به گزارش نافع به نقل از ملایری ها، دکتر رضا طهماسبی در گفتگو با خبرنگار ما، با اشاره به طرح تحول نظام جامع سلامت در شهرستان ملایر اظهار کرد: از ۱۵ شهریور امسال طرح نظام نوین تحول سلامت در شهرستان ملایر آغاز به کار کرده است.
وی با بیان اینکه در این طرح ۸ بسته خدمتی وجود دارد که کمک می کند هزینه پرداختی از سوی مردم کاهش یابد، افزود: اولین بسته خدمتی از ۱۵ فروردین ماه آغاز شده است که طبق آن پرداختی از سوی مردم در بیمارستانهای وابسته به وزارت درمان و آموزش پزشکی بین ۵ تا ۱۰ درصد است که به یک چهارم نسبت به گذشته کاهش یافته است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر گفت: بسته دوم خدمتی مقیم شدن پزشکان متخصص در بیمارستان است که این طرح از ابتدای خرداد امسال آغاز شده است که در بیمارستان امام حسین(علیه السلام) و مهر از تعدادی پزشکان دعوت به همکاری در این زمینه شده است.
وی ابراز کرد: تعدادی از پزشکان متخصص زنان و زایمان، متخصص اطفال، متخصص بیهوشی، جراح عمومی، جراح داخلی، جراح کلیه و مجاری ادراری و جراح مغز و اعصاب برای حضور در این طرح ابراز تمایل کرده اند.
دکتر طهماسبی اظهار کرد: طبق برنامه ریزی انجام شده تا چند ماه آینده کاستیهای طرح نیز رفع شده و تلاش می شود تا در کلیه رشتهها پزشک مقیم در بیمارستانها جذب شوند.
وی به ارتقاء کیفی هتلینگ بیمارستانی به عنوان یکی دیگر از طرحهای نظام جامع سلامت اشاره کرد و افزود: تا چند ماه آینده کمبودهای بیمارستانها طبق اولویت بررسی و ظرف ۶ ماه آینده وضعیت هتلینگ بیمارستانها از نظر تخت، پتو، کیفیت غذا و غیره نیز ارتقاء داده شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر به ارتقاء کیفیت ویزیت متخصصان و پزشکان عمومی در بیمارستان اشاره کرد و گفت: در این طرح پزشک خدماتی را که در مطب ارائه می دهد در بیمارستان نیز در اختیار بیمار قرار می دهد با این تفاوت که بیمار هزینه ویزیت به مبلغ ۳۰۰۰ تومان پرداخت می کند و مابقی هزینه توسط بیمارستان به پزشک پرداخت می شود.
وی تصریح کرد: این طرح کمک می کند که پزشک با کیفیت بهتری به مشکلات بیمار رسیدگی کند.
طهماسبی ابراز کرد: برای هر چه بهتر اجرا شدن این طرح یکی از درمانگاههای سطح شهر را به عنوان کلینیک درمانگاهی قرار داده تا مراجعات به پزشکان در این مکان انجام شود.
وی با اشاره به پیش بینیهای افزایش مراجعات غیرضروری به بیمارستان به دنبال اجرای طرح نظام سلامت، اظهار کرد: برای رفع این مشکل قوانینی اعلام شده است که به عنوان مثال تعداد اعمال جراحی روزانه یک پزشک نسبت به سال گذشته حداکثر ۲۰ درصد افزایش داشته و بیش از آن قابل قبول نیست.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر به اعمال اورژانسی اشاره کرد و گفت: درباره این اعمال که بیمار در شرایط حادی قرار دارد محدودیتی قرار داده نشده است.
وی به تهیه تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیماران اشاره و بیان کرد: در گذشته بیمار تجهیزات پزشکی را به طور مستقیم خریداری می کرد و باعث نارضایتی بیمار به دلیل گران فروشی بعضی شرکتها می شد.
طهماسبی ابراز کرد: در طرح نظام سلامت بیمارستان مستقیما تجهیزات مورد نیاز را خریداری کرده و با قیمت واقعی در اختیار بیمار گذاشته می شود.
وی تصریح کرد: با اجرای این طرح، برخی از شرکتها که منافع آنها یه دلیل گران فروشی تجهیزات پزشکی به خطر افتاده است، به دنبال سیاه نمایی و منفی جلوه دادن عملکرد این طرح هستند که کمک رسانهها در این زمینه بسیار مؤثر است.
دیدگاه شما