وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : دوشنبه 25 فروردين 1393 ساعت 15:23   |   کد مطلب: 6666
برخی به صورت ناآگاهانه همنوا با بیگانگان بر طبل ناتوانی خود می‌کوبیدند
معاون سابق دبیر شورایعالی امنیت ملی گفت:برخی به صورت ناآگاهانه همنوا با بیگانگان بر طبل ناتوانی خود می‌کوبیدند، در صورتی که امام(ره) مردم را به سوی خودباوری فرا خواندند.

 به گزارش نافع، علی باقری‌کنی در جشن فناوری هسته‌ای دانشگاه صنعتی همدان با بیان اینکه انرژی هسته‌ای ناشی از خودباوری مردم بود که توانست به فناوری تبدیل شود، افزود: از ابتدای انقلاب، بیگانگان و برخی از افراد داخل به طور آگاهانه و ناآگاهانه فضایی را ایجاد کردند به توسعه نرسیم.

وی با تأکید بر اینکه انرژی هسته‌ای جزو سه رشته پیشرفته دنیاست، بیان داشت: ورود انرژی هسته‌ای به کشور محملی برای پیشرفت کشور در عرصه‌های مختلف و توانمندی‌ ایرانیان شد که هیچگاه از تلاش برای رسیدن به آن کوتاهی نکردند.

معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: تبدیل قدرت به اقتدار به سابقه فرهنگی برمی‌گردد و این اقتدار با مواجهه با دیگر کشورهای بین‌المللی به حیات خود ادامه می‌دهند.

وی با تأکید بر اینکه ملتی که قدرت نداشته باشد، محکوم به فناست، افزود: ابزار بین کشورها قدرت است و هر کشوری که قدرت بیشتری داشته باشد، ادامه حیات خواهد داشت.

خودباوری عامل وحدت و توسعه ایران

باقری‌کنی در ادامه با اشاره به اینکه امام(ره) دین را بستر قدرت قرار دادند، افزود: امام خمینی(ره) دین را به محور وحدت جامعه تبدیل کردند و وقتی ملت با حول این مهم جمع شدند هیچ قدرتی نتوانست در مقابل آن بایستد.

وی خودباوری ملت ایران را عامل قدرت و اقتدار دانست و گفت: امام خمینی (ره) با ابزار قدرت توانستند خودباوری را در بین مردم رواج دهند که لازمه آن خداباوری بود.

معاون سابق دبیر شورایعالی امنیت ملی یادآور شد: امام (ره) با خودباوری شرایطی را ایجاد کردند که این کار ملت را به آرمان‌ها برساند و در دفاع مقدس نیز شرایطی را ایجاد کردند که جنگ، محملی برای قدرتمندی کشور شود.
معاون سابق دبیر شورایعالی امنیت ملی با بیان اینکه مردم ما تصمیم بر فعالیت در همه عرصه‌ها دارند، بیان داشت: هر کشوری در دو یا سه رشته پیشرفت و توسعه می‌یابد، اما مردم ایران برای خودکفایی و بر اساس خودباوری دست‌یابی به چند فنون را در دستور کار قرار داده‌اند که انرژی هسته‌ای نیز در این راستاست.

وی با بیان اینکه نیازهای کشور ما را به عرصه فناوری هسته‌ای کشیده و عقب‌نشینی نخواهیم کرد، اذعان کرد: ایران سالانه به 8 هزار مگاوات برق نیاز دارد که برای تولید این میزان برق از طریق نیروگاه‌های حرارتی، سالانه 220 میلیون بشکه نفت مورد نیاز است.

باقری‌کنی با بیان اینکه برای دست‌یابی به انرژی هسته‌ای هزینه‌ای نشده و همه منفعت است، افزود: توقف هسته‌ای هزینه است و پیشرفت هسته‌ای موجب به اوج رسیدن افتخارات ایران و ایرانی است.

منبع:فارس

دیدگاه شما