به گزارش نافع به نقل از ملایری ها، مصطفی خزاعی در شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز شهرستان ملایر با بیان اینکه وقف واجد نشانههای بسیاری است، اظهار کرد: آخرت باوری عمومی یکی از برکات وقف است و مدرسه سازی یکی از نمونههای شایسته این عمل خیراندایشانه می باشد.
وی با اشاره به اینکه سود و فایده وقف بیشتر به آیندگان می رسد، افزود: کسانی که به جهان دیگر اعتقاد دارند تلاش می کنند تا آخرت را نیز برای خود آباد کنند.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه جامعه ای که از ایمان تهی باشد از وقف نیز تهی است، گفت: وقف از بارزترین مصادیق عمل صالح است، چرا که سالها پس از واقف نیز باقی مانده و برای او اجر و خیر می فرسد.
وی تصریح کرد: مدرسه سازی حکایت از توجه خیر به انسان سازی است که علاوه بر ساخته شدن خود، مسیر رشد و تعالی جامعه را نیز همراه خود دارد.
ملایر ۱۱۵ مدرسه بالای ۳۰ سال دارد
مدیر آموزش و پرورش ملایر نیز با بیان اینکه کسی که از جان و مال خود میگذرد نتیجه مسئولیت پذیری اوست، اظهار کرد: اگر بخواهیم جامعه ای پویا و بانشاط داشته باشیم باید در مسیر کمک به مدارس قدم برداریم.
حجت اله چهاردولی افزود: اگر مدارس استانداردهای لازم آموزشی و پرورشی و جذابیت داشته داشته باشند، دانش آموزان فضای مدرسه را به فضاهای دیگر ترجیح می دهند.
وی با تأکید به حرکت در مسیر تعلیم و تربیت ابراز کرد: فرهنگ سازی، سلامت جامعه و رشد و پویایی زمانی اتفاق می افتد که مدارس سالمی داشته باشیم.
مدیر آوزش و پرورش ملایر با بیان اینکه ۲۴۷ ساختمان در حوزه آموزش و پرورش ملایر است که ۲۳۶ ساختمان آموزشی و ۱۱ ساختمان اداری است، تصریح کرد: در حال حاضر ۱۱۵ مدرسه در ملایر بالای ۳۰ سال از زمان ساخت آنها میگذرد که فضاهای مناسب تعلیم و تربیت را نیز ندارند.
وی با اشاره به اینکه برخی مدارس نیاز به مقاوم سازی دارند، افزود: ۶ مدرسه جزء مدارس شیروانی است که از نظر فضا برای دانش آموزان امن نبوده و نیز ۷ سالن ورزشی نیمه کاره از دولت قبل باقی مانده است.
چهاردولی ابراز کرد: تعدای از مدارس فاقد نمازخانه و ۳۲ مدرسه دارای نمازخانه نیز تجهیزات لازم برای ایجاد فضای معنوی مناسب دانش آموزان را ندارد.
وی به کمبود امکانات هنرستانهای ملایر اشاره کرد و گفت: مدارس شبانه روزی نیز نیاز به تعمیر سیستم گرامیشی دارند و مدارس سطح شهر با توجه به علم روز دنیا به هوشمندسازی احتیاج دارند.
شهرستان ملایر ۵۰ خیر مدرسه ساز دارد
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز ملایر نیز با بیان اینکه از سال ۷۷ فعالیت مجمع خیرین مدرسه ساز رشد چشمگیری در کشور داشته است، اظهار کرد: در کشور ۴۰ درصد سازهها توسط خیرین ساخته شده است و با کمک این افراد سایر سازمانهای مردم نهاد دیگر نیز وارد صحنه شده و امروز شاهد آن هستیم که خیرین در همه زمینهها مشغول به خدمت رسانی هستند.
علی فراهانی با اشاره به اینکه خیرین مدرسه ساز شهرستان ملایر با توجه به وسعت و مقیاس شهری در کشور رتبه برتر دارند، افزود: در حال حاضر در شهرستان ملایر ۵۰ خیر مدرسه ساز ۵۵ واحد آموزشی و ۵۰ هزار مترمربع بنا ساخته اند.
وی با بیان اینکه یک سوم مدارس ساخته شده توسط خیرین مربوط به شهرستان ملایر است، گفت: در استان همدان ۱۵۰۰ کلاس تخریبی وجود دارد که توان تحمل ۵ ریشتر زلزله را ندارند و برای تعمیر این بناها زمان لازم است که در این مدت باید دانش آموزان در مدارس امن و استاندارد تحصیل کنند.
در این آئین از علی فراهانی به عنوان یکی از خیرین نمونه شهرستان ملایر تجلیل و نیز در این جشنواره مبلغ یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان توسط خیرین مدرسه ساز برای ساخت و تجهیز و تعمیر مدارس ملایر اهدا شد.
دیدگاه شما