وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : يكشنبه 25 خرداد 1393 ساعت 20:19   |   کد مطلب: 7796
معاون سیاسی امنیتی استان همدان:
درحوزه اشتغال جوانان تدبیرتازه ای اندیشیدشود
درحوزه اشتغال جوانان تدبیرتازه ای اندیشیدشود
معاون سیاسی امنیتی استان همدان گفت:با توجه به شرایط موجود اقتصادی و بیکاری غریب به اتفاق نسل جوان در حوزه اشتغال باید تدابیر تازه ای اندیشیده شود تا بحران اشتغال نیز برطرف شود.. 

  به گزارش خبرنگار نافع در بهار، محمد ابراهیم الهی تبار در مراسم تودیع و معارفه بخشدار مرکزی شهر بهار افزود: شهرستان بهار از لحاظ وسعت جغرافیایی کوچک است اما به لحاظ برخورداری از سرمایه های اجتماعی، غنی است.

الهی تبار افزود: مردمان شهرستان بهار به زیباترین شکل ممکن در عرصه های فرهنگی هنری نیز مرد میدان عمل هستند تا جائیکه در هیچ جای دنیا هیچ منطقه ای مثل وجود ندارد که ۸۵ درصد مردمانش به یک شغل پایدار اشتغال داشته باشند از این بابت است که این شهرستان در گردش چرخه اقتصادی استان همدان نقش بسزایی را ایفا می کند.

وی با بیان این مطلب که خدمت در شهرستان بهار برای هر مسئولی یک فرصت مناسب در راستای خدمت به مردم و نظام جمهوری اسلامی به شمار می رودف گفت: مسئولین این شهرستان باید از پتانسیل ها و ظرفیت های موجود در این منطقه در راستای توسعه، پیشرفت و رفع مشکلات موجود در عرصه های مختلف استفاده کنند.

الهی تبار همچنین با اشاره به اینکه در فاز اول هدفمندی یارانه ها دولت وقت به جای توجه به حوزه های مختلف اقتصادی، تولیدی و غیره تنها به تزریق نقدینگی به مردم پرداخت، اذعان داشت: همین عدم توجه به واحدهای تولیدی و در کل بخش تولید در کشور سبب شد که از هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی در استان همدان نزدیک به ۷۰۰ واحد تعطیل شوند.

وی افزود: دولت تدبیر و امید در اجرای مرحله دوم طرح هدفمندی یارانه ها چون خود را دولتی قانونمدار و ملزم به اجرای قانون اصلی این طرح می داند به تمامی حوزه ها توجه داشته و در راستای توسعه، پیشرفت و ارتقاء و بهبود وضعیت اقتصادی موجود گام بردارد لذا در این فاز برای حوزه بهداشت و درمان چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان و برای بخش تولید ۱۰ هزار میلیارد نیز برای بخش تولید پیش بینی کرده است تا با حمایت و همکاری متولیان و مسئولین این حوزه ها از دغدغه های مردم به خصوص در حوزه اشتغال و بیکاری جوانان بکاهد.

الهی تبار با اشاره به اینکه از دو میلیارد و ۵۷۰ میلیون مترمکعب آبی از منابع آبی استان همدان برداشت می شود تنها دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب تغذیه می شود، اذعان داشت: طبق مدلهای بین المللی بهترین راندمان برداشت از منابع زیرزمینی، ۴۰ درصد ذخیره نسبت به برداشت است و اگر این میزان به ۶۰ درصد برسد به نقطه بحران نزدیک می شویم در حالیکه این راندمان در استان همدان بالای صد درصد است و این بحران آب است.

وی افزود: اگر میزان این برداشت در استان همدان به ۵۰ دردص کاهش یابد به منطقه بحران می رسیم، از آنجا که نیاز مبرم مردم به آب قابل کتمان نیست پس اولویت مسئولین در هر حوزه ای باید تأمین آب شرب برای مردم باشد.

الهی تبار با بیان این مطلب که حوزه صنعت و کشاورزی هم نیاز به کنترل و مدیریت دارد، گفت: با توجه به موقعیت بحرانی منابع آب و خاک در سراسر استان همدان باید کشاورزان را به سمت و سوی صنعت و راه اندازی واحدهای صنعتی راهنمایی کرد تا با استفاده بیش از حد این منابع درعرصه کشاورزی در سالهای آتی مردم دچار بحران نشوند همانطور که حکومت نیز تأمین آب شرب مردم را در اولویت کارهای خود قرار داده است.

وی در خصوص حوزه اشتغال نیز اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود اقتصادی و بیکاری غریب به اتفاق نسل جوان در حوزه اشتغال باید تدابیر تازه ای اندیشیده شود تا بحران اشتغال نیز برطرف شود.

فرماندار بهار نیز در این مراسم با اشاره به سالگرد ۲۴ خرداد سال ۱۳۹۲، گفت: حضور یکپارچه مردم در انتخابات و تجدید میثاق با آرمانهای معمار بزرگ انفلاب و مقام معظم رهبری به دشمنان داخلی و خارجی نشان داد که مردم در همه عرصه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی حضور یکپارچه دارند و این حضور به عنوان یکی از سرمایه های ملی کشور محسوب می شود.

محسن مرادی پناه افزود: اگر امروز مردم علیرغم مشکلات در عرصه های گوناگون علی الخصوص اقتصادی و تورم در راستای حرکت فرهنگی سال ۱۳۴۲ امام راحل گام بر می دارند نشان دهنده پایبندی آنان به نظام جمهوری اسلامی است.

مرادی پناه وظیفه مسئولین دستگاههای اجرایی شهرستان را رفع مشکلات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی مردم و توجه به خواسته های مشروع مردم دانست و اظهار داشت: مسئولین دستگاههای اجرایی شهرستان بهار با وفاق و همدلی در راستای تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی تلاش می کنند و در راستای رفع مشکلات مردم گام بر می دارند.

وی اذعان داشت: علیرغم تلاشها و پیگیری های بخش بهداشت و درمان، متأسفانه در سطح شهرستان بهار در بخش بهداشت و درمان به دلیل عدم حضور پزشک متخصص، پزشک عمومی و تجهیزات و دارو با مشکل مواجه هستیم که مسئولین استانی با وجود محدودیت ها و مضیقه ها باید به این بخش بیشتر توجه کنند.

مرادی پناه اظهار داشت: با تلاشهای مسئولین نظامی و انتظامی شهرستان بهار از لحاظ امنیتی وضعیت مطلوبی دارد ولی با وجود پشتیبانی و خدمات ارائه شده توسط شهرستان در سه راهی شهید زارعی، پیگیری مسائل قضایی و انتظامی توسط استان مدیریت می شود که در راستای مدیریت یکپارچه سه راهی شهید زارعی این مسائل نیز باید به شهرستان بهار واگذار شود.

وی عنوان داشت: ۳۶ راه فرعی در شهرستان بهار وجود دارد که در راستای کنترل قاچاق کالا و برقراری امنیت در این مسیرها، دایر شدن پاسگاه انتظامی در پرلوک ضروری است.

مرادی پناه با اشاره به ظرفیت های موجود در شهرستان بهار، گفت: وجود حوزه های علمیه و مراکز آموزش عالی ظرفیت های آموزشی و فرهنگی بسیاری را در این شهرستان ایجاد کرده است تا جائیکه همه مسئولین می توانند از این پتانسیل ها به عنوان مزیت و موقعیت در راستای تنویر افکار، بسط، توسعه و تبیین مسائل اجتماعی و اقتصادی و فرهنگسازی استفاده کنند و دقت داشته باشند که برای توسعه مسائل فرهنگی باید در از ظرفیت بخش های مختلف استفاده شود.

وی افزود: تولید و مصرف و کاهش ناهنجاریهای اجتماعی باید مورد توجه تمامی مسئولین شهرستان قرار بگیرد و در این راه می توانند از منابع و ظرفیت غنی دین مقدس اسلام نیز استفاده شود.

مرادی پناه اذعان داشت: شهرستان به لحاظ کشاورزی نیز ظرفیت های قابل توجهی دارد ولی امروزه با توجه به کمبود منابع آبی و خاکی باید کشاورزان به صنایع تبدیلی سوق داده شوند و از کشت محصولات پرآب بر بپرهیزند.

وی اظهار داشت: وجود سه شهرک صنعتی در شهرستان بهار زمینه حضور سرمایه گذاران را فراهم کرده است پس افراد متمکن باید به سمت صنعت و ایجاد اشتغال گرایش پیدا کنند و در راستای توسعه و عمران شهرستان گام بردارند.

بخشدار سابق بخش مرکزی شهر بهار نیز در این مراسم گفت: مسئولیت یک فرصت است که اگر بتوان از این فرصت در راستای خدمت به مردم استفاده کرد می توان تهدیدها را به ظرفیت و پتانسیل تبدیل نمود.

اکبر غلامی افزود: یک مسئول به عنوان سرباز کوچک نظام و پشتیبان مطلقه ولایت فقیه باید در هر زمان در هر منطقه ای که به خدمت او نیاز شد در آنجا حضور پیدا کند چراکه اصل برای یک مسئول خدمت گذاری است پس فرقی ندارد که در کجا و برای مردم چه منطقه ای باشد همه در راستای پیشرفت و توسعه نظام است.

غلامی با اشاره به عملکرد بخشداری مرکزی شهر بهار در طی یکسال اخیر، اعلام داشت: پیگیری بهسازی در ۲۲ روستای بخش مرکزی تا جائیکه از این تعداد روستا، بهسازی ۱۸ روستا آغاز شده، فعال نمودن تعاونی نیمه فعال بخشداری مرکزی و ارائه خدمات تسهیلاتی به دهیاران به صورت الکترونیکی، ساماندهی ساخت و سازهای روستایی و ششناسنامه دار کردن تمامی ساختمانهای موجود در روستاهای بخش مرکزی، اجرای کدپستی ۱۰ رقمی در روستاهای این بخش، ایجاد پارک و زمین ورزشی با همکاری خود روستائیان برای ماندگار کردن مردم در این مناطق، زمینه سازی برای راه اندازی صندوق خرد روستایی برای ماندگاری مردم در این مناطق، تجمیع مشاغل روستایی و تقویت واحدهای تولیدی موجود در این مناطق تا جائیکه در حال حاضر اکثر البسه و کیف و کفش موجود در بازار تهران از واحدهای تولیدی روستاهای بهار تأمین می شود و برگزاری دو دوره انتخابات با مصالحت از جمله فعالیت های بخشداری مرکزی در یکسال اخیر در راستای خدمت به مردم شریف روستاها است.

وی خطاب به بخشدار جدید این بخش گفت: مشکل رفع کمبود آب شرب مناطق روستایی که باید از داخل همین مناطق مرتفع شود و همچنین جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح های توریستی و گردشگری و اشتغالزایی د رمناطق روستایی باید از اولویت های کاری بخشدار جدید باشد.

بخشدار جدید مرکزی بهار نیز دراین مراسم گفت: بالاترین و والاترین افتخار مسئولان نظام جمهوری اسلامی خدمت در نظام مبتنی بر دین و حاکمیت الهی، ارزشهای والای انسانی و اخلاقی است و نظامی که با جانفشانی های شهدا و تلاشهای فکری متفکران در عرصه های علمی و نظری بدست آمده و با رهبری مردمی از تبار انبیاء به ثمر نشست، الگوی جدیدی از نظم سیاسی در جهان عرضه می کند.

محمدرضا شفیعی افزود: پذیرش مسئولیت در نظام اسلامی امانتی است و مسئولیت گذراست و نباید به آن به صورت غنیمت و طعمه نگریست.

شفیعی به بیان سیاست کاری و برنامه های کلی خود پرداخت و گفت: حرکت در مسیر و راستای تحقق برنامه پنجم توسعه به عنوان برنامه میانبرد با برش بخشی و با نگاه به سند چشم انداز توسعه ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب و تلاش در راستای نیل به شاخص های موجود در این سند با تعامل دستگاههای اجرایی شهرستان خواهد بود.

وی اذعان داشت: اجرای برنامه نیاز به شناخت دقیق از وضعیت بخش و منطقه دارد که توانمندی ها و نقاط قوت و ضعف دارد که در این بین موارد بحرانی و چالش های پیش بینی شده باید مد نظر قرار بگیرد تا پس از پایان برنامه پنجم شاهد تحقق اهداف تعیین شده باشیم.

شفیعی با بیان اینکه تعامل بین مسئولان در شهرستان بهار باعث برآورده شدن انتظارات به حق مردم خواهد شد، گفت: با توجه به سیاست های دولت تدبیر و امید باید توجه به خواسته های مردم در رأس امور قرار گیرد.

وی افزود: پیگیری برای ارتقای سطح جایگاه دهیاری ها از مهمترین اولویت های کاری در بخشداری مرکزی خواهد بود چراکه در دهه های متمادی روستاها با خلاء مدیریتی مواجه بودند که با روی کار آمدن دهیاران به وضعیت روستاها سر و سامان داده شد و آثار سوء خلا مدیریت در روستاها و از دست دادن شغل آنان و تبعات سوء اجتماعی و اقتصادی ناشی از خلا مرتفع شد.

شفیعی اظهار داشت: تعامل و همفکری با نخبگان جامعه که در رأس هرم اجتماعی و به تبع آن در تحولات قرار دارند، نیز انجام خواهد شد.

وی افزود: برآیند هماهنگی بین سه گروه کارگزاران دولتی به عنوان صاحبان قدرت، صاحبان سرمایه و نخبگان فکری باعث توسعه پایدار مبتنی بر اصول علمی خواهد بود که با عنایت به توانمندی ها و دانش بومی به توسعه متوازن و درون زا که در اقتصاد مقاومتی وتاکید و بیان شده است، خواهیم رسید.

دیدگاه شما