وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : پنجشنبه 8 خرداد 1393 ساعت 15:17   |   کد مطلب: 7514
بدهی‌های معوقه و نبود سرمایه در گردش مشکل عمده واحدهای صنعتی تویسرکان
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی گفت: بدهی‌های معوقه و نبود سرمایه در گردش مشکل عمده واحدهای صنعتی تویسرکان است و توسعه صنایع تکمیلی و ایجاد واحدهای جدید می تواند راهگشای حل معضل بیکاری باشد.

 

به گزارش نافع به نقل از رودآور، محمدمهدی مفتح در ستاد تسهیل امور واحدهای تولیدی و شهرک‌های صنعتی استان همدان مختص شهرستان تویسرکان، با اشاره به اینکه واحد صنعتی قابل توجهی دراین شخرستان وجود ندارد، اظهار کرد: در تویسرکان واحدهای صنعتی متعدد کوچکی فعالند که همین تعداد نیز از مشکلات فراوانی رنج می برند.

وی سهم استان همدان در تولید ناخالص ملی و ایجاد ارزش افزوده را کمتر از نسبت جمعیت استان به جمعیت کشور عنوان کرد و افزود: سهم تویسرکان در تولید ناخالص ملی بسیار کم است و تعداد زیادی از جوانان در این شهر با مشکل بیکاری دسته و پنجه نرم می کنند.

نماینده مردم تویسرکان در خانه ملت افزود: بیشترین قسمت مشکلات واحدهای صنعتی نبود سرمایه در گردش و بدهی‌های معوقه است و تأمین سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی و صنعتی، توسعه صنایع تکمیلی و ایجاد واحدهای جدید می تواند راهگشای حل معضل بیکاری باشد.

مفتح تصریح کرد: تعدادی از واحدهای تولیدی این شهرستان با دریافت تسهیلات اندکی و تأمین سرمایه در گردش می‌توانند به چرخه تولید بازگردند.

وی از اینکه بند ۱۶ قانون بودجه ۹۲ که به واحدهای تولیدی فرصت داده تا بدهی‌های معوق خود را تعیین تکلیف کنند، در قانون بودجه امسال تصویب نشد، اظهار تأسف کرد و افزود: این پیشنهاد در سال جاری به صورت قانون مستقلی به مجلس تحویل داده شد اما فوریت آن به تصویب نرسید.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس به بالا بودن نرخ بیکاری در تویسرکان و ضرورت رسیدگی به واحدهای صنعتی در راستای اشتغالزایی و توسعه اقتصادی اشاره کرد و افزود: با وجود آن که این تویسرکان جز شهرستان های محروم است اما از لیست مناطق محروم کشور خارج شده و سرمایه گذران نمی توانند از امتیاز‌های موجود در مناطق محروم چون ۲۰ سال معافیت مالیاتی برخوردار شوند.

مفتح تصریح کرد: دو دهستان این شهرستان جز مناطق محروم محسوب می شوند و باید مسئولان امر سرمایه‌گذاران را به سرمایه گذاری در این مناطق هدایت کنند.

وی خواستار توجه به دو مقوله ارتقاء صنعت گردشگری و صنایع تولیدی در تویسرکان توسط مسئولان امر شد و با تأکید بر اینکه باید ظرفیت‌های گردشگری شهرستان تویسرکان مورد توجه قرار گیرد، افزود: نبود زیرساخت‌های لازم از جمله هتل و یا اماکن دیگر یک معضل برای رونق صنعت گردشگری در تویسرکان است و باید این زیرساخت ها برای توسعه و رونق اقتصادی مهیا شوند.

حجت الاسلام مرتضی موحدی امام جمعه تویسرکان نیز به قدمت فرهنگی و مذهبی شهرستان تویسرکان اشاره و اظهار کرد: شهرستان تویسرکان ۷۵۱ شهید تقدیم نظام کرده است و می طلب مسئولان برای رفع مشکلات شهر تلاش مضاعفی داشته باشند.

وی ایجاد اشتغال پایدار و کاهش بیکاری را سبب رونق اقتصادی دانست و با اشاره به ظرفیت های بیشمار شهرستان تویسرکان و استعدادهای جوانان این شهر، تأکید کرد: فراهم ساختن فضای مناسب کسب و کار به ویژه برای جوانان و محقق ساختن شعار سال در اولویت کاری مسئولان باشد.

وجود ۱۴۲۸ واحد تولیدی فعال پروانه دار در استان همدان

حمیدرضا متین سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان رئیس خانه صنعت و معدن استان نیز که برای رسیدگی به مشکلات واحدهای صنعتی شهرستان تویسرکان حضور داشت، به وجود ۱۴۲۸ واحد تولیدی فعال پروانه دار در استان همدان اشاره کرد و افزود: در حدود ۴۵ درصد از واحدهای توایدی و صنعتی استان همدان تعطیل هستند.

در این جلسه مشکلات ۲۴ واحد صنعتی تویسرکان بررسی و تصمیماتی برای حل مشکلات آنان گرفته شد.

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت