به گزارش نافع به نقل از ملایری ها، محمدحسین باغ عنایت در جمع فعالان اقتصادی شهرستان ملایر با اشاره به اینکه بازار اروپا تشنه محصولات کشمش ایران است، ابراز کرد: شهرستان ملایر پتانسیل و ظرفیت اداره کل شدن در زمینه گمرک را نیز دارد.
وی با بیان اینکه نوع و کیفیت محصولات صادراتی در ایجاد رقابت بین صادرکنندگان تأثیر بسزایی دارد، گفت: سال گذشته دولت میزان واردات سموم کشاورزی را کاهش داده و به دنبال ارگانیک کردن محصولات کشاورزی است.
مشاور رئیس کل گمرک ایران با اشاره به اینکه عدم اشتغال افراد یک جامعه باعث فساد، افسردگی و مشکلات بسیار زیاد دیگری می شود، افزود: صادرات نشاط و امنیت و اشتغال را برای خانوادها در یک جامعه به ارمغان میآورد.
وی با بیان اینکه صادرات از جایگاه ویژه ای برخوردار است و می تواند معرف یک کشور باشد، اظهار کرد: بعضی از کشورها به دنبال این هستند که به عنوان رقیب صادراتی ایران، محصولات و صادرات خود را جایگزین صادرات ایران کنند که در این زمینه باید مراقب باشیم.
باغ عنایت از تعدیل تعدادی از ادارههای گمرک کشور خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر ۱۴۹ گمرک در کشور وجود دارد که بعضی از آنها به دلیل عملکرد پایین تعدیل می شوند.
مشاور رئیس کل گمرک ایران اظهار کرد: گمرک ایران برای کاهش زمان ترخیص کالا به دنبال اجرای سیستم اظهار از راه دور و ترخیص کالا به صورت اظهار الکترونیکی است.
وی با بیان اینکه هر قدر کالا در گمرک بیشتر بماند ارزش صادراتی آن پایین می آید و باید جلوی این کار را گرفت، بیان کرد: باید شرایط برای صادرکننده مهیا باشد به طوری که صادرکننده دغدغه ای جز صادر کردن محصول خود نداشته باشد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: بزرگترین سرمایه هر کشوری نیروی انسانی آن است.
احمد آریایی نژاد افزود: نیروی انسانی شهرستان ملایر، فرهیخته، تحصیلکرده، توانمند و باانگیزه فراوان برای تحرک و اشتغال و خدمت به جامعه است.
وی تصریح کرد: شهرستان ملایر بعنوان یکی از ۸ شهرستان استان همدان، نیمی از صادرات استان را به خود اختصاص داده است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ابراز کرد: این پتانسیل شهرستان مسئولان را وادار به حرکت رو به جلو و فعال تر از گذشته برای اعتلای کشور اسلامی ایران می کند.
وی به توانمندیهای صنایع دستی، مواد غذایی، راه آهن و غیره شهرستان ملایر اشاره کرد و گفت: نزدیکی به همسایگان غربی یکی دیگر از امتیازات شهرستان ملایر است.
آریایی نژاد با بیان اینکه یکی از موانع تسهیل در راه کارآفرینی و جهاد اقتصادی ظواهر اداری است، تأکید کرد: امیدواریم با رعایت عدالت شهرستان ملایر به جایگاه اصلی خود برسد.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر نیز اظهار کرد: با ظرفیت مبل و منبت شهرستان ملایر در آینده می توانیم شهرکی مانند یافت آباد تهران داشته باشیم.
محمدقاسم عبدلی به علاقه جوانان به فعالیت در حوزه صادرات اشاره کرد و افزود: وجود پنج هزار کامیون حمل بار یکی از ظرفیتهای خوب شهرستان ملایر در زمینه صادرات است.
وی تأکید کرد: اگر میخواهیم فضای اقتصادی خوبی داشته باشیم باید جلوی اتلاف هزینههای گرفته شود.
سرپرست اتاق بازگانی صنایع، معادن و کشاورزی شهرستان ملایر نیز اظهار کرد: شهرستان ملایر شاهراه اصلی و نقطه اتصال شمال به جنوب و شرق به غرب است.
حسن بهرامی به فعالیت اقتصادی بالای این شهرستان اشاره کرد و افزود: شهرستان ملایر با داشتن سه شهرک خصوصی، اولین شهرک خصوصی را در کل کشور دارد.
وی به ۳۲ واحد فعال سیلیس، سایت کوره پزی با ۲۰ واحد فعال اشاره کرد و گفت: انجمن توسعه صنعت و معدن باعضویت ۶۰ نفر از مدیران واحدهای تولیدی و انجمن صادرکنندگان کشمش با ۷۰ واحد فعال نشانه ای از فعالیت بالای اقتصادی شهرستان ملایر است.
سرپرست اتاق بازگانی ملایر از ۵۶ معدن شناسایی شده در ملایر خبر داد و ابراز کرد: در حال حاضر ۴۲ معدن فعال بوده و از ۷۴۰ میلیون تن ذخایر این معادن سالانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن استخراج می شود.
وی با بیان اینکه ۵۵ درصد ذخایر معادن استان در شهرستان ملایر است، تصریح کرد: وجود پنج هزار منبت کار در ملایر و اختصاص ۶۶ درصد از تولیدات مبل و منبت کشور به شهرستان ملایر نشان از توان و ظرفیت بالای این شهرستان در زمینه صنعت مبل و منبت نیز می باشد.
بهرامی با اشاره به اینکه درآینده انجمن تولید و صادرکنندگان مبل و منبت نیز تشکیل می شود، بیان کرد: وجود این پتانسیل بالا نیاز به گمرک واحد و مستقل دارد.
دیدگاه شما