خسرو بیات درطی سال های مسئولیت خود، از 5 شاخص سند چشم انداز 20 ساله، بخشنامه های وزارتخانه، دیدگاه های کارشناسی و برنامه پنجم توسعه و سند توسعه استان کمک گرفتیم.
وی اهداف مورد نظر خود را رشد و تعالی فرهنگ اسلامی، توجه به دغدغه های امام (ره) و رهبری(مدظله)، تقویت، احیا و معرفی فرهنگ با روحیه اسلامی، ایجاد زمینه لازم برای رشد استعداد ها و فراهم کردن زمینه های بروز استعدادهای هنری و ادبی، تقویت برنامه ها در شهرستان ها و ایجاد وحدت رویه برای فعالیت ها از اهداف مهم ما طی دو سال گذشته در فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بود.
وی با بیان اولویت های این اداره کل در زمان تصدی خود ادامه داد: مردم، انجمن های فرهنگی و ادبی و پرسنل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان پرسنل اداره حتی به بازنشستگان این اداره سبب توفیقات در این دوره بود.
وی با اشاره به توجه فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به حاشیه شهرها در برنامه های فرهنگی و هنری گفت: در طول دو سال گذشته، برنامه ها تنها برای یک قشر تنظیم نکرده بودیم و به نحوی که در دورترین بخش های استان نیز اجرای برنامه داشتیم.
وی از دیگر ویژگی های فعالیت های فرهنگ و ارشاد اسلامی طی سال های 91 و 92 را رعایت صرفه جویی و توجه به اقتصاد مقاومتی، بومی شدن کارها، استفاده از ظرفیت های ائمه جمعه و تنوع در برنامه ها ذکر کرد.
خسرو بیات یادآوری کرد: هنگام پذیرفتن مسئولیت مدیرکلی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، متوجه شدم این اداره کل یک میلیارد و 400 میلیون تومان بدهی دارد که با توجه به شرایط اقتصادی کشور توانستیم بیش از یک میلیارد تومان از این بدهی ها را پرداخت کنیم.
وی در ادامه با ارائه گزارش عملکردی از فعالیت خود در این اداره کل در همه بخش های فرهنگی و هنری و ادبی عنوان کرد: توسعه کانون های مساجد در سطح شهرها و شهرستان ها، اجرای برنامه های مختلف بین المللی، ملی، شهرستانی و استانی در قالب بیش از 5 هزار برنامه، افزایش انتشارات و تالیف کتاب، افزایش تعداد جلسات شورای فرهنگ عمومی در همه شهرستان ها، توسعه رسانه ها، توسعه انجمن های فرهنگی و هنری و مجتمع های فرهنگی و دیجیتال، رشد کیفی و کمی نگارخانه ها و انجمن ها، افزایش تعداد نمایش های روی صحنه و اجراهای صحنه ای موسیقی ، افزایش تعداد هنرجویان در تمامی رشته ها و برگزاری آموزش های ادواری و دوره های مدیریت شغلی و افزایش موسسات قرآنی و جذب اعتبارات قابل توجه برای این موسسات از جمله دستاوردهای ما بود.
مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در ادامه به افزایش تعداد دانشجویان مرکز علمی و کاربردی فرهنگ و هنر همدان اسد آباد اشاره کرد و گفت: هم اکنون هزار و 535 دانشجو در این مراکز فعالیت می کنند و 15 رشته در این مراکز دانشگاهی تدریس می شود که امسال نیز2 رشته به این رشته ها افزوده خواهد شد.
بیمه هنرمندان، جلسات شورای قرآنی و افزایش عناوین پژوهشی فرهنگ و هنر از دیگر عناوین و فعالیت هایی بود که خسرو بیات به آنها اشاره کرد.
وی در پایان سخنانش با تبریک انتصاب فاضل عبادی به سمت مدیرکلی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از انتخاب مدیرکل جدید این اداره از مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ابراز خرسندی کرد.
دیدگاه شما