وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : پنجشنبه 22 خرداد 1393 ساعت 05:20   |   کد مطلب: 7747
راه‌اندازی دومین آزمایشگاه نانوتکنولوژِی استان در ملایر
مدیر آموزش و پرورش ملایر از راه‌اندازی دومین آزمایشگاه نانوتکنولوژِی استان در ملایر خبر داد و گفت: هم اکنون مجوز راه‌اندازی این آزمایشگاه در ملایر اخذ شده است و با هزینه 170 میلیون تومان به زودی آغاز به کار می کند.

 

به گزارش نافع، حجت‌الله چهاردولی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اولویت کاری در آموزش و پرورش ملایر حفظ جایگاه و شأن فرهنگیان است، اظهار کرد: ما هر چه بتوانیم در ارتقای جایگاه و شان معلم سرمایه‌گذاری کنیم نتیجه آن به سیستم تعلیم و تربیت بر می‌گردد.

وی با بیان اینکه رعایت حق دانش آموز نیز از دیگر اصول کاری آموزش و پرورش ملایر است، افزود: یکی دیگر اولویت‌های مهم ما بحث مشارکت خانواده‌ها و مردم در آموزش و پرورش است.

مدیر آموزش و پرورش ملایر به موفقیت‌های آموزش و پرورش ملایر در سال تحصیلی گذشته اشاره کرد و گفت: قبولی ۴۰ درصدی دانش‌آموزان ملایر در دانشگاه‌های دولتی در سال گذشته و رتبه برتر در استان در این امر از جمله موفقیت‌های آموزش و پرورش ملایر در سال گذشته بوده است.

وی با بیان مشارکت خیرین در امر مدرسه‌سازی، تصریح کرد: امسال در قالب کمک‌های مردمی و برگزاری شانزدهمین جشنواره خیرین مبلغی حدود یک‌ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان از سوی خیرین تعهد ایجاد شد.

چهاردولی از راه‌اندازی دومین آزمایشگاه نانوتکنولوژِی استان در ملایر خبر داد و ابراز کرد: ۷۰ درصد از اعتبار این آزمایشگاه از مرکز تهران، ۱۵ درصد توسط آموزش و پرورش استان و ۳۵ میلیون تومان آن توسط آموزش و پرورش ملایر پرداخت می شود. و

وی با بیان اینکه این آزمایشگاه در محل پژوهش سرای مدرسه یدالله زمان راه اندازی می شود، گفت: به علت محدودیت فضا، پژوهش‌سرای دانش‌آموزی ملایر از کانون مدرس به طبقه دوم مدرسه یدالله زمان منتقل شده است.

مدیر آموزش و پرورش ملایر بیان کرد: کسب رتبه دوم کشوری در جشنواره جابربن حیان، راهیابی ۲۲ دانش‌آموز به مسابقات فرهنگی ـ هنری کشور و کسب ۲۴ رتبه اول استانی در مسابقات قرآن و معارف اسلامی از دیگر موفقیت‌های آموزش و پرورش ملایر در سال تحصیلی ۹۳ـ۹۲ می باشد.

وی با اشاره به کل فضاهای ساختمانی آموزش و پرورش ملایر عنوان کرد: از ۲۴۷ فضا ، ۱۱ ساختمان مربوط به فضای اداری و ۲۳۶ مورد مربوط به فضای آموزشی است.

چهاردولی اظهار کرد: ۱۱۵ مدرسه در ملایر عمر بالای ۳۰ سال داشته و استانداردهای لازم را برای فضای آموزشی ندارند و نیز ۶ مدرسه کد تخریبی خورده و جزء ساختمان‎های شیروانی محسوب می شوند.

وی به مشکلات آموزش و پرورش درباره عقب نشینی مدرسه ابتدایی شهید رجایی اشاره کرد و افزود: اگر این مدرسه که در حال حاضر در طرح تعریض خیابان همدان قرار گرفته است، تخریب شود، در محدوده مرکز شهر هیچ مدرسه ابتدایی وجود نداشته و ۵۳۵ دانش آموز در دو تایم این مدرسه دچار مشکلات زیادی می شوند.

مدیر آموزش و پرورش ملایر با اشاره به اینکه از ۲۳۰ آموزشگاه ملایر ۴۳ آموزشگاه جزء مدارس خاص هستند، گفت: در حال حاضر ۲ مدرسه و یم مجتمع تیزهوشان، ۸ مدرسه نمونه روستایی و شهری، ۲۰ مدرسه هیئت امنایی، ۸ مدرسه خاص شاهد و ۴ مدرسه خاص قرآنی در آموزش و پرورش ملایر مشغول به ارائه خدمات به دانش آموزان هستند.

وی از ثبت نام ۳۶۰۰ دانش‌آموز پایه اول ابتدایی از اول خردادماه در ملایر خبر داد و افزود: به مدیران مدارس اعلام شده تا از دانش‌آموزان در زمان ثبت نام هیچ گونه وجهی به غیر از دستورالعمل مشخص ایلاغیگرفته نشود و مدارس تنها مجاز به دریافت مبلغی در قالب هزینه کتاب، بیمه، پوشه کار و طرح کرامت هستند.

وی ابراز کرد: تعداد دانش‌آموزان ملایری در سال تحصیلی گذشته ۳۶ هزار و ۵۰۰ نفر و تعداد معلمان این شهرستان سه هزار و سه نفر است.

چهاردولی به مدارس در حال ساخت برای مسکن مهر اشاره کرد و گفت: دو مدرسه‌ای که برای مسکن مهر این شهرستان پیش‌بینی شده ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته ولی با توجه به بافت جمعیتی این منطقه ما در این قسمت مشکل داریم و سعی شده با استفاده از ظرفیت شهرستان و رایزنی با مسئولان مشکل را حل کنیم.

وی به آمادگی آموزش و پرورش ملایر برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان اشاره کرد و افزود: با در اختیار داستن فضای کانون شهید مدرس و کانون امام خمینی و نیز اردوگاه فجر آموزش و پرورش ملایر آمادگی دارد تا ۴۵۰۰ نفر از دانش آموزان ملایری را تحت پوشش برنامه‎های اوقات فراغت قرار دهد.

دیدگاه شما