به گزارش نافع به نقل از ایرنا، ˈحاجی رضا تیموریˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: تفاهمنامه ای با کشاورزان استان امضا می شود تا در ساعات اوج مصرف برق، چاه های خود را خاموش کنند.
وی اظهار داشت: برای مدیریت مصرف چاه های کشاورزی با کشاورزانی که دارای چاه های آب کشاورزی هستند مذاکره شده است.
وی گفت: بر اساس این تفاهم نامه ، نرخ بقیه ساعاتی که از برق استفاده کنند به کمترین نرخ کشاورزی محاسبه می شود.
وی بیان کرد: اجرای این طرح از 15 خردادماه امسال آغاز شده و تا 15 شهریورماه برای متقاضیان اجرایی خواهد شد و نرخ پایین نیز محاسبه می شود.
تیموری از وجود شش هزار و 500 حلقه چاه کشاورزی در استان خبر داد و افزود: سال گذشته دو هزار و 910 مشترک همکاری کردند و در چهار ساعت پرباری از برق استفاده نکردند در نتیجه هزینه برق مصرفی آنان کاهش یافت.
وی اضافه کرد: امسال نیز مشترکان می توانند از خرداد تا شهریور ماه برای استفاده از این فرصت، قرارداد منعقد کنند.
وی یادآور شد: در صورت همکاری مشترکان در استفاده نکردن از برق در زمان پرباری هزینه هر کیلووات ساعت برق مصرفی آنان 80 ریال محاسبه می شود.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان همدان همچنین گفت: چاه های کشاورزی این استان از پرداخت عوارض برق مصرفی معاف شدند.
تیموری اضافه کرد: پیش ازاین برای چاه های کشاورزی هر کیلووات 30 ریال به عنوان عوارض دریافت می شود که امسال این میزان حذف شده است.
وی اضافه کرد: 24 درصد به هزینه های ماهانه برق مصرفی از جمله چاه های کشاورزی اضافه شده که به دلیل معاف شدن از پرداخت عوارض قیمت مصرف برق این چاه ها کاهش پیدا کرده است.
وی همچنین ادامه داد: زمان مصرف چاه های کشاورزی به کم باری (از 12 شب تا اذان صبح)، میان باری (از اذان صبح تا مغرب) و پرباری (از اذان مغرب تا 12 شب) تقسیم شده که هزینه هر بخش نیز افزایش یافته است.
تیموری اضافه کرد: هزینه هر کیلو وات ساعت برق مصرفی در زمان کم باری از 40 ریال به 50 ریال، میان باری از 80 ریال به 100 ریال و پر باری از 160 ریال به 200 ریال افزایش یافته است.
دیدگاه شما