وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : شنبه 23 فروردين 1393 ساعت 08:08   |   کد مطلب: 6611
دهیار: برای آبادانی روستا تمام تلاشم را خواهم کرد؛
غینرجه روستایی در کنار بهشت گیاهان دارویی+تصاویر اختصاصی از روستا
غینرجه روستایی در کنار بهشت گیاهان دارویی+تصاویر اختصاصی از روستا
روستای غینرجه در شمال‌شرقی استان و در 150 کیلومتری همدان واقع شده است.

به گزارش نافع به نقل از همدان پیام، این روستا در بخش سردرود شهرستان رزن قرار دارد که با وسعت 600 هزار مترمربع دارای جمعیتی بالغ بر 2 هزار و 100 نفر در قالب 570 خانوار است و از قسمت غربی با دامنه کوه بغراطی و از قسمت شمالی با باغ‌های شیرین انگور و از قسمت جنوبی با جنگل سرسبز و درختان پرشکوفه که فضای آرام‌بخش و با لذت به وجود آورده و در قسمت شرقی با تپه‌ای پر از گیاهان عطرآگین با مقبره پرمعجزه امامزاده طاهر از نوادگان امامان معصومه(ع) که در دامنه تپه چندین چشمه با آب‌های بسیار لذت‌بخش جاری است و گردشگران زیادی را به خود جذب کرده، فضای بسیار دیدنی در این روستا به وجود آورده است.

روستای غینرجه در شمال‌شرقی استان و در 150 کیلومتری همدان واقع شده است. این روستا در بخش سردرود شهرستان رزن قرار دارد که با وسعت 600 هزار مترمربع دارای جمعیتی بالغ بر 2 هزار و 100 نفر در قالب 570 خانوار است و از قسمت غربی با دامنه کوه بغراطی و از قسمت شمالی با باغ‌های شیرین انگور و از قسمت جنوبی با جنگل سرسبز و درختان پرشکوفه که فضای آرام‌بخش و با لذت به وجود آورده و در قسمت شرقی با تپه‌ای پر از گیاهان عطرآگین با مقبره پرمعجزه امامزاده طاهر از نوادگان امامان معصومه(ع) که در دامنه تپه چندین چشمه با آب‌های بسیار لذت‌بخش جاری است و گردشگران زیادی را به خود جذب کرده، فضای بسیار دیدنی در این روستا به وجود آورده است.
این روستای آباد دارای مردمانی سخت‌کوش و ولایتی است که از جنوب با روستای گندوز، از شمال با روستای قعله‌جوق و از شرق و غرب با روستاهای بابانظر، یارمجه باغ و نگارآباد هم‌مرز است.
یک‌سوم مردمان این روستا از مردان پرکار و زحمتکش با داشتن زمین‌های کوچک به عنوان کشاورز و باغبان و تعدادی هم به عنوان دامدار و دامپرور امرار معاش می‌کنند و تعدادی هم با شغل کارگری زندگی خود را می‌چرخانند. زنان با عفت و دلیر با فرش‌بافی و گلیم‌بافی، حامی خانواده‌شان هستند.
مردمان این روستا ولایت‌مدار و انقلابی که با اهدای 11 شهید والامقام جنگ تحمیلی، دارای چندین جانباز و رزمنده و پیرو خط امام و رهبری و از پیروان امامان معصوم هستند که عقیده خالصی به شهدای کربلا و امام حسین(ع) دارند و در دهه محرم و ایام فاطمیه مراسمات خاصی اجرا می‌کنند همچنین در اعیاد پیامبر(ص) و امامان(ع) و نیمه شعبان و عید غدیرخم و روز زن با برپایی جشن و سرور، حال و هوای شورانگیزی در روستا به وجود می‌آورند.
دهیار روستای غینرجه که دارای مدرک حسابداری است در گفتگو با خبرنگار ما از روستا و زیبایی‌هایش گفت و اینکه ظرفیت‌های این روستا و داشته‌هایش قابل‌تأمل است و جای کار بسیار دارد که با همت شورا، مردم و جذب اعتبارات، برنامه‌های بسیاری برای این روستا عملیاتی خواهد شد. البته برای آبادانی روستا تمام تلاشم را به کار خواهم گرفت.
رضا پاشایی می‌گوید: با تشکیل دهیاری در روستای غینرجه با کمک اعضای شورای اسلامی و همت اهالی روستا کارهای عمرانی و فرهنگی خوبی اجرا شده است.
وی با اشاره به اقداماتی که برای آبادانی و توسعه روستا انجام داده است، عنوان می‌کند: احداث ساختمان دهیاری، تخریب و آواربرداری 90 درصد معابر، جدول‌گذاری به متراژ 2 هزار و 700 متر و زیرسازی، مخلوط‌ریزی، تسطیح معابر به متراژ 40 هزار مترمربع از جمله اقدامات برای ساماندهی معابر سطح صورت گرفته است.
پاشایی ساماندهی گلزار شهدا و ساخت المان شهدا، احداث غسالخانه، دیوارکشی باغ بهشت و نصب نرده آن، احداث شبستان مسجد حضرت ابوالفضل(ع) و مجتمع فرهنگی تفریحی از جمله پارک کودکان و ایجاد فضای سبز و گل و گیاه در این مجتمع از اعتبارات جمع‌آوری زکات و دهیاری و بازسازی مقبره امامزاده را از دیگر اقدامات عمرانی فرهنگی برشمرد.
وی همچنین ایجاد مکانی برای دپو زباله‌ها و جمع‌آوری پسماند زباله به صورت مستمر با ماشین‌آلات دهیاری، ساماندهی بندهای خاکی، لایروبی جوی‌ها، قنات‌ها و کاشت نهال و ایجاد فضای سبز و زیباسازی روستا و نقاشی دیوار و جابه‌جایی تیرک برق و تلفن، نصب چراغ‌های تزئینی، دیوارچینی حاشیه رودخانه و لایروبی آن، نامگذاری معابر و کاشت سطل زباله از اعتبارات دهیاری و کمک‌های مردمی از دیگر اقدامات دهیاری و شورای اسلامی روستاست.
دهیار روستا غینرجه بیان می‌کند: هم‌اکنون لوله‌کشی آب شرب داخل روستا به صورت استاندارد و اتصال آن به مجتمع بزرگ خورونده و گازرسانی روستا انجام شده است و اهالی روستا از این دو نعمت استفاده می‌کنند همچنین ساخت پل و دیوارکشی رودخانه هم اقدامات مناسبی بوده است.
پاشایی می‌گوید: در این روستا کارهای فرهنگی بسیار خوبی با کمک دهیار روستا انجام می‌شود که در این‌باره می‌توان به برگزاری مراسم جشن بزرگ عید نیمه شعبان، عیدغدیرخم، مراسم طشت‌گذاری و سوگواری سیدالشهدا(ع) در دهه محرم و روز عاشورا و مراسم لالایی گهواره حضرت علی‌اصغر(ع)، مراسم سوگواری حضرت فاطمه‌زهرا(س) و مراسم ارتحال امام خمینی(ره) و یادواره شهدا و برپایی نماز جماعت و قرائت قرآن و دعای کمیل و توسل و زیارت عاشورا در مساجد روستا با همکاری روحانی محل و جمع‌آوری زکات گندم و فطریه و کمک به مستمندان و برگزاری مسابقات ورزشی و کتاب‌خوانی اشاره کرد.
وی به پیگیری‌های مشکلات روستا چون آسفالت خیابان اصلی روستا و معابری که جدول‌گذاری و مخلوط‌ریزی شده و هم‌اکنون نیاز به آسفالت دارد، ثبت سند خانه‌های مسکونی (در حال انجام)، کانال‌کشی جوی‌های قنات‌ها و لایروبی قنات‌ها اشاره می‌کند.
پاشایی از فرماندار رزن، بخشدار سردرود و اعضای شورای اسلامی روستا و هیأت امنای مساجد و حسینیه و امامزاده و خیمه‌گاه و از تک‌تک اهالی روستا برای رسیدن به اهداف و پیشرفت روستا صمیمانه قدردانی کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تصاویر اختصاصی صبح رزن از تردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رزن در روستا می باشد که بازنشر داده می شود.

دیدگاه شما