وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : دوشنبه 8 ارديبهشت 1393 ساعت 03:35   |   کد مطلب: 6932
تنها از ۳۰درصد ظرفیت تصفیه خانه تویسرکان استفاده می شود
فرماندار تویسرکان با بیان اینکه تنها از 30درصد ظرفیت تصفیه خانه تویسرکان استفاده می شود بر لزوم برطرف کردن موانع اجرای صحیح مدیریت پسماند در تویسرکان تأکید کرد.

به گزارش نافع، سیدمهرداد موسوی فرماندار تویسرکان، روز یکشنبه در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی تویسرکان با ابراز تأسف از آبیاری برخی باغات و مزارع شهرستان تویسرکان از فاضلاب به دلیل پایین آمدن منابع آب زیرزمینی اظهار کرد: استفاده از آب فاضلاب برای آبیاری سلامت جامعه را به خطر انداخته و باید موانع اجرای صحیح مدیریت پسماند برطرف شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تنها از ۳۰ درصد ظرفیت تصفیه خانه تویسرکان استفاده می شود؛ تصریح کرد: باید شرایطی فراهم شود که فاضلاب شهری به سمت تصفیه خانه هدایت شده، تا علاوه بر جلوگیری از دفع نامناسب فاضلاب زمینه برای تصفیه و بازگشت آن به چرخه آب در راستای تأمین آب کشاورزی در شرایط بحرانی کم آبی فراهم شود.

فرماندار تویسرکان عرضه شیر به صورت فله ای، تردد طیور در برخی شهرها، دفع غیر اصولی زباله و نخاله های ساختمانی و رهاسازی آن ها در حواشی جاده های مواصلاتی،جابه جایی غیر بهداشتی برخی مواد غذایی، دفع نامناسب زباله در محل موقت و دائم را برخی از مواردی دانست که سلامت بهداشتی شهرستان تویسرکان را به خطر انداخته است.

موسوی سلامت و امنیت عمومی را دو شاخصه مهم در راستای توسعه هر جامعه عنوان کرد و از مسئولان امر خواست: برای رسیدن به جامعه ای با شاخصه های سلامت و امنیت استاندارد، هیچ گونه اغماض و کم کاری از سوی دستگاه ها و نهادی اجرایی و مدیریتی صورت نگیرد و علاوه بر آن باید برخورد قانونی و قاطعی نیز با متخلفان حوزه سلامت شود.

وی با اشاره به نزدیک شدن فصل گرما گفت: باید انجام منظم عملیات کلرزنی، کلرسنجی و آموزش آبیاران با هدف رعایت استاندارد کلرریزی در مخازن آب آشامیدنی در روستاها با برنامه ای مدون در راستای افزایش شاخص سلامت آب به صورت مستمر انجام گیرد و از روش منسوخ شده کوزه گذاری برای گندزدایی آب در روستاها دیگر استفاده نشود.

سیدحسن حسین زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان تویسرکان نیز اظهار کرد: ۸۵ روستا از ۱۰۳ روستا در سطح شهرستان تویسرکان زیر نظر شرکت آب و فاضلاب روستایی هستند و ضرورت دارد این شرکت از روش های کلرزنی مناسب برای تأمین آب بهداشتی مردم استفاده کنند و نیز سعی شود تا ۱۸ روستای دیگر تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی برای تأمین آب بهداشتی مورد نیاز قرار گیرند.

وی با اشاره به اینکه در نقاطی در شهرستان تویسرکان با شکستگی لوله های فاضلاب و یا رهاسازی فاضلاب روبرو هستیم، افزود: انتظار می رود، دستگاه های ذی ربط اقدامات و تدابیر لازم را برای رفع نواقص دفع فاضلاب به کار برند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان تویسرکان با اشاره به دو برابر شدن بیماری تب مالت در شهرستان تویسرکان، خواستار هماهنگی و تعامل بیش از پیش مسئولان امر برای برخورد با شیر فروشانی شد که به صورت فله ای و بدون هیچ گونه نظارتی اقدام به فروش شیر می کنند.

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت