به گزارش نافع، آیتالله غیاثالدین طهمحمدی ظهر در خطبههای نماز جمعه ضمن دعوت نمازگزاران به تقوای الهی، اظهار داشت: ماه رجب ماه بشارت است.
وی افزود: در این ماه میلاد مولای کائنات حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) و شهادت شیر زن کربلا حضرت زینب(س) واقع شده است.
امام جمعه همدان با بیان اینکه به مناسبت ایام شهادت حضرت زینب(س) به بررسی موردی میپردازیم که در دنیا کمتر به آن توجه شده است، خاطرنشان کرد: نیمی از بدنه جامعه را زنان تشکیل میدهند و متأسفانه وضعیت زنان در دنیا روز به روز بدتر میشود.
محمدی با بیان اینکه امروز در جوامع بشری به این نیمه مهم جامعه بیتوجهی میشود، افزود: اگر سازوکاری مهیا و جامعه زنان اصلاح شود، کل جامعه اصلاح خواهد شد.
وی ادامه داد: مرد از دامن زن رشد میکند و اگر همه زنان صالح بودند، فرزندان صالح بار میآوردند و جامعه صالح میشد.
امام جمعه همدان، دامن مادر را نخستین دبستان عنوان و بیان کرد: در دوره جاهلیت عملکردهای بدی نسبت به جنس زن وجود داشته و بدترین آنها در عربستان و زنده به گور کردن دخترها بوده است.
محمدی خاطرنشان کرد: زن آنقدر ارزشمند و وجودش آنقدر حیاتی است که اگر جایگاه واقعیاش شناخته شود بسیاری از مشکلات جامعه حل میشود.
وی تأکید کرد: حکمت الهی بر این است که وجود زن و مرد بر مبنای بقای نسل است و بر مبنای آیات قرآن هیچ مردی حق ندارد خودش را از هیچ زنی بالاتر بداند.
امام جمعه همدان با اشاره به اینکه در زندگی بهتر است زنان خشوع داشته باشند، گفت: خوب است زنان خود را بالاتر از شوهرشان نشان ندهند که این مایه تحکیم بنیاد خانواده میشود.
محمدی با اشاره به فرمایش امام صادق(ع) افزود: امام صادق(ع) میفرمایند که بیشترین خیر و برکت جامعه از زنان است.
وی اضافه کرد: متأسفانه ارزش زن و مادر آنقدر در غرب پایین آمده که اجازه میدهند دو مرد باهم ازدواج کنند.
امام جمعه همدان عنوان داشت: مسئولان باید کسانی را که برای اهل بیت(ع) کار میکنند تشویق کنند تا دلگرمی برای آنها ایجاد شود.
محمدی از آمادگی مساجد خیابان شهدا برای برگزاری جشن نیمه شعبان خبر داد و گفت: برگزاری جشن نیمه شعبان موجب کوری چشم کسانی است که نمیتوانند اسم امام زمان(ع) را بشنوند.
وی با اشاره به روز جهانی موزه گفت: متاسفانه در طول تاریخ و در خلال جنگهایی که در ایران، افغانستان و عراق صورت گرفته بخش عظیمی از آثار ما به کشورهای غربی رفته است.
امام جمعه همدان تأکید کرد: در حال حاضر بسیاری از آثار قدیمی ما که نشأت گرفته از فرهنگ ما بودند در موزه کشورهای اروپایی و آمریکایی هستند.
محمدی، آثار تاریخی را بیان کننده تاریخ چند هزار ساله کشور عنوان و بیان کرد: غارتگران در بسیاری از موارد حتی جنازهها و سنگ قبرها را نیز با خود بردند.
وی در پایان به روز بهینهسازی مصرف انرژی اشاره کرد و گفت: باید فرهنگ اسراف را در جامعه اصلاح کنیم و اقتصاد مقاومتی یکی از راهکارهای این امر است.
منبع:فارس
دیدگاه شما