وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : سه شنبه 23 ارديبهشت 1393 ساعت 03:15   |   کد مطلب: 7251
تحصیل دانشجویان در ۱۰ رشته در دانشگاه سید جمال الدین اسدآباد
رییس دانشگاه سید جمال‌الدین اسدآباد گفت: هم‌اکنون ۸۰۰ دانشجو در ۱۰ رشته تحصیلی در این دانشگاه در حال تحصیل هستند.

 

به گزارش نافع به نقل از آوای سیدجمال، موسی اعظمی ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه بابیان این خبر اظهار کرد: دانشگاه سید جمال‌الدین با پیگیری مسئولان در سال ۹۰ با دو رشته تحصیلی و ۶۰ دانشجو کار خود را آغاز کرد.

وی بابیان اینکه دانشگاه سید جمال‌الدین یک دانشگاه کاملاًمنحصربه‌فرد و استثنایی است افزود: این دانشگاه ابتدا به‌صورت دانشکده اقماری و با دو رشته کار خود را آغاز کرد اما به‌تدریج با پیگیری مسئولان وقت به دانشگاه ملی تبدیل شد.

رییس دانشگاه سید جمال‌الدین اسدآباد بابیان مشکلات دانشگاه خاطرنشان کرد: در زمان تأسیس دانشگاه ساختمان اداری و آموزشی لازم مشخص نشده بود اما در سال اول چارت تشکیلاتی در وزارت علوم شکل گرفت و دانشگاه به عضویت هیئت‌امنادرآمد و با پیگیری‌ها در سال اول ۷ رشته تحصیلی نیز به رشته‌های قبلی اضافه شد.

وی از اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسیارشد در دانشگاه سیدجمال‌الدین اسدآبادی از مهرماه امسال خبر داد و گفت: توانسته‌ایم با پیگیری‌های زیاد رشته شیمی را در مقطع کارشناسیارشد ایجاد کنیم که البته امسال نیز در حال پیگیری اخذ مجوز ایجاد دو رشته دیگر در این مقطع هستیم و امیدواریم بتوانیم در نیم سال دوم در سه رشته در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش کنیم.

اعظمی اظهار کرد: ۹۰ درصد دانشجویان دانشگاه سید جمال‌الدین را دانشجویان غیربومی تشکیل داده‌اند که وجود این دانشجویان مشکلاتی مانند تأمین خوابگاه در این شهرستان کوچک برای ما ایجاد کرده است که امیدواریم با کمک مسئولان این مشکلات را حل کنیم.

وی بابیان اینکه مجوز استخدام ۶۱ هیئت‌علمی از سوی وزارت علوم و تحقیقات و فن‌آوریصادرشده است بیان کرد: بالغ‌بر هزار نفر داوطلب هیئت‌علمی در طی پنج فراخوان ثبت‌نام کرده‌اند.

رئیس دانشگاه سید جمال‌الدین اعلام کرد: به همت دانشگاه بوعلی سینا مصاحبه علمی، عمومی و گزینش این هزار نفر انجام‌شده و ۲۰ نفر به عضویت هیئت‌علمیدرآمده‌اند و۲۰ نفر در حال انجام مراحل قانونی هستند و ۱۰ نفر نیز بورسیه دانشجوی دکتری داریم که در آینده به جمع اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه می‌پیوندند.

وی بابیان اینکه در برنامه افق ۱۴۰۴ پیش‌بینی ۴۱ رشته را برای دانشگاه سید جمال کرده‌ایم افزود: این مهم نیز با توجه به وجود امکانات و اعتبارات قابل‌اجرا خواهد بود.

اعظمی حضور خیرین را در دانشگاه‌ها الزامی دانست و اظهار کرد: بنیاد خیرین در وزارت علوم تشکیل‌شده است و در بسیاری از دانشگاه‌ها همانند دانشگاه بوعلی سینا این بنیاد در حال فعالیت است.

وی افزود: خیرین با کمک‌های خود می‌توانند گامی مؤثر جهت رشد علمی و فرهنگی جوانان بردارند چراکه اعتبارات کنونی جوابگوی دانشجویان نیست و این حضور خیرین را می‌طلبد.

اعظمی توسعه هر جامعه را بر مبنای اطلاعات و ارتباطات خواند و گفت: عصر ارتباطات در توسعه منابع انسانی، دانایی‌محوری و همچنین توسعه عمرانی کشور نقش مهمی دارند که رسانه‌ها در این زمینه پیشتاز هستند.

رئیس دانشگاه سید جمال‌الدین اسدآبادی تصریح کرد: ارتباط ما با رسانه‌ها برای اطلاع‌رسانی در بین جامعه به‌عنوان ابزاری باهدف رسیدن به اهداف عالی مدنظر است.

دیدگاه شما