به گزارش نافع به نقل از بهارانه، محسن مرادی پناه در اولین کمیته برنامهریزی و عمران شهرستان بهار با اشاره به تخصیص اعتبارات عمرانی و جاری شهرستان بهار در سال ۹۲ اظهار داشت: ۱۴میلیارد و ۹۴۵ میلیون و ۷۳۰ هزار تومان اعتبار از تملک دارایی، برای شهرستان در نظر گرفته شده بود سه میلیارد و ۸۸۹ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان اخذ شد.
مرادی پناه با اشاره به اینکه اعتبار تخصیص یافته به شهرستان بهار از میانگین اعتبار تخصیص یافته به استان بالاتر است، اظهار داشت: راه های نفوذ بسیاری در بودجه سال ۹۳ وجود دارد، بنابراین دستگاه های اجرایی که اعتبار تخصیص یافته به آنها از میانگین استانی پایین تر است، می توانند با پیگیری و اجرای درست برنامه ها اعتبار تخصیص یافته به دستگاه اجرایی خود را افزایش دهند.
مرادی پناه با بیان این مطلب که یکی از شاخص های ارزیابی مدیران جذب اعتبار قابل ملاحظه از اعتبارات استانی برای شهرستان است، عنوان داشت: در حال حاضر در سطح شهرستان برخی از پروژه های ملی و استانی نیمه تمام هستند که نیاز به پیگیری و تلاش مستمر دستگاه های اجرایی در جذب اعتبار از استان برای به اتمام رساندن این پروژه ها در سال جاری دارد.
وی افزود: سهم کل اعتبار شهرستان بهار بر اساس شاخص ها هفت و ۹ دهم است که سهم هر بخش از این میزان متفاوت است.
مرادی پناه اظهار داشت: اولویت هایی در بودجه ۹۳ بر اساس ضوابط اجرایی و مصوبات شورای برنامه ریزی وجود دارد که توجه ویژه به اتمام پروژه های نیمه تمام را در دوره تعیین شده می طلبد.
وی با بیان این مطلب که نباید اعتبارات اختصاص یافته به یک پروژه را به پروژه های دیگر اختصاص داد، گفت: اعتبارات مربوط به هر پروژه، باید به همان پروژه اختصاص یابد تا پروژه های عمرانی به نتیجه برسد و نیمه تمام باقی نماند.
وی با اشاره به اینکه کمربندی که در سال های گذشته در شهر بهار به بهره برداری رسیده است از استانداردهای لازم برخوردار نیست، اذعان داشت: در نقشه های ارائه شده برای این پروژه به دلیل عدم آزاد سازی درست زمین های اطراف، کشاورزان تا آستانه راه کشاورزی می کنند که آب آبیاری باعث شستشو و از بین رفتن زیر سازی مسیر شده که این امر موجب بروز مشکلاتی در آینده می شود.
مرادی پناه عنوان داشت: باید با تلاش و جدیت معایب و مشکلات این کمربندی هرچه سریعتر رفع گردد.
وی به پروژه راه آهن همدان سنندج در حوزه شهرستان بهار اشاره کرد و افزود: ۳۵ کیلومتر از کل راه آهن محور همدان سنندج در حوزه شهرستان بهار قرار دارد که هفت کیلومتر و ۱۰۰ متر از این مسیر که مساحتی حدود ۲۲ مترمربع را شامل می شود به علت عدم تملک مسدود مانده است که باید با رایزنی هایی با مالکان این زمین ها، این بخش از پروژه نیز به اتمام برسد.
وی افزود: بررسی مسائل، مشکلات و محدودیت ها باعث ایجاد یک برنامه یکساله کوتاه مدت و بند مدت می شود که این امر موجب پیشبرد هرچه بهتر کارها خواهد شد.
مرادی پناه با اشاره به اینکه شهرستان بهار از قابلیت پیشرفت زیادی برخوردار است، عنوان داشت: با همدلی و وحدت میتوان به حل مسائل و مشکلات شهرستان پرداخت، لذا باید به ظرفیت های موجود در شهرستان توجه بیشتری شود.
دیدگاه شما