به گزارش نافع به نقل از روابط عمومي و امور بين الملل استانداري همدان ، محمد ناصر نيکبخت بعداز ظهر امروز پس از ديدار با علي طيب نيا ، وزير امور اقتصادي و دارائي، گفت: در اين جلسه مشکلات واحدهاي توليدي استان بويژه مسئله سرمايه در گردش با وزير اقتصاد مطرح شد و وزير ضمن استقبال از اقدامات انجام شده ، قول حمايت از برنامه استان در تعيين تکليف معوقات بانکي واحدهاي توليدي و دريافت سرمايه در گردش جديد را داد.
وي با قدرداني از همراهي وزير اقتصاد، افزود: با توجه به اينکه عمده مشکل واحدهاي توليدي استان سرمايه در گردش است با اين دستور وزير اقتصاد مشکلات واحدهاي توليدي برداشته شده و اين تصميم راهگشاي توليد استان خواهد بود.
استاندار همدان پنج شنبه هفته گذشته در کارگروه اشتغال و سرمايهگذاري استان همدان نيز اظهار داشت: مديران دستگاههاي اجرايي و فرمانداران بايد تعيين تکليف بدهيها و معوقات واحدهاي توليدي را تا تعلق گرفتن تسهيلات سرمايه در گردش به واحدهاي صنعتي تعطيل و نيمه تعطيل ادامه دهند، تا چرخه توليد در اين واحدها بار ديگر فعال شود.
محمدناصر نيکبخت افزود: قرار شد بدهي واحدهاي توليدي پس از اعمال ماده 16 قانون بودجه، و واريز پنج درصد از کل بدهي توسط واحد صنعتي بر اساس نرخ سودي که روز نخست، واحد توليدي موفق به اخذ تسهيلات شده، تقسيط شود و تسهيلات جديد بر اساس نرخ سود روز اعطا شود.
اين مسئول با تأکيد بر اينکه تمامي واحدهاي صنعتي که در سال گذشته مورد بررسي قرار گرفتند، مشمول ماده 16 قانون بودجه ميشوند، تصريح کرد: بانکها بايد واحدهاي صنعتي را مورد ارزيابي مجدد قرار دهند و اگر ارزيابي مثبت بود، براي اعطاي تسهيلات جديد، وثيقه جديد تقاضا نکنند و تنها در صورت منفي بودن نتيجه ارزيابي، وثايق جديد را از فعالان صنعتي بخواهند.
وي درباره وضعيت حاکم بر صنعت استان گفت: از هزار و 500 واحد توليدي در استان همدان تنها هفت درصد واحدها با ظرفيت بالاي 70 درصد فعاليت ميکنند و 12 درصد آنان با ظرفيتي بين 50 تا 70 درصد در حال توليد هستند.
استاندار همدان با تأکيد بر اينکه تمام تلاش مسئولان براي احياي واحدهاي توليدي است، افزود: بايد طرحهاي تعيين تکليف شده را تا دريافت سرمايه در گردش پيگيري کرد و طرحهايي که براي تعيين تکليف بدهيهاي معوقه در حال پيگيري هستند تا احياي توليد دنبال کرد.
دیدگاه شما