰ تا ۵۰ درجه رسیده است.

شاید تا بدین جای فکر کنید که چه کار عجیب و احمقانه‌ای. اما باید گفت که این احمقانه‌ترین کاری نیست که این فرد برای خلاص‌شدن از گرمای تولیدشده توسط لپ‌تاپ خود کرده است. آنطور که خودش توصیف کرده است، پیش از این یک بار برد داخلی لپ‌تاپ را از دل مک‌بوک بیرون کشیده و چندین دقیقه این برد ۹۰۰ دلاری را در دمای ۳۴۰ درجه‌ای فر حرارت داده است. پس از خنک‌کردن برد آن را دوباره سر جای خود قرار داده و خوشبختانه مک‌بوکش دوباره بالا آمده است. آن طور که در شرح داستان آمده تا ۸ ماه پس از این کار نتیجه‌ی مثبت کار باقی بود و دمای کار حول ۶۰ تا ۷۰ درجه تغییر می‌کرد؛ اما پس از این مدت دوباره وضعیت به حال سابق خود بازگشت.

انتهای پیام/ع

دیدگاه شما