وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : چهارشنبه 28 خرداد 1393 ساعت 01:49   |   کد مطلب: 7823
فیلم"ˈدرناهای کاغذی" باهمکاری ایران و ژاپن ساخته می شود
کارگردان سینمای ایران از ساخت فیلم مشترک ایران و ژاپن در حوزه دفاع مقدس خبر داد و گفت: این فیلم سینمایی با موضوع کودکان در خصوص حمله شیمیایی به هیروشیمای ژاپن و منطقه سردشت کردستان ایران ساخته می شود.

 به گزارش نافع، سیروس حسن پورˈ روز سه شنبه در آیین اختتامیه دهمین گردهمایی عکاسان و فیلمسازان ملایر در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد این شهر افزود: این فیلم با عنوانˈدرناهای کاغذیˈ تلفیق دو حمله شیمیایی به هیروشیما و سردشت است که نیمی از فیلم در ایران و نیمی از آن در کشور ژاپن فیلمبرداری می شود.

وی اظهار داشت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ایران و شورای شهر هیروشیمای ژاپن ما را در ساخت این فیلم حمایت و پشتیبانی می کنند و کار فیلمبرداری از پاییز امسال آغاز می شود و تا پایان سالجاری به اتمام خواهد رسید.

حسن پور ادامه داد: کار فیلمبرداری در ایران یک ماه و نیم و در کشور ژاپن حدود 40 روز طول می کشد و در این فیلم تمرکز ما جلب توجه بیشتر همه مردم جهان به مقوله صلح است.

وی بیان داشت: داستان فیلم، قصه یک دختر 12 یا 13 ساله است که مادرش مربی کانون پرورش فکری کودکان در سردشت است و مادر این دختر در لحظه بمباران شیمیایی سردشت، همراه با کودکان زیادی در کتابخانه شهر بوده که با مواد شیمیایی آلوده می شود و عوارضی برای فرزند درون شکمش به وجود می آید.

این کارگردان سینما تصریح کرد: امیدواریم با ساخت این فیلم، پیام های لازم را به مردم داخل و خارج از کشور و کسانی که چشمهایشان را به برخی واقعیت ها می بندند، برسانیم.

حسن پور ادامه داد: بنا به تجاوزی که در حمله به ایران صورت گرفت، هنوز مجامع جهانی حاضر به پذیرش این بمباران نیستند و از سوی وزارت خارجه کشورمان نیز در دادگاه لاهه هلند، این شکایت وجود دارد و پرونده ادعای حقوقی جنایات صدام علیه ایران هنوز باز است و امیدواریم این فیلم به اعاده حیثیت مردم کمک کند.

وی همچنین جایگاه هنر را در عرصه های مختلف بسیار ارزشمند دانست و گفت: باید از حقانیت مردم و کشورمان در عرصه های مختلف دفاع کنیم و در راستای آموزش و پرورش و سایر مسایل کلان کشور برای توسعه فرهنگ گام برداریم.

وی برگزاری این گردهمایی ها را در شهرستان ها گامی موثر در راستایی شناسایی استعدادها و خلاقیت های هنری، ارتباط بیشتر هنرمندان با مسوولان و برخورد فرهنگی افراد با یکدیگر دانست و افزود: در عین حال بسیار معتقد به مستمر بودن و ادامه دار بودن این گردهمایی ها و نشست ها هستم و تا حد امکان در این جلسات شرکت خواهم کرد.

کارگردان سینمای ایران ارتباط بیشتر مسوولان با هنر، ارتقای سطح آموزش ها، امکانات و نوع نگاه مسوولان به هنر را عوامل موثر در رفع موانع و مشکلات هنر برشمرد و بیان داشت: برای اجرای پروژه های هنری همانند پروژه های عمرانی نیاز به حمایت و پشتیبانی مسوولان داریم.

حسن پور همچنین با بیان اینکه جذابیت ها و سرمایه های هنری کشور ریشه در بنیان ما دارند، تاکید کرد: با توجه به اینکه در حوزه هنر نسلی هایی وجود دارد که در حال فراموشی هستند، نیاز است در این زمینه فیلم های مستندی از قابلیت ها و توانمندی های هنرمندان به خصوص در شهرستان ملایر تهیه شود.

وی از ساخت فیلمی با موضوع انگور در ملایر طبق خواسته های مسوولان این شهرستان خبر داد و گفت: افتخار می کنم که تاکنون موفق شده ام دوربین صدا و سیمای جمهوری اسلامی را به سرزمین پدری ام متمایل کنم.

این کارگردان برجسته فیلم کودکان، ساخت فیلم رضایت نامه در سال 76 با اقتباس از قصه های هوشنگ مرادی کرمانی در یکی از روستاهای ملایر، سریال تجربه در سال 81، فیلم سینمایی تصمیم کبری در سال 86 در منطقه عشایر نشین استان همدان و فیلم های برگزیدهˈچوپان دروغگوˈ و ˈدهقان فداکارˈ را در کارنامه هنری خود دارد.

دهمین گردهمایی عکاسان و فیلمسازان انجمن سینمای ملایر از روز شنبه 24 خردادماه آغاز و روز سه شنبه به کار خود پایان داد.

منبع:ایرنا

دیدگاه شما