توکل داراییˈ روز شنبه در نشست با اعضای هیات ژاپنی که برای نخستین بار به استان همدان سفر کرده اند در بنیاد علمی فرهنگی بوعلی سینا همدان افزود: دو جلد از پنج کتاب قانون بوعلی سینا تصحیح شده است و نسخه تصحیح شده آن به زبان عربی در سال جاری چاپ و منتشر می شود.
دارایی ادامه داد: این اقدام زیر نظر دکتر ˈنجفقلی حبیبیˈ رییس سابق دانشگاه علامه طباطبایی تهران به عنوان مصحح برجسته کتاب های عربی در ایران انجام می شود.
رییس روابط عمومی و امور بین الملل بنیاد بوعلی سینا با اشاره به اینکه تالیفات بوعلی سینا به زبان ژاپنی ترجمه نشده است گفت: این بنیاد برای همکاری در زمینه ترجمه ژاپنی کتاب قانون بوعلی سینا آمادگی دارد.
مدیر موسسه ˈحکیم طبˈ ایران نیز در این نشست گفت: طب اسلامی سنتی ایران با محوریت حکیم بوعلی سینا به عنوان یکی از مهمترین اندیشمندان این طب به جهان معرفی می شود.
ˈاسد حکیمیˈ افزود: در سال ˈاقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادیˈ معرفی این فرهنگ ایرانی و این مکتب اسلامی و سنتی به دنیا یکی از مهمترین کارها است.
وی اظهار داشت: سفر هیات های گوناگون از کشورهای مختلف و آشنایی آنان با طب اسلامی و سنتی ایران می تواند دستاوردهای اقتصادی زیادی برای کشور به همراه داشته باشد.
وی همچنین با اشاره به اهمیت نخستین سفر هیات ژاپنی به همدان گفت: این هیات در حوزه رایحه درمانی و گیاهان دارویی فعال است و مواد موردنیاز خود را از 50 کشور مختلف دنیا وارد می کند لذا همدان با داشتن سابقه و جایگاه غنی خود در گیاهان دارویی می تواند نقش مهمی در این زمینه ایفا کند.
نخستین هیات ژاپنی که در حوزه رایحه درمانی و عرق گیری گیاهان دارویی فعال هستند روز شنبه به همدان سفر کرده و از آرامگاه بوعلی سینا به عنوان مقبره این حکیم اندیشمند طب جهان بازدید کردند.
همچنین این هیات ژاپنی قرار است پس از بازدید از آرامگاه بوعلی سینا ، از آرامگاه باباطاهر در حوزه مفاخر همدان، از گنبد علویان به عنوان شاهکار معماری و از تپه هگمتانه به عنوان معرف قدمت تاریخی استان همدان نیز بازدید کنند.
دیدگاه شما