وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : دوشنبه 8 ارديبهشت 1393 ساعت 05:15   |   کد مطلب: 6935
مدرسه‌سازی به یک فرهنگ تبدیل شده است
امام جمعه قهاوند خیر بودن را فرصتی برشمرد که خداوند به خیرین داده است و گفت: همه انسان‌ها در زندگی دنبال کسب سود و سرمایه هستند اما استثناهایی هم وجود دارد.

به گزارش نافع، حجت‌الاسلام والمسلمین محققی  در شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز منطقه قهاوندگفت:برخی به کسب سود و ثروت‌اندوزی با نگاه دنیوی می‌نگرند اما بعضی نیز از کسب ثروت دنبال اجر اخروی هستند و آنها با خدا معامله می‌کنند که نتیجه معامله با خدا سود ماندگار است.

وی کار خیر مدرسه‌سازی را به درخت تناوری تشبیه کرد و ابراز داشت: کار خیر مدرسه‌سازی به فرهنگ تبدیل شده و ما شاهدیم که در امر مدرسه‌سازی با همت خیرین مدرسه‌ساز انقلابی صورت گرفته است.

فرماندار همدان با بیان اینکه بعد از سال‌های سال و یک دوره طولانی ما وارث یک حکومت شیعی در جهان شده‌ایم، اظهار کرد: این حکومت منحصر به فرد از اول آغاز حکومت خود مورد دشمنی و کینه‌توزی دشمنان داخلی و خارجی قرار گرفته است.

علی تعالی گفت: اما در ۳۵ سال گذشته همواره الطاف الهی و ائمه اطهار(ع) شامل حال ما شده و توانسته‌ایم یک مسیر رو به رشدی را طی کنیم و در این مسیر انقلاب اسلامی فراز و فرودهایی هم داشت.

وی با اشاره به روند انحرافی که از صدر اسلام آغاز و به پایه‌گذاری سلفی‌گری انجامید اشاره کرد و افزود: امروزه همان باقیمانده تفکر سلفی‌گری با امکانات و پشتیبانی فراوان این حکومت و شیعیان را در کشورهای مختلف مانند سوریه و عراق هدف گرفته است.

فرماندار همدان با بیان اینکه در چنین شرایطی انقلاب اسلامی با هدایت‌های مقام معظم رهبری توانسته از فراز و نشیب‌ها به خوبی عبور کند، تصریح کرد: وحدت عنصر اصلی با پیشرفت جامعه است و باید برای مقابله با دشمن از بروز تفرقه و دسته‌بندی در کشور جلوگیری کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تعلیم و تربیت را از عناصر اصلی و رکن توسعه و پیشرفت برشمرد و تأکید کرد: توسعه و پیشرفت را باید از مدرسه شروع کنیم و هدایت نیز از مدرسه و دانشگاه آغاز می‌شود و انحراف نیز از این دو مکان تعلیم و تربیت آغاز می‌شود.

تعالی اثربخشی سرمایه‌گذاری بر روی تعلیم و تربیت را در درازمدت دانست و ابراز داشت: در شرایط کنونی دنیا که هر کس به دنبال ثروت‌اندوزی برای خود است، گذشت از مال در این شهر نسبتاً کوچک بسیار قابل تقدیر است.

وی تقدیر از خیرین مدرسه‌ساز را بجا و شایسته دانست و اضافه کرد: خیرین دارای مشخصه انسان‌هایی هستند که ائمه اطهار(ع) آنها را به عنوان مشخصه‌های بزرگی یاد می‌کنند.

فرماندار همدان در ادامه با بیان اینکه نباید نیاز تعلیم و تربیت را حفظ ساختمان‌سازی محدود کرد و گفت: تعلیم و تربیت به بحث نرم‌افزاری نیز نیاز دارد و خیرین باید به این سمت نیز حرکت کنند و در جاهایی که کفایت ساختمان‌سازی می‌کند به موضوعات نرم‌افزاری بیشتر توجه کنند.

کمک ۴۸ میلیون تومانی خیرین مدرسه‌ساز قهاوند سال گذشته

همچنین در ابتدای جشنواره رئیس آموزش و پرورش منطقه قهاوند با گرامیداشت یاد و خاطره خیرین مدرسه‌ساز منطقه قهاوند گفت: حاج علی نوروزی، حاج آقا غفاری، شمخانی و... که از بنیانگذاران مجمع خیرین مدرسه‌ساز منطقه شراء بودند به رحمت ایزدی پیوستند و یاد آنها را گرامی می‌داریم.

احمد عبدالهی افزود: تمدن و فرهنگ بشری وقتی متعالی می‌شود که انسان‌های خیراندیش و انسان دوست گام به عرصه گذاشته و خدماتی ارزشمند به جامعه ارائه می‌کنند.

وی کمک به هم‌نوع را در نهاد و فطرت انسان‌ها دانست و تأکید کرد: انسان دوستی و کمک به دیگران ودیعه‌ای است که خداوند در وجود انسان‌ها گذاشته است.

رئیس آموزش و پرورش منطقه قهاوند با بیان اینکه این منطقه دارای ۹۴ خیر فرهنگی و ۸۲ خیر غیر فرهنگی است، تصریح کرد: اولین سالی که مجمع خیرین مدرسه‌ساز این منطقه بنیان گذاشته شد تنها ۳۰۰ هزار تومان کمک شده بود اما روند همیاری خیرین سال به سال افزوده شده است.

وی با اشاره به اینکه خیرین مدرسه‌ساز منطقه قهاوند در سال ۹۰ بیش از ۱۵ میلیون تومان کمک کردند، ابراز داشت: خیرین مدرسه‌ساز این منطقه در سال ۹۲ به امر مدرسه‌سازی ۴۸ میلیون و ۲۷۵ هزار و ۵۰۰ تومان یاری کردند.

عبدالهی از گازکشی به ۲۵ مدرسه در منطقه قهاوند در طول دو سال گذشته خبر داد و گفت: به طور متوسط خیرین برای گازکشی هر مدرسه مبلغ سه میلیون تومان که هزینه لوله‌کشی بوده است کمک کرده‌اند.

مدرسه‌سازی به یک فرهنگ تبدیل شده است

در این مراسم باشکوه امام جمعه قهاوند خیر بودن را فرصتی برشمرد که خداوند به خیرین داده است و گفت: همه انسان‌ها در زندگی دنبال کسب سود و سرمایه هستند اما استثناهایی هم وجود دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محققی ادامه داد:برخی به کسب سود و ثروت‌اندوزی با نگاه دنیوی می‌نگرند اما بعضی نیز از کسب ثروت دنبال اجر اخروی هستند و آنها با خدا معامله می‌کنند که نتیجه معامله با خدا سود ماندگار است.

وی کار خیر مدرسه‌سازی را به درخت تناوری تشبیه کرد و ابراز داشت: کار خیر مدرسه‌سازی به فرهنگ تبدیل شده و ما شاهدیم که در امر مدرسه‌سازی با همت خیرین مدرسه‌ساز انقلابی صورت گرفته است.

دیدگاه شما