به گزارش نافع، سرکان یکی از سه شهر شهرستان تویسرکان با طبیعتی بکر، مسحور کننده و جذاب است که در چهارفصل سال، گردشگران بسیاری را به سوی خود می کشاند.
آب و هوا و اقلیم مطبوع و دلپذیر سرکان در میان انبوهی از جلوه های زیبای طبیعت، این شهر را در خاطر بسیاری از گردشگران کشور ثبت و ماندگار کرده است.
بر اساس کتاب های معتبر تاریخی قدمت این شهر جذاب و دیدنی به قبل از ظهور اسلام بر می گردد و سرکان در برخی منابع علمی به معنای ˈبالای کوهˈ مورد اشاره قرار گرفته است.
کم نیستند هموطنان خوش ذوق و زیبا پسندی که دقایق پر خاطره و پر از شور و نشاطی را در میان چشم اندازهای طبیعی سرکان گذرانده و آرامش را در آن تجربه کرده اند.
سرکان درختان گردوی پر تعداد خود را از قرار گرفتن در اقلیم طلای زرین یعنی تویسرکان به ارث برده و تولیدات آلبالو، توت، سیب و آلو و هنر صنعت مبل و منبت آن نیز قابل توجه است.
آستان مقدس امامزاده عبدالله، پارک تفریحی کمر بسته و آبشار ˈالالوˈ از جمله جاذبه های معروف سرکان محسوب می شوند که هیچ کس از گردشگران سفر کرده به سرکان خود را از دیدن آنها محروم نمی کند.
سرکان با برخورداری از اقلیمی مناسب و طبیعتی حیرت آور و مسحور کننده و جاذبه های متنوع گردشگری همواره خود را به عنوان یکی از نامزدهای تبدیل شدن به قطب گردشگری استان همدان ، منطقه و حتی غرب کشور مطرح کرده است.
شهردار سرکان با اشاره به توجه گردشگران طبیعت از نقاط مختلف کشور به این شهر در گفت و گو با ایرنا گفت: در برخی از ایام سال نظیر عید نوروز و تعطیلات تابستان، جمعیت سرکان به دو و نیم برابر جمعیت ثابت خود می رسد.
ˈمسعود حمزه اییˈ افزود: بر اساس برخورداری سرکان از مزیت ویژه گردشگری، سند توسعه و پیشرفت این شهر با محوریت ارتقای زیر ساخت های گردشگری تنظیم شده است.
وی تصریح کرد: سرکان قابلیت تبدیل شدن به یک قطب مهم و اثر گذار گردشگری در منطقه را دارد که باید از آن در جهت رونق صنعت گردشگری شهرستان تویسرکان و بهبود شاخصه های اقتصادی استفاده حداکثری به عمل آید.
رییس شورای اسلامی شهر سرکان نیز به ایرنا گفت: بهره وری حداکثری از قابلیت های حوزه گردشگری در سرکان بی شک موجب شتاب بخشی به روند توسعه در کل مجموعه شهرستان تویسرکان و ایجاد فرصت های متنوع شغلی می شود.
ˈناهید اسکندریˈ افزود: اکنون کمبود برخی زیر ساخت های گردشگری مانند نبود اماکن اقامتی و خدمات رسانی مطلوب اجتماعی و رفاهی مانند حوزه بهداشت و درمان از مشکلات این بخش به شمار می روند.
وی با اشاره به سامان دهی خیابان های درون شهری و جاده کمربندی سرکان بیان کرد: تسهیل در امر تردد عمومی از طریق سامان دهی راه های ارتباطی از اثر گذاری غیر قابل انکاری در توسعه گردشگری سرکان برخوردار است.
اسکندری اضافه کرد: در حال حاضر درمانگاه سرکان با در اختیار داشتن اقلام مختلف دارو در حال خدمات رسانی به عموم مردم است اما این درمانگاه شبانه روزی نبوده و پاسخگوی همه نیازهای شهر در ایام پذیرایی از گردشگران نیست.
وی ادامه داد: در سال های اخیر از ظرفیت گردشگری سرکان بهره وری حداکثری ایجاد نشده و قابلیت های این بخش درآمدزایی مطلوب اقتصادی را برای مجموعه شهرستان تویسرکان به همراه نداشته است.
وی با تاکید بر توسعه زیر ساخت های اقامتی به منظور ماندگاری بیشتر گردشگران در سرکان افزود: مجموعه مسوولان شهر سرکان و شهرستان تویسرکان از سرمایه گذاران حوزه گردشگری در این شهر استقبال می کنند.
اسکندری خاطر نشان کرد: سرکان در چشم انداز توسعه آینده خود باید در مسیر تبدیل شدن به قطب گردشگری منطقه و حتی کشور حرکت کند.
سرکان یکی از سه شهر شهرستان تویسرکان با برخورداری از طبیعتی بکر و زیبا در شش کیلومتری شمال غرب شهر تویسرکان است و تویسرکان نیز یکی از شهرستان های استان همدان واقع در جنوب کوه الوند است.
سرکان با جمعیتی حدود پنج هزار و 400 نفر در فاصله شش کیلومتری شمال غرب شهر تویسرکان قرار گرفته و از شمال و شرق به کوهستان الوند، از جنوب به شهرستان تویسرکان و از غرب به شهرستان اسد آباد محدود می شود.
وحید الوندی
دیدگاه شما