به گزارش نافع به نقل از کورنگ، حسین توسلی در لبنان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما وقایع سوریه را در سه سال اخیر باعث تاسف و تاثر دانست و گفت: در جریان حوادث سوریه کسانی در مقابل مردم و ارتش سوریه قرار گرفتند، که ادعای دفاع از اسلام را داشتند.
توسلی تکفیری های سوریه را آلت دست سرویسهای امنیتی عربی و غربی دانست و گفت: آنان با اعتقاد خدمت به اسلام وارد سوریه شدند و مردم بی دفاع را به نام جهاد در راه خدا قتل عام کردند.
وی تروریستهای سوریه را مزدوران دولت های مرتجع عربی و دولت های زیاده طلب غربی دانست و گفت: نابودی سوریه برای تروریستهای سوریه و بویژه اتباع خارجی آنان مهم نیست.
این کارشناس مسائل سیاسی ملت سوریه را ملتی آگاه و هوشیار دانست و گفت: ملت سوریه با هوشیاری خود متوجه توطئه های دشمنان داخلی و خارجی خود و تروریستهای تکفیری شدند.
وی با بیان اینکه شرایط جهان امروز و منطقه غرب آسیا تغییر کرده است و ملت ها بیدار شده اند گفت: دیگر غربی ها نمی توانند بدون کسب نظر کشورهای مهم منطقه خصوصا جمهوری اسلامی ایران، برای منطقه تصمیم بگیرند.
امروز مفهوم و معنای «قدرت» درعرصه بین الملل تغییر کرده است
حسین توسلی در بخشی از سخنان خود به بحث "قدرت" در مسائل سیاسی پرداخت و گفت: در دهه های اخیر بویژه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، مفهوم و معنای «قدرت» در عرصه بین الملل تغییر کرده است .
توسلی با بیان اینکه توانمندی های نظامی تنها بخشی از معادله قدرت در جهان امروز است، افزود: امروز دیگر ناوهای هواپیما بر و هواپیماهای جنگنده بمب افکن به تنهایی تعیین کننده میدان نبرد نیستند.
وی مفهوم قدرت را در عرصه های مختلف از جمله نظامی و سیاسی عنوان کرد و گفت: امروزه متغیرهای جدید مانند افکار عمومی، مقاومت، دفاع از هویت ملی و ارزشهای ملی و دینی در قدرت کشورها و ملت ها تاثیر مستقیم دارد.
ایشان نیروی انسانی بدون پایبند به این متغیرها را نیرویی سست و بی ارزش دانست و گفت: چنین نیرویی نمی تواند در برابر تهاجم دشمن مقاومت کند.
کسانی توانایی مقاومت در برابر دشمن را دارند که به ارزشها پایبند باشند
حسین توسلی خیانت برخی عوامل سست عنصر خودی را باعث قوی تر شدن جبهه دشمن دانست و گفت: کسانی توانایی مقاومت در برابر دشمن را دارند که به ارزشها پایبند باشند.
وی جنگ هشت ساله تحمیلی علیه جمهوری اسلامی ایران، اشغال عراق در سال ۲۰۰۳ ، جنگ ۲۰۰۶ لبنان و رژیم صهیونیستی و ۲۰۰۸ غزه را بیانگر نمونه هایی از این واقعیت دانست و گفت: در جنگ ۸ساله تمام دنیا در کنار صدام قرار گرفتند و از هیچ کمکی به این رژیم خودداری نکردند، «پترودلار» های کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس تا جنگنده های بمب افکن آمریکایی و فرانسوی و شوروی و سلاحهای شیمیایی آلمان تا ارسال اطلاعات مهم امنیتی از زیرساختهای کشور توسط سرویسهای جاسوسی داخلی و خارجی همه برای شکست ایران بسیج شدند اما این اتفاق رخ نداد.
این کارشناس مسائل سیاسی در بخش دیگر سخنان خود به ماجرای اشغال عراق از سوی دولت آمریکا و متحدانش پرداخت و گفت: صدام به دلیل اقدامات ضد بشری خود در عراق دیگر جایگاهی نداشت و آمریکاییها هم با استقبال مردم عراق وارد این کشور شدند اما بعد از مدتی دیگر واژه «فاتح » را شامل نمی شدند بلکه اکنون «اشغالگر» تلقی شدند ونهایتا بعد از ۹سال اشغال نتوانستند مقاومت کنند واز عراق خارج شدند.
وی به جنگ سال ۲۰۰۶ لبنان و رژیم جعلی صهیونیستی نیز پرداخت و گفت: یک گروه شیعه که مولود انقلاب اسلامی ایران و تربیت شده مکتب امام خمینی (ره) هستند، در یک جنگ نا برابر ۳۳ روزه توانست در مقابل یکی از ارتشهای قدرتمند منطقه مقاومت کند ونهایتا پیروز از میدان خارج شود.
دیپلمات ایران در لبنان پیروزی مردم غزه در جنگ سال ۲۰۰۸ را نمونه دیگر این پیروزی ها دانست و گفت: در بحث سوریه نیز دشمنان با تمام امکانات سیاسی، لجستیکی، امنیتی، مالی و رسانه ای غربی ها و دولت ها مرتجع عربی برای سرنگون کردن دولت سوریه بسیج شدند، اما نهایتاً شکست خوردند.
وی افزود: مفتیان وهابی سعودی با فریب دهها هزار جوان، آنان را به داخل خاک سوریه کشاندند تا به زعم خود جهاد کنند اما این جهادیون، بنام «الله» سر کودکان و زنان را بریدند و نتیجه آن شد که حتی آوارگانی که در نتیجه جنگ آواره شده بودند واین گونه تصور می شد که همه دشمن دولت سوریه هستند در انتخابات به نفع او رای دادند.
حسین توسلی با بیان اینکه حداقل دمکراسی در سوریه وجود داشت، به دولت های مرتجع عربی اشاره کرد و گفت: کسانی در سوریه به دنبال ایجاد دمکراسی هستند که تاکنون مردمشان «برگ رای » ندیده اند.
نهادهای بین المللی آلت دست دولت های غربی هستند
حسین توسلی شورای امنیت، صندوق بین المللی پول و سایر نهادهای بین المللی را آلت دست دولت های غربی دانست و گفت: آمریکا و کشورهای غربی با سوء استفاده از شرایط بعد از جنگ جهانی دوم توانستند نهادهای بین المللی مورد دلخواه خود را ایجاد کرده و آنها را در اختیار خود بگیرند و به استثمار سایر ملتها بپردازند.
دیدگاه شما